Jump to content

mix_NS

Članovi
 • Posts

  1,260
 • Joined

 • Last visited

Reputation

3 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.milanstojanovic.com

Profile Information

 • Location
  milanstojanovic.com

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Milan

Recent Profile Visitors

20,332 profile views
 1. Da li je Misa i dalje aktivan u opravci? Ako jeste da li neko moze da ostavi njegov broj telefona? Hvala!
 2. Pazario L1800 Epsona. Ako neko ima sugestiju gde kupiti ketridze i foto papir, Epson naravno, neka napise. Hvala!
 3. Hvala Pucko, ali ti kedtridzi nisu za Canon PIxme Pro. Pisam sam Josipovicu sada, da oni imaju na sajtu canon PIXMU 300, pa valjda imaju i ketridze.
 4. Pozdrav, Zeleo sam da se castim pred novu godinu A3+ stampacem , merkam iduce photo stampace: Canon PIXMA PRO-200, koristi CLI-65 ketridze Canon PIXMA PRO-300 koristi PFI-300 ketridze Epson SureColor P700 koristi Epson 770 Srecom pogledao sam pre kupovine, kakvo je stanje sa ketridzima, za Canone i ne mogu se naci zamenski ketrdzi? Jel moguce da ih nigde nema na lageru i da li je ovo cest problem? Zapusice se glava ako nema tonera 😞 Vidim da ima na lageru ketridza (sudeci po web sajtu, ko zna da li zaista i imaju u magacinu) za EPSON L1800, ali on je CISS sistem sa 6 ketridza i racunam da je inferiorniji od gore navedenih, ima manje boja, verovatno i losijeg kvaliteta. CISS kontam da je u Srbiji popularniji zbog jeftinijih troskova printa. Da li neko ima iskustva sa nabavkom ketridza u Srbiji za dye ili pigment based ketridze, printera srednje klase? Kakvo je stanje sa drugim proizvodjacima, HP npr nisam ni gledao ...
 5. Imam ja onaj skoro nikada koristenu EZ SHARE WIFI microSD ADAPTER CARD, ako te interesuje.
 6. Zeleo bih da probam pre kupovine jedan Panasonic G85, koji koristi DMW-BLC12 bateriju. Posto je model navodno bio pokazni, prodaje se bez punjaca i baterije, da li neko ima bateriju da pozajmi na par sati? Hvala Milan
 7. Oba 🙂 Imam pozitivno iskuistvo od ranije sa gearbest.com, a shipping nije skup. Da vidis nije los predlog.
 8. Hmm, skupo mi je da placam shipping koji je u iznosu vrednosti kartice 🙂 Gearbest ima znatno povoljniji shipping, samo sto nesto ocigledno imaju na inventaru nesto ne, 3 nedelje je proslo i trazio sam refund (i dobio). https://www.gearbest.com/memory-cards/pp_009774080193.html?wid=1433363 Dakle iz iskustva mogu da zakljucim da te njihove pretpostavke kada ce nesto biti shipped su netacne. Ranije sam od njih kupio jednu samsung karticu koja je radila oko ~2-3 godine. Do sada mi ni jedna druga kartica koje imam znatno duze nisu prestale sa radom, rekao bih da su original jer su velika prodavnica.
 9. Cao, Odakle porucujete memorijske kartice a da budete sigurni da su original? Amazon.com ima skup shipping. Pojedinacnim ebay prodavcima nesto ne verujem ... porucio sam sa Gearbest i cekam 3 nedelje nisu jos ni poslali; idioti prodaju stvari koje nemaju u inventaru. Neki predlog a da je shipping jeftin ili free worldwide?
 10. Bolje je u smislu da je manje apstraktno od blic rasvete, jer svetli kontinuirano. Tako da ukratko bolje je jer je lakse da uocis promene. Losije je jer je skuplje.
 11. 06 – Kompozicija Predavanje u linku
 12. 05 – Analiza radova poznatih fotografa – šta je to što ih čini velikim? Bilo je i peto predavanje, može se pogledati naknadno na linku iznad 🙂
 13. Ustvari sto više čitam, sve mi je manje jasno šta tražim. Voleo bih da je kvalitet odličan na mat ili lustra papiru i da je taj papir ne bude previše lak. Koja je debljina papira koji izađe iz prosečnog gradskog Fuji mini laba (ono što bi se zvalo mokri proces)? Počeo sam da gledam ink jet štampače, pa sam na kraju završio na ovim Epson ITS modelima, koliko razumem cena takvih ketdriža je povoljnija, ne znam kako se to odražava na kvalitet? Edit: ti Epson ITS modeli su po internet korisnicima vise za neke manje "umetnicke" stvari, nije da nece da odstampaju fotografije vec te fotografije prosto nece biti sjajnog kvaliteta, već solidnog. Da li neko koristi takav sistem za printanje fotografija i kako je zadovoljan? Sa druge strane subminacioni printeri ima nekoliko polovnih Mitsubishija oko ~700e novih, polovnih za nesto manje ali printaju znatno manje formate. Zeleo bih barem A3. Uh samo me zaboli glava od opcija i na kraju manjka mesta gde ovo može da se isproba i poredi. Možda bolje da nadjem neku foto radnju i komsiluku i resim sebe muka.
 14. Sa ovim? https://www.aputure.com/products/mx/ Teško da ćeš uspeti da osvetliš to što zeliš. Ako već imaš malo svetla, pre zamisljam neki "low key" izgled. Beli sator 60x60 me pre podseca na high key ... stoga da povoljnije je blic kupiti, mnogo povoljnije.
 15. Sexy mi deluje ideja da u stanu imam ink jet štampač koji može da stampa formate ~50x70cm, okvirno A2 ili čak A1, u boji ili crno bele. Pokušavam da zaključim nešto čitajući testove ali mi nije jasno tačno: Koja je razlika između stampača i plotera? Koji je neki okvirno minimum novca, a da takav print liči na nešto što bi izašlo iz foto laba (mokri postupak). Budžet mi je ispod 1000e, ne znam da li je izvodljivo tako nešto u tom opsegu. Ako se ispostavi da je ovo skupa igračka, ostaje mi uvek opcija submilinacije, ali kao i posledicu znatno manje formate.
×
×
 • Create New...