Jump to content

ostrvo

Članovi
 • Posts

  474
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ostrvo

 1. https://imgur.com/s10v43M
 2. Eric Clapton & JJ Cale - "After Midnight & Call me the Breeze" B) Amber Leigh Band - Dueling Banjos Live at Bostons Delray
 3. Hvala bambi, pre sam znao kako da postavim sliku da se odmah vidi, ali sam zaboravio. :rolleyes:
 4. https://i.ibb.co/g7KKcv1/Barbara-studio-Beeeee.jpg
 5. Zastarelo. Mušterija je promenila mišljenje, nema potrebe da neko gubi vreme tražeći ovo.
 6. Potrebna mi je slika, (ili vektori), bez slova preko nje i u što većoj rezoluciji. Ili neke slične sa kuburama za pojasom, i tim starim odelima....
 7. Našao sam, ako nekome treba ima još free fontova Bahamas Cirilica http://www.fontovi.rs/font_details.php/130...ica.php?f=13044
 8. Imam Bauhaus font, ali mi treba ćirilična verzija, ako znate gde mogu da ga nadjem pošaljite link. Free ili da se plati, ali bolje free. Šaljem sliku fonta, ali meni treba ćirilična verzija.
 9. ostrvo

  Funny videos

  A sad nešto veselije... Lucas the Spider - Musical Spider
 10. ostrvo

  Funny videos

  Captain Europe - Part 2 Srbin sam iz Srbije, Captain America - Serbia prava slika i prilika... Naravno, sad da ne ulazimo u detalje, ima toga svuda...blah blah, ali meni se svidja kako su nas predstavili.
 11. Aj malo i nas da zezamo... :blink:
 12. Još je Siniša i dobro prošao... Mogli su ga ZVvvrkkkk...Šahbaz....
 13. Možda se nismo dobro razumeli? Netrebaju meni vektori od bitmapa. Ja treba da nacrtam krugove iz maxa ili nekog 2d programa, i postavim ih po nekoj zatvorenoj ili otvorenoj liniji. Ali pošto će biti razne varijante sa tim krugovima, u zavisnosti od rama, okvira ili raznih krivih linija tražim nešto što bi mi ubrzalo posao, gde bi mogao da selektujem liniju ili ram i da odaberem broj krugova , veličinu najvećeg i najmanjeg... Onda to eksportujem u eps ili neki drugi format i mašina secka... Sa bitmapama može samo da se štampa, a sa vektorima i da se štampa i da se seče samolepljiva folija. Video sam toliko dobrih skripti i pluginova, koje rade mnogo kompleksnije stvari, a nemogu da nadjem da mi odradi par tačkica i promeni 2-3 parametra. Za sada mi na pamet pada jedino da napravim nekoliko krugova , attachujem pa- Spacing Tool - pick path...pa dalje da tražim u podešavanjima...ali to mi je mnogo kompikovano.Mislim da mi je onda bolje da crtam i Corelu pa blend...
 14. Ako znate za neki plugin-skriptu, najbrži način za halftone (tačkice) efekat u Maxu. Nešto kao na ovim slikama: https://cdn.tutsplus.com/vector/uploads/leg...ne/Image_04.jpg Krugovi, tačkice...koje bi pratile razne krive ili frejmove-okvire, sa ovalnim ili pravim uglovima, Ako se naprimer iscrta frejm ili kriva linija, da se lako menja smer efekta, ka spolja ili iznutra po nacrtanom objektu (krivoj liniji ili krugu) iznutra i spolja. Gde bi se u par klikova menjao broj i veličina tačkica-krugova, uglavnom idu sve iste ili od veće ka manjoj. Posle bi se iz Maxa eksportovalo u neke programe za štampu ili sečenje. Najbitnije je da se lako mogu izmeniti parametri, broj , veličina tačkica, ili ako je random efekat onda veličina najveće tačkice i najmanje. Najpribližnije što sam našao je ova skripta http://www.scriptspot.com/3ds-max/mcg/mcg-...-aka-dot-matrix Ali nemam iskustva sa tim i neznam dali će mi dati efekte za pravougaone objekte i ono što meni treba.
 15. Bio sam na tom sajtu pre, alii nisam nasao nista za ono sto meni treba. Tu se opet sve svodi na pravljenje tačkica preko bitmape-Grayscale... Meni treba nesto za vektore, naprimer ako hoćeš da isečeš tačkice. A i da se lako mogu menjati parametri broj tačkica veličina, pravac tačkica ( u jednoj koloni ili razbacane)... Za sada mi je najbitnije tačkice poslagane unutar ovalnog okvira, kao na slikama u mom prvom postu. Dali možda da se napravi brush pa da se to kopira po krivoj? Ali onda opet mora da se za svaku pravi posebno što dosta komplikuje . Ili to može sa nekom corel skriptom da se pojednostavi?
 16. Ako znate za neki plugin ili najbrži način za halftone (tačkice) efekat u Corelu. Ne za bitmape gradient... nego za prikaz u vektorima. Vektori, krugovi, tačkice...koje bi pratile razne krive ili frejmove-okvire, sa ovalnim uglovima ili pravim uglovima, Ako se naprimer iscrta frejm ili kriva linija, da se lako menja smer efekta, ka spolja ili iznutra po nacrtanom objektu (krivoj liniji ili krugu) iznutra i spolja. Gde bi se u par klikova menjao broj i veličina tačkica, uglavnom idu sve iste ili od veće ka manjoj. Nešto kao na ovim slikama: https://cdn.tutsplus.com/vector/uploads/leg...ne/Image_04.jpg Ili mora sve ručno preko blend tool?
 17. ostrvo

  Funny videos

  I više od toga... Baš mi se dopao video. Možda si trebao ovo poslati u posebnu temu?
 18. To znamo samo ja i Chuck Norris
 19. http://s18.postimg.org/mxddu5trd/slika_750x350.png
 20. ostrvo

  Funny videos

  Snoring https://www.youtube.com/watch?v=OuoujO9WjhE
 21. Ovo je upućeno svim Indonežanskim kradljivcima sa 99 Design, a ima ih mnogo...skoro pa 90%, i usput i vlasniku sajta, koji svojim nemarom dozvoljava da lopovi profitiraju. Ko ima iskustvo sa 99Design ,,,shvatiće. Bruka !!!
 22. Super... glasam odmah za tebe, jer me ni u zatvoru neće. U današnje vreme moraš da napraviš dooooobru pizdariju da te prime u zatvor, (bar 10 headshot kill), ako imaš 9 samo ti oduzmu kuću...nisi za zatvor. Ali opet tamo ima bar 2-3 obroka na dan a zimi je toplije nego napolju. Još ako obećaš da će programeri i dizajneri za vreme tvoje vladavine, moći da rade na groblju, (kopanje i ostalo) pa ti si moj idol. :)
×
×
 • Create New...