Jump to content

ericmilos

Članovi
 • Content Count

  769
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ericmilos

 • Birthday 08/03/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://dsevis.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Eric Milos
 1. POTREBNI 3D ARTISTI DSE Visualisation and Interactive (www.dsevis.com) je studio iz Beograda koji se bavi izradom 3D vizualizacija, animacija, kao i interaktivnih i VR sadržaja i prezentacija. Sarađujemo sa klijentima iz domena arhitekture i real estate-a, sa developerima i dizajnerima enterijera. Zbog povećanog obima posla i razvoja potrebne su nam osobe sa naprednim znanjem 3Ds Max-a, Vray-a ili Corone da se pridruže našem timu. Rad se odvija u našim prostorijama 8 sati dnevno radnim danima od 8:30-16:30. Prekovremeni rad i rad vikendima se dodatno plaća. OD ZAPOSLENIH
 2. Uzeh ga sada, testiramo do kraja nedelje pa javim kako se pokazao :)
 3. DSE Visualisation and Interactive je studio iz Beograda koji se bavi izradom 3D vizualizacija i animacija, interaktivnih i VR sadrzaja i prezentacija. Saradjujemo sa klijentima iz domena arhitekture i real estate-a, sa developerima i dizajnerima enterijera . Zbog povecanog obima posla i razvoja potrebne su nam osobe sa obaveznim znanjem 3D Max-a i Vray-a(ili Corona) da se priduze nasem timu. Radi se iskljucivo u nasem prostoru 8 sati dnevno radnim danima od 8:30-16:30. Prekovremeni rad i rad vikendima se dodatno placa. OD VAS SE TRAZI: - Rad u 3D Max-u, Vray-u (ili Coron
 4. RT? Ako jeste, probaj obavezno Fstorm :)
 5. Hvala! :) Danas su share interior na VWArtclub
 6. Hocu nesto ubaciti da testiram definitivno...
 7. Hvala svima :) Sto je najsmesnije imam jednu viska 1060gtx sto sam hteo da je ubacim al nisam uspeo jer sam prvo uzeo 1080gtx Asus Strix a posle nje sam uzeo 1080G1... a problem je sto ta asusova zauzima 2.5 polja tako da nije mogla 1060 da stane :( Moracu da probam obavezno sa trecom grafom.
 8. Evo neki wire i clay render :) U ovom Print Screen-u ima odgovor na vise pitanja. Recimo otvoren mi PS sa dosta fajlova... nekoliko maxova itd... tako da imam samo 4.5Gb ram-a za render :( Naravno CPU je free skroz dok su obre grafike na 99-100%, stim sto sam citao da ima veze i sa velicinom monitora... sto manji manje mem... tako da preostaje jos da se prebacim na 17'' za poboljsanje performasi :)
 9. Na Evermotion-u danas EDITOR'S CHOICE GALLERY. Cheers!
 10. Ako ti nesto znaci, post radim najduze 2min :) U zadnje vreme na koristim ni pasove ni maske... samo Camera RAW.. (PS 2015+) Evo primer, manje vise 1min posla:
 11. Za sada FStorm nema koriscenje RAM-a kao kod Vray-a na zalost. Ne koristi samo Win graficki RAM nego i svi sw koji su aktivni... Nadam se da ce to biti uskoro reseno kao kod Vray-a.
 12. Hvala! Ne znam tacno :( Verovatno vuce za sve sw sem WIN.
 13. Cao svima, jos jedan enterijer sa FStorm GPU render engine-om. Vreme finalnih rendera je ~1-3h na 1600-5000px na 2x 1080GTX Moram da naglasim da za ovaj ent i sa ovom kolicinom detalja sam dostigao limit na 1080gtx od 5.75gb GPU RAM-a, iako ima 8Gb... posto jedan deo koristi WIN tako da ostane oko 6Gb. Software: FStorm V0.3.8a, 3ds Max 2017, PS Pozdrav!
×
×
 • Create New...