Jump to content

leonardo

Foto Temple
 • Posts

  1,243
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Neutral

About leonardo

 • Birthday 12/19/1969

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.darkozivkovic.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Backa Palanka

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Darko Živković
 1. Hvala! kakav help u radu. RAS me je smarao.
 2. Koliko mogu dobtiti za Metz 54-mz4i (Canon)? Polovan i ispravan 100%.
 3. leonardo

  Canon 30D

  Prodajem Canon 30D (samo telo) + battery grip, korišten amaterski. 250€
 4. Koliko mogu da dobijem za Canon 30D sa busterom? Sve ispravno, korišćen za amaterske svrhe.
 5. Uspešno sam se registrovao ali nisam uspeo da linkujem na moju Raiffeisen Virtuon karticu. Error!? Zna li neko što je to tako?
 6. Kupih Windows 8 na akciji i zadovoljan sam istim. Htedoh da pustim kroz Start screen aplikaciju "Music" da pustim stream muzike Xbox koji kažu da je free, medjutim nigde ne nalazim tu opciju? Zna li neko kako se to radi? Miriše mi da nije namenjeno za ovaj region te opcija i ne postoji.
 7. Poštovane kolege, Zanimaju me oni veliki ekrani koji stoje iza voditelja vesti gde se prikazuju kojekakve slike itd. Naravno ne, one chromakey varijante. Najveća plazma koji sam našao je Panasonic plasma od 103". Ima li nešto veće? Šta je ono na CNN-u? Znate li kakvi su to ekrani/projektori? Hvala unapred
 8. Važi. Kontaktiraću te ranije. Kad će to biti ... pojma nemam. Vidimo se.
 9. Poštovana ekipo, nisam očekivao da će ovako prosto pitanje izazvati i diskusiju. Pumpicu imam (ne za basket već za čišćenje senzora) i ne naravno da ne može da očisti sve. Bouz, druže stari, naravno da prihvatam tvoju ponudu ali nisam slučajno pitao za Novi Sad u kojem sam često a u BG samo par puta godišnje kao svaki provincijalac. Tako da ne verujem da će se zvezde poklopiti da to obavimo. Ukoliko neko ima dobro rešenje u Novom Sadu... hvala unapred.
 10. Obzirom da pretragom Zone nisam došao do odgovora, htedoh pitati zna li neko gde u Novom Sadu mogu predati DSLR na čišćenje senzora? Hvala.
 11. Prodajem Metz 54mz-4 za Canon. Kao nov. Korišten amaterski. odustao od prodaje
 12. Prodajem komplet kinesku rasvetu "Jin Hui 3" glave od 300W + 3 stativa + 2 softboxa + 2 reflektujua kišobrana. Polovno, kao novo.... jer nije puno ni radilo. Sve u jednoj torbi. 500€ 064/1276496
 13. Koliko bih mogao da tražim za komplet kineske rasvete "Jin Hui" 3 glave od 300W, sa tri stativa i velikom torbom u koju sve staje + 2 softboxa +2 kišobrana? Sve to je jako malo radilo. Ili ako neko zna koliko košta novo. Hvala.
 14. Koliko bih mogao da tražim za komplet kineske rasvete "Jin Hui" 3 glave od 300W, sa tri stativa i velikom torbom u koju sve staje + 2 softboxa +2 kišobrana? Sve to je jako malo radilo.
 15. Izgleda je Adobe rešio da nam pomogne da spasemo sve one dobre kadrove koje smo nehotice zdrmali. Pgledajte ovde na Adobe blogu
×
×
 • Create New...