Jump to content

MIODRUG

Članovi
 • Posts

  1,528
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MIODRUG

 1. Njujork i Los Anđeles samo još kantice ulja nisu napadale...
 2. kako to misliš, rezultat meeeh? šta računaš?
 3. Cenim, na engleskom - appreciate, tj., na crnogorsko-engleskom - appreŚate ovaj deo posebno: "... i na momente, na kaplje sa pera nekog zamišljenog pisca..."
 4. Da, isto je kod mene (Teme/Moj sadržaj/Nema poruka za prikaz.); u tvom profilu, ispod lične fotografije stoji 5 zvezdica, a ispod njih Opcije/Pronađi poruke od člana/Pronađi teme od člana. Klikni na "Pronađi teme od člana" : )
 5. - Ko zna, možda baš vas iznenadi Pink Panter, ili pozove Miroljub. :D
 6. Proveri još jednom, možda si ušla u drugi profil. : ) Dakle, volšebno su nestale teme/poruke, a nisi dobila obaveštenje da je bilo izmena?
 7. ja to radim tako što uđem u svoj profil, kliknem na pronađi teme od člana, pogledam boju kvadratića - ako je sveže nandžarasta - onda ima novih odgovora; ako je bledo nandžarasta - nema ništa novo; ili, ako sam pri pamćenju, zapamtim broj odgovora posle izlaska sa foruma, tj., ime člana koji je ostavio/la poruku. U nedostatku drugih, našao sam dve prednosti ovakvog načina pregleda foruma: 1. Povećava se broj pregleda sopstvenog profila. 2. Korisnik samog sebe, kada to želi, obaveštava, nema spemova, imejlova, iskačućih prozora... : )
 8. stari, dobri Luka Ban; ništa se nije promenilo osim naslova fotografija, sad su brojevi...
 9. ^ - Ljubomorna mečka što joj muž sa sovom igra ovaj brzi rok, hoće da se napije pa ispija medni sok.
 10. basna o vrednom orlu orao orao svaki dan po malo od njive teren napravio iz juga u audi seo iz kolibe u vilu preselio član odbora postao orao orao svaki dan po malo popularan postao i do grba stigao hiljade dizajnera za njegov lik se nadmetalo orao orao svaki dan po malo
 11. Hall of Goran Bregović, ili: Risajkl Bin Treš Apdejt. 2011. godine, slogan Univerziteta Megatrend: (...) Završi MEGATREND i pali! 2017. godine, slogan Univerziteta Megatrend: (...) Završi MEGATREND i pali! Autor slogana/kampanje mora da je PiejčDi u pranju sudova preko, kad ovako samouvereno i sistematski, skoro 7 godina poručuje ljudima da zapale. Ili ima (tada bi poruka imala smisla i bila marketing, a ne propaganda) svoje firme od Južne Afrike do Londona, koje TAMO zapošljavaju, između ostalih, a pre svega, NAŠE ljude koji su OVDE završili Megatrend, pa otišli na arbajt kod lepog Miće; i planiraju da se vrate u svoju zemlju, ovde žive, ovde stvaraju ideje i proizvode koje pale svet! Pitanje je - ako iz zemlje Srbije "pamet" izlazi, a u Srbiju zemlju "pamet" ne ulazi - ko ostaje i koga sunce greje?
 12. Bambi, mala ispravka i dva ukora; za nepotpuno citiranje, i nedozvoljeno unošenje erotskih implikacija u diskusiju. Nije Swatch taj koji pravi problem već Fotograf Turista, vidi samo kako nonšalantno ide od ne tražim ništa, samo se hvalim, "meni je bitno da ja znam zasto nesto radim bas tako kako se vidi na fotografijama, a da li ce to nekome da se dopadan, to mi ni najmanje nije bitno" do ma, šta ti je batice, sve u redu, cveta cveće, volimo se, naprotiv, bitno mi je šta mislite. Kakva su ovo objašnjenja za obradu, pa ovo ne razume ni autor, a kamoli publika...
×
×
 • Create New...