Jump to content

s@ky

Članovi
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About s@ky

 • Birthday 10/25/1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.facebook.com/saky.logo.design

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Futog
 • Interests
  Graficki dizajn i jos stosta...

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Savko Mihajljevic
 1. Šta da kazem sem very very simpatično i pozitivno ;) Samo tako nastavi! :)
 2. U suprotnom bi bilo ravno zločinu da se desi drugačije. OPET, to su naši konkursi...
 3. Živ ti nama bio i veliki nam porastao! :)
 4. Definitivno Nemanjin rad... ostale ne bih komentarisao, evo recimo da ću jednostavno poverovati u to da nije ni bilo baš nekog preteranog izbora za odabrati u ovu desetorku... samo tajac... :/ Al' opet, to su naši "konkursi" :P Ili kvalitetni ljudi nisu ni konkurisali ili posle ovoga ni neće više ni konkurisati na nečemu sličnom. Toliko.
 5. Bravo care! Svaka čast! :) I moja su dva bila u kolekciji za isti mesec, Tunecake i Lionarte. Samo cepaj! :) ps. samo da ovu temu ne pretvorimo u BS... :D
 6. s@ky

  Saky Design

  Ha! pazi kad nisi prvi koji je to "primetio" :) Bilo kako bilo, uvek mi ostaje mogućnost da ga malo "zaoblim" il' da korigujem opis ;) U svakom slučaju hvala na podršci! :)
 7. s@ky

  Saky Design

  He he he fala, fala, ma i ja sam se zabezeknuo kada sam vid'o naslovnu ;) Mislim, gde baš taj logo da uzmu? Zar nemam boljih?! :P A što je najveća "ironija", u celoj priči, taj logo sam baš pre nekih 12-ak sati korigovao po zahtevu klijenta. Mada sve je još u "procesu prodaje"... bar dok ovi sa BS ne dođu sa vikenda. :) ccc krvavi dolar... :P
 8. s@ky

  Saky Design

  Hvala puno druže! :)
 9. Pa u globalu ja sam imao dobra iskustva na 99. Verovatno i zbog same činjenice da sam zaradio finu kintu u kraćem periodu. ;) Al' opet ponavljam da su me jedino smarali ti klijenti i njihovi nebulozni zahtevi, mada ni u "realnosti" nije ništa drugačije samo što ovde ne moraš još da ih i gledaš :P Opet čast izuzecima.
 10. Fjuu! Dobro je... a ja još mislio da čoveku pošaljem makar fotokopiju iste... ;) Šala naravno... :) Knjiga je baš vrh, svaka čast!
 11. Knjiga stigla. Ruke drhte. Ja srećan. :D
 12. Ma to i nije toliki problem, on nastaje onog trenutka kad to "platiša" počne da diže u nebesa... :P
 13. Pa dobro, svako ima pravo da pokuša... ;)
 14. That's what I'm talking about... :)
 15. Ne znam ljudi, pazeći da ne odem u off, ja sam sa 99 prešao na Brandstack. I mogu reći da ide sasvim ok jer bar nema tog smaranja sa zahtevima klijenata (popravi ovo, pomeri ono... njeee nije to bash to... ajd pozz). Ovi sa BS uzimaju 15% od pojedinačne prodaje, a s obzirom da sam pre neki dan prodao logo za 500$, to mu dođe 425$ "na ruke". Jeste da nema tog multi prodavanja, da ga tako nazovem, al' je bar fina kinta... :)
×
×
 • Create New...