Jump to content

MagicMaster

Članovi
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MagicMaster

 1. Lomio sam se .... i to sam se lomino ... i onda je ispala nižda cena sa ovim sa stabilizacijom, i to je presudilo ....
 2. Hvala svima ... Nažalost, neki drugi događaji su dosta shebali feeling, nevezano za ovo, desili se pre dolaska makine, i onda je bilo : "E, stigao aparat, pa dobro... otvoriću ga kasnije" ... I tako i bi ... :( :( Inače se mnogo radujem novim stvarima. Zonerica je stigla uz ona tri filtera, dokupljeni, jer samo hteo "iz odma" da stavim UV filter kao zaštitu objektiva, znam sebe.... Ima još dva, tamniji... videćem kakvi su. KIT je 18-55 IS II .... Bila je i varijanta 18-55 III + 50 1,8 u setu, ali sam ipak prelomio za stabilizaciju, a fiksni, nekad,
 3. Ladno izgleda imamo isti Canon FD 50 mm objektiv .... Poskidaj poklopce sa tih objektiva na apratima. I mogao bi i zadnjinu objektiva, da se vidi da li su bajoneti ili navoji... i to ima veze.
 4. Još uvek ne radi na TT, ili ja nešto ne radim kako treba? Android.
 5. Par meseci se cimam .... pare odu na nešto na drugo... pa se prikupiš ... pa ode dobra prilika.... pa pare odu na nešto treće.... pa se prikupiš .... pa u krug .. :) :)
 6. https://www.kupujemprodajem.com/Canon-EOS-5...61161-oglas.htm da li ga poznaje neko?
 7. Da ne bude kao onaj na Limundu kada prodavao crnobeli foto apapir, i otvorio kutiju, i skinuo crni omotač, da se vidi fotopapir... :) :) :)
 8. Kako si zadovoljan sa njim? I ja merkam nov sa tim objektivom sa stabilizacijom, isto u KITu.... Postavio sam i temu ovde, da li taj, ili polovan 550D ....
 9. +1 Stric mog školskog je imao jednu nenormalnu uzrečicu ....
 10. Mislim da nema snage i energije u ljudima da se bilo šta pokrene, u pravcu nekih promena. Posebno što nema takvog čoveka na vidiku.
 11. Kojih? 1200D mogu da dobijem nov za OK cenu. 550D mogu da kupim od poznatog lika, sa nekih 8-10 000 okidanja, opet za neku OK cenu. (gledajući oglase) Imam i par M42 objektiva koje bih mogao da kačim sa adapterom na Canona. Eto, da malo objadnim bliže. "na papiru" mi deluju isto maltene, 550D stariji model, 1200 mladji, isti senzor, 1200D nema spoljni mikrofon, i tako .... Neam pojma . :) :)
 12. Ja sa EMMIjem pozitivna iskustva, 3-4 godine unazad, uvek telefonom + brza pošta.... jednom crkao HDD u garanciju, poslao, dobio novi bez mnogo cinculiranja.
 13. Šta kupiti od ova dva, za amatersko/usputno/na odmoru fotkanje?
 14. Svaka čast na trudu. I takodje, njoj koja te je istrpela ... :) :)
 15. Imam i ja na tavanu jedan .... Krokus 3 beše ... Al ne bi ja to prodao u životu ...
 16. Ljudi su postali jako bezobrazni, i sve češće se dešava da NE PREUZMU paket, i plaća se dupla poštarina kad se vrati paket.... Tako da je OK i tražiti recimo 1000 dinara kao osiguranje, ako ne preuzmeš, bar ćeš da platiš poštarinu. Ako krene sa onim: A šta ako mi pošalješ cepanicu? sledi: Cepanicu mogu da ti pošaljem u svakom slučaju, da hoću... Što reče neko gore, ne mora ni da se proda.
 17. Još niko nije komentarisao dolazak kod nas?
 18. Ne, ne ... Da živiš I RADIŠ, sve će ti se samo kasti ... :) :)
 19. Šta si uradio sa ovim? Imam isti problem.
×
×
 • Create New...