Jump to content

joes021

Članovi
 • Posts

  611
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by joes021

 1. Aha... u pravu si. Imam još posla da napravim par elemenata i da zaokružim tu jednu celinu i onda na red dolaze tutorijali. Hvala na probanju!
 2. Napravio sam aplikaciju (dosta stvari će još biti ubačeno i popravljeno) i treba mi neki neutralni tester, da vidim da li može da se snađe ili moram da popravljam UI/UX... Adresa na kojoj možete da vidite aplikaciju je https://www.freewebsitestudio.com/ i onda kliknete na Run App u meniju. Aplikacija je namenjena izradi sajtova. Za sada je napravljena da pravi one pagere ali radimo pa će biti i proširenje na multipage.Glavne odlike aplikacije su:- Jako moćan layout builder. Bukvalno se može napraviti kakav god da zamislite layout.- Promena vidljivosti za elemente na stranici po veličini ekrana (media queries)- Pravljenje bootstrap theme pod kojom će da radi vaš sajt- Implementiran editor u kojem možete da dokuckate ono što vam faliAplikacija je postavljena na noge i svaki dan radim na njoj tako da će biti sve bolja.Ne morate da se registrujete, ne morate da budete logovani, ništa se ne plaća. Radim za slavu
 3. Želiš da štampaš fotografije za goste na svadbi?
 4. Još nisi ni počeo a već znaš gde bi i sa kim da radiš. Bolje da si stavio svoj portfolio, to bi ti povećalo šanse da se zaposliš ako si dobar a ako nisi dobar takođe bi ti ljudi rekli šta da popraviš.
 5. Pitanje nije postavljeno u pravom podforumu. Moraš malo da se i potrudiš i da pregledaš forum pre nego počneš da pitaš. Odgovor na tvoje pitanje: - ne može to da se "prenese" - da bi sebi olakšao rad koristi neki cms (wordpress, joomla...) tamo nećeš morati da razmišljaš o takvim stvarima
 6. joes021

  c-carrier

  I šta kažeš kinezi se ne javljaju za tehničku podršku? Stvarno neozbiljno od njih. Odakle si?
 7. Pa sad vi vidite... http://startit.rs/zakon-paypal-50-obaveze-porez-drzava/
 8. Odlična! stvarno je šteta što se i to drugo krilo ne vidi... bila bi baš,baš,baš vrhunska... Svaka čast na strpljenju i znanju.
 9. Verovatnije je da ćeš odgvor dobiti na joomla forumu
 10. To je stvar mreže. Ubaci IntelPro mrežne kartice, uzmi neki pravi switch koji neka bude hlađen i neka ne bude bačen iza mašine u moru kablova i videćeš kako nema problema.
 11. Hvala drugari. Uradio sam pretragu barem 15 puta i dobio sam iste rezultate kao i vi. Međutim sada kada je Bambi linkovao temu valjda sam pažljivije pregledao i to je to! U pitanju je član UnicDesign. Hvala!
 12. Nemam pojma kako ovo da formulišem. Ne znam ni u koji forum da postavim... Video sam pre par meseci da je jedan član zone postavio temu ali sam zaboravio sve o temi (omatorio sam). Zapamtio sam da taj član zone prodaje photoshop akcije. E sad, ja bih prepoznao kad bi video te akcije ali nemam nikakvu polaznu osnovu za traženje. Kad bi taj dotični član slučajno pogledao ovu temu bilo bi lepo da mi se javi na pm.
 13. To nije Noritsin problem problem....
 14. Lisa, odakle si? Ja sam iz Novog Sada i imam jedan namenski Minolta skener za slajdove/negative koji sam samo raspakovao i probao da li radi. Dobio sam ga u nekoj kompenzaciji i imao sam ideju da ga iskoristim za neku moju arhivu. Međutim imam manjak vremena za tako veliki posao pa sam odustao. Javi se na pm ako te zanima ovako nešto.
 15. @Dean-R SVAKA ČAST! Ovo je odličan post.
 16. joes021

  Pcele

  Učitala mi se stranica i nešto mi je odvuklo pažnju pa sam je slučajno skrolaovao do dole... Onda sam gledajući u monitor počeo da skrolujem ka vrhu stranice. A onda sam ustuknuo kad sam video zadnju fotku... Oči koje gledaju u tebe... Baš sam se trgo... Super fotkice!
 17. I šta sad to znači? Bilo bi baš zanimljivo objašnjenje...
 18. Meni ovo deluje toliko neverovatno glupo da prosto ne mogu da shvatim te lopove.... Ovo je koliko ja shvatam krajnje lako dokazivo i trebalo bi da lako bude i dokazano. Nadam se da će našem drugaru brzo biti vraćeno vlasništvo nad njegovim radom.
 19. Ne znam koliko ti moj odgovor pomaže. Recimo ja prodajem neki software svuda po svetu. Caka je da će u ogromnom briju slučajeva potencijalni kupci želeti da mi plate uz pomoć PayPala. Da bih to uspeo, ja sva ta plaćanja primam preko payment servisa Fast Spring. Oni primaju uplate preko Visa, Master i drugih vrsta kartica i drugih vrsta plaćanja UKLJUČUJUČI I PAYPAL. E sad, podizanje novca se vrši prekoneke kartice na bankomatu u Srbiji. U zavisnosti koju karticu povežeš sa njihovim servisom, tu ćeš i da koristiš. Payoneer kartica je podržana za povezivanje a mogu je izdati razni payment procesori (kao što je recimo 2checkout ali i drugi...) Meni je za ovo trebalo saznanje, svojevremeno trebalo 4 meseca istraživanja. Znam da deluje kao da preterujem ali pre par godina niko nije znao da mi ovo objasni i odgovori. Nadam se da sam barem malo pomogao.
 20. Što znači da će biti puno reš filmova? :)
 21. Pošto kod nas fakat ne prolazi paypal (na neki normalan i legalan način) moraš nekako zaobilazno. Sada mora puno odluka da se donese. Da li je tvoj klijent iz Srbije? Kako će knjigovođa to da vodi? (Znam da ovo deluje glupo ali da vidiš kako će da se zakomplikuje u realnosti) Šta klijent prodaje? Robu ili uslugu ili digitalnu robu? Ja prodajem digitalnu robu (čitaj software) i za to koristim servis koji se zove fastspring Unutar njega postoji neka vrsta shop sistema. Imaju svoja pravila uplate, isplate, obračuna, datiranja... Takvi sistemi postoje i kod drugih firmi (da ih nazovemo pay provider-a). Moraš dobro da istražiš da ne bi došao u neku nemoguću situaciju sa svojim klijentom. U najgorem slučaju - prihvati posao, nađi nekoga ko će da posao odradi i uzme novac za taj posao a ti ćeš dobiti kompletan know-how za sledeći put... Sretno!
 22. A ja se i dalje nadam gifu...
×
×
 • Create New...