Jump to content

joes021

Članovi
 • Posts

  611
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About joes021

 • Birthday 10/01/1971

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.freewebsitestudio.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad
 • Interests
  Računarska grafika (2D, 3D, Video, Multimedia), WEB dizajn,<br />Sport (Košarka i stoni tenis), Hardver, Fotografske digitalne mašine, digitalna štampa

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Djordje Stanic

Recent Profile Visitors

8,192 profile views
 1. Aha... u pravu si. Imam još posla da napravim par elemenata i da zaokružim tu jednu celinu i onda na red dolaze tutorijali. Hvala na probanju!
 2. Napravio sam aplikaciju (dosta stvari će još biti ubačeno i popravljeno) i treba mi neki neutralni tester, da vidim da li može da se snađe ili moram da popravljam UI/UX... Adresa na kojoj možete da vidite aplikaciju je https://www.freewebsitestudio.com/ i onda kliknete na Run App u meniju. Aplikacija je namenjena izradi sajtova. Za sada je napravljena da pravi one pagere ali radimo pa će biti i proširenje na multipage.Glavne odlike aplikacije su:- Jako moćan layout builder. Bukvalno se može napraviti kakav god da zamislite layout.- Promena vidljivosti za elemente na stranici po veličini ekrana (media queries)- Pravljenje bootstrap theme pod kojom će da radi vaš sajt- Implementiran editor u kojem možete da dokuckate ono što vam faliAplikacija je postavljena na noge i svaki dan radim na njoj tako da će biti sve bolja.Ne morate da se registrujete, ne morate da budete logovani, ništa se ne plaća. Radim za slavu
 3. Želiš da štampaš fotografije za goste na svadbi?
 4. Još nisi ni počeo a već znaš gde bi i sa kim da radiš. Bolje da si stavio svoj portfolio, to bi ti povećalo šanse da se zaposliš ako si dobar a ako nisi dobar takođe bi ti ljudi rekli šta da popraviš.
 5. Pitanje nije postavljeno u pravom podforumu. Moraš malo da se i potrudiš i da pregledaš forum pre nego počneš da pitaš. Odgovor na tvoje pitanje: - ne može to da se "prenese" - da bi sebi olakšao rad koristi neki cms (wordpress, joomla...) tamo nećeš morati da razmišljaš o takvim stvarima
 6. joes021

  c-carrier

  I šta kažeš kinezi se ne javljaju za tehničku podršku? Stvarno neozbiljno od njih. Odakle si?
 7. Pa sad vi vidite... http://startit.rs/zakon-paypal-50-obaveze-porez-drzava/
 8. Odlična! stvarno je šteta što se i to drugo krilo ne vidi... bila bi baš,baš,baš vrhunska... Svaka čast na strpljenju i znanju.
 9. Verovatnije je da ćeš odgvor dobiti na joomla forumu
 10. To je stvar mreže. Ubaci IntelPro mrežne kartice, uzmi neki pravi switch koji neka bude hlađen i neka ne bude bačen iza mašine u moru kablova i videćeš kako nema problema.
 11. Hvala drugari. Uradio sam pretragu barem 15 puta i dobio sam iste rezultate kao i vi. Međutim sada kada je Bambi linkovao temu valjda sam pažljivije pregledao i to je to! U pitanju je član UnicDesign. Hvala!
 12. Nemam pojma kako ovo da formulišem. Ne znam ni u koji forum da postavim... Video sam pre par meseci da je jedan član zone postavio temu ali sam zaboravio sve o temi (omatorio sam). Zapamtio sam da taj član zone prodaje photoshop akcije. E sad, ja bih prepoznao kad bi video te akcije ali nemam nikakvu polaznu osnovu za traženje. Kad bi taj dotični član slučajno pogledao ovu temu bilo bi lepo da mi se javi na pm.
 13. To nije Noritsin problem problem....
×
×
 • Create New...