Jump to content

_T.A.R.G.A.T_

VIP
 • Content Count

  422
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by _T.A.R.G.A.T_

 1. mislim da imaš 10ak fotografija pobedničkog projekta na linku koji je postavio zklop uglavnom, ozbiljni (veliki, internacionalni) ofisi ne učestvuju na ovakvim (otvorenim) konkursima. akcenat na ovakvim.
 2. čuo sam da su se 80e upravo javile... traže svoj dizajn nazad. ba-dum-tsss
 3. @alekba neko je ovde bežao sa časova Robotech-a i Macross-a. : ) link 1 link 2
 4. pretpostavljam da si ovo vec video. ako nemas nikakvog iskustva sa rhinom, mislim da ti bi ti level I and II training guides bili ok. nisam bas detaljno prosao kroz njih, ali nisam na netu vidjao bas nesto pdf-ove za rhino modelovanje. ako zelis da pocnes sa scriptingom, pocni od RhinoScript 101 primer_a, koji isto mozes skinuti sa mcneel sajta >> link ovde mozes naci dosta primera za rhino.script, a od skoro i za python. blog je malo konfuzan, ali je postavljeno dosta primera sa raznih strana.
 5. da, na to sam zaboravio. ovde su rezervisane sobe za ucesnike koji su se do sada prijavili. 38e/noc evo i malo pripremnog materilala za agentware. probotics redux by jose sanchez *ako je neko zainteresovan za radionicu aplikacije slati direktno na aa @ biothing.org, zbog brze organizacije, rezervacije smestaja itd.
 6. bump! ostalo je jos par mesta na radionici. za studente iz srbije i hrvatske je odobren popust od 50%, pa ako neko jos uvek nije isplanirao leto, moze nedelju dana da uci processing i grasshopper, dok kroz prozor gleda more.
 7. :facepalm: Ji ti je vec pokazao koji je pobednicki rad. Samo da dodam, da se na linku iz prvog posta, taj rad nalazi na stranama 12-24. Ether7 je samo okacio konkursni rad bivseg gradskog arhitekte Djordja Bobica.
 8. Postavljen je i sajt za PROTO/E/CO/LOGICS simpozijum, koji će se održati 6. i 7. avgusta, po završetku Agentware radionice. Na simpozijumu će govoriti Patrick Schumacher, Wolf Prix, Sanford Kwinter, Jeff Kipnis, Francois Roche, Ed Keller, Tom Kovac, Enric Ruiz Geli, Brett Steele itd. Ulaz na simpozijum je besplatan. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: PROTO/E/CO/LOGICS SPECULATIVE MATERIALISM IN ARCHITECTURE SYMPOSIUM / ROVINJ / CROATIA / 6-7 AUGUST The symposium will tease out speculative directions for architectu
 9. AGENTWARE /Architectural Association Rovinj Visiting School/ je šestodnevna radionica, sa fokusom na algoritmičkom dizajnu i agent-based sistemima, koja će se održati od 30. Jula do 5. Avgusta u Rovinju. Radionicu će predvoditi Alisa Andrasek //biothing.org// i Jose Manuel Sanchez //the-probotics.com, genware.org// Po završetku radionice održaće se se dvodnevni simpozijum PROTOECOLOGICS, na kom ce između ostalih govoriti Slavoj Žižek, Wolf Prix, Francois Roche, Jeff Kipnis, Sanford Kwinter, Tom Kovac... :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 10. enterijer je radila druga firma. @Ether7 you jelly?
 11. Labude, pošto si lepo upućen u moje studije, onda verovatno već znaš i da sam, određeni vremenski period, radio kod Brane. U tom periodu sam radio i na nekoliko konkursa, na kojima smo dobijali nagrade, a i ostajali bez značajnijeg plasmana. Inače, slobodno iskuliraj sa tim džiberskim "ne znaš ti kako je i pokrij se ušima" forama, nemam vremena da ulazim u takvu glupu raspravu. Ako ti nešto u vezi toga nije jasno, javi se na pm, da ti objasnim.
 12. minimaforms kokkugia biothing R&Sie(n) THEVERYMANY supermanoeuvre Aranda\Lasch SOFTlab
 13. Ne znam ništa konkretno o politecnico-u, ali pokušaću da ti odgovorim. pitaj internet inter....net ozbiljan si? super sajt pogledaj već pomenuti super sajt. nivo znanja...čega? italijanskog jezika? engleskog jezika? pro evolution soccer_a? vidi prethodne odgovore. link josh jedan link dakle, ne budi toliko užasno lenj, nego istražuj malo sam. tome služe sajtovi fakulteta koji te interesuju....da ti pruže potrebne informacije (osim ako je u pitanju af u beogradu).
 14. da prođe = bude izabran/izglasan mislio sam da i strani gosti (b.vuga i b.kolarević) imaju neki udeo u onom glasanju. nevermind. jednostavno, nebitna je razmera projekta (koja opet nije toliko nezamislivo drugačija), previše me je koncept podsetio na prada transformera, koji se btw takođe rotira pomoću dizalice.
 15. Zar nije bilo malo naivno očekivati da ti prođe taj izuzetno aktuelan koncept OMA/Prada transformer-a, pogotovo ako si znao ko će vam sve biti gosti na pin-up predaji?
 16. prijemni...za koji fakultet? u kom gradu?
×
×
 • Create New...