Jump to content

joes021

Članovi
 • Content Count

  609
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About joes021

 • Birthday 10/01/1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.creativetemplatedesigner.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad
 • Interests
  Računarska grafika (2D, 3D, Video, Multimedia), WEB dizajn,<br />Sport (Košarka i stoni tenis), Hardver, Fotografske digitalne mašine, digitalna štampa

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Djordje Stanic
 1. Želiš da štampaš fotografije za goste na svadbi?
 2. Još nisi ni počeo a već znaš gde bi i sa kim da radiš. Bolje da si stavio svoj portfolio, to bi ti povećalo šanse da se zaposliš ako si dobar a ako nisi dobar takođe bi ti ljudi rekli šta da popraviš.
 3. Pitanje nije postavljeno u pravom podforumu. Moraš malo da se i potrudiš i da pregledaš forum pre nego počneš da pitaš. Odgovor na tvoje pitanje: - ne može to da se "prenese" - da bi sebi olakšao rad koristi neki cms (wordpress, joomla...) tamo nećeš morati da razmišljaš o takvim stvarima
 4. joes021

  c-carrier

  I šta kažeš kinezi se ne javljaju za tehničku podršku? Stvarno neozbiljno od njih. Odakle si?
 5. Pa sad vi vidite... http://startit.rs/zakon-paypal-50-obaveze-porez-drzava/
 6. Odlična! stvarno je šteta što se i to drugo krilo ne vidi... bila bi baš,baš,baš vrhunska... Svaka čast na strpljenju i znanju.
 7. Verovatnije je da ćeš odgvor dobiti na joomla forumu
 8. To je stvar mreže. Ubaci IntelPro mrežne kartice, uzmi neki pravi switch koji neka bude hlađen i neka ne bude bačen iza mašine u moru kablova i videćeš kako nema problema.
 9. Hvala drugari. Uradio sam pretragu barem 15 puta i dobio sam iste rezultate kao i vi. Međutim sada kada je Bambi linkovao temu valjda sam pažljivije pregledao i to je to! U pitanju je član UnicDesign. Hvala!
 10. Nemam pojma kako ovo da formulišem. Ne znam ni u koji forum da postavim... Video sam pre par meseci da je jedan član zone postavio temu ali sam zaboravio sve o temi (omatorio sam). Zapamtio sam da taj član zone prodaje photoshop akcije. E sad, ja bih prepoznao kad bi video te akcije ali nemam nikakvu polaznu osnovu za traženje. Kad bi taj dotični član slučajno pogledao ovu temu bilo bi lepo da mi se javi na pm.
 11. To nije Noritsin problem problem....
 12. Lisa, odakle si? Ja sam iz Novog Sada i imam jedan namenski Minolta skener za slajdove/negative koji sam samo raspakovao i probao da li radi. Dobio sam ga u nekoj kompenzaciji i imao sam ideju da ga iskoristim za neku moju arhivu. Međutim imam manjak vremena za tako veliki posao pa sam odustao. Javi se na pm ako te zanima ovako nešto.
 13. @Dean-R SVAKA ČAST! Ovo je odličan post.
×
×
 • Create New...