Jump to content

ericmilos

Članovi
 • Posts

  769
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About ericmilos

 • Birthday 08/03/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://dsevis.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Eric Milos
 1. POTREBNI 3D ARTISTI DSE Visualisation and Interactive (www.dsevis.com) je studio iz Beograda koji se bavi izradom 3D vizualizacija, animacija, kao i interaktivnih i VR sadržaja i prezentacija. Sarađujemo sa klijentima iz domena arhitekture i real estate-a, sa developerima i dizajnerima enterijera. Zbog povećanog obima posla i razvoja potrebne su nam osobe sa naprednim znanjem 3Ds Max-a, Vray-a ili Corone da se pridruže našem timu. Rad se odvija u našim prostorijama 8 sati dnevno radnim danima od 8:30-16:30. Prekovremeni rad i rad vikendima se dodatno plaća. OD ZAPOSLENIH OČEKUJEMO: - razumevanje arhitektonskih crteža - modelovanje u 3Ds Max-u - rad u Vray-u ili Coroni (poželjno znanje Corone) - rad u Photoshopu - Sposobnost I želju za učenjem novih veština i nadograđivanje svog znanja - Profesionalizam i odgovoran pristup radnim zadacima - Poštovanje rokova i dogovora - Sposobnost za timski rad i dobru komunikaciju MOLIMO VAS DA NA MAIL POŠALJETE: - CV i Portfolio radova (može i link ka istom) Prijave je potrebno dostaviti na srpskom ili engleskom jeziku putem e-mail adrese: jobs@dsevis.com Zbog obima posla biće kontaktirani samo kandidati koji budu zadovoljavali kriterijume, tako se unapred izvinjavamo ostalima koji ne dobiju odgovor. Hvala unapred, DSE team
 2. Uzeh ga sada, testiramo do kraja nedelje pa javim kako se pokazao :)
 3. DSE Visualisation and Interactive je studio iz Beograda koji se bavi izradom 3D vizualizacija i animacija, interaktivnih i VR sadrzaja i prezentacija. Saradjujemo sa klijentima iz domena arhitekture i real estate-a, sa developerima i dizajnerima enterijera . Zbog povecanog obima posla i razvoja potrebne su nam osobe sa obaveznim znanjem 3D Max-a i Vray-a(ili Corona) da se priduze nasem timu. Radi se iskljucivo u nasem prostoru 8 sati dnevno radnim danima od 8:30-16:30. Prekovremeni rad i rad vikendima se dodatno placa. OD VAS SE TRAZI: - Rad u 3D Max-u, Vray-u (ili Corona) - napredni nivo - Sposobnost da brzo učite i nadograđujete svoje znanje - Profesionalizam i odgovoran pristup radnim zadacima - Postovanje rokova i dogovora - Sposobnost za timski rad i dobru komunikaciju MOLIMO VAS DA NA MAIL POSALJETE: -CV i Portfolio radova (moze i link ka istom) Prijave je potrebno dostaviti na srpskom ili engleskom jeziku putem e-mail adrese: jobs@dsevis.com Kontaktiracemo samo kandidate koji budu zadovaljavali kriterijume pa se unapred izvinjavamo ostalima koji ne dobiju odgovor. Hvala unapred, Eric Milos
 4. RT? Ako jeste, probaj obavezno Fstorm :)
 5. Hvala! :) Danas su share interior na VWArtclub
 6. Hocu nesto ubaciti da testiram definitivno...
 7. Hvala svima :) Sto je najsmesnije imam jednu viska 1060gtx sto sam hteo da je ubacim al nisam uspeo jer sam prvo uzeo 1080gtx Asus Strix a posle nje sam uzeo 1080G1... a problem je sto ta asusova zauzima 2.5 polja tako da nije mogla 1060 da stane :( Moracu da probam obavezno sa trecom grafom.
 8. Evo neki wire i clay render :) U ovom Print Screen-u ima odgovor na vise pitanja. Recimo otvoren mi PS sa dosta fajlova... nekoliko maxova itd... tako da imam samo 4.5Gb ram-a za render :( Naravno CPU je free skroz dok su obre grafike na 99-100%, stim sto sam citao da ima veze i sa velicinom monitora... sto manji manje mem... tako da preostaje jos da se prebacim na 17'' za poboljsanje performasi :)
 9. Na Evermotion-u danas EDITOR'S CHOICE GALLERY. Cheers!
 10. Ako ti nesto znaci, post radim najduze 2min :) U zadnje vreme na koristim ni pasove ni maske... samo Camera RAW.. (PS 2015+) Evo primer, manje vise 1min posla:
 11. Za sada FStorm nema koriscenje RAM-a kao kod Vray-a na zalost. Ne koristi samo Win graficki RAM nego i svi sw koji su aktivni... Nadam se da ce to biti uskoro reseno kao kod Vray-a.
 12. Hvala! Ne znam tacno :( Verovatno vuce za sve sw sem WIN.
 13. Cao svima, jos jedan enterijer sa FStorm GPU render engine-om. Vreme finalnih rendera je ~1-3h na 1600-5000px na 2x 1080GTX Moram da naglasim da za ovaj ent i sa ovom kolicinom detalja sam dostigao limit na 1080gtx od 5.75gb GPU RAM-a, iako ima 8Gb... posto jedan deo koristi WIN tako da ostane oko 6Gb. Software: FStorm V0.3.8a, 3ds Max 2017, PS Pozdrav!
×
×
 • Create New...