Jump to content

NeshaM

─îlanovi
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Nebojsa Milic
 1. Da li neko zna gde mogu da nabavim blueprintove za motore osim na www.theblueprints.com?
 2. Evo ga wire, a onaj tutorial sto si mi dao cu kasnie, procitao sam ga za sad samo. Hvala puno. I krenuo sam da radim mondea, ali to cisto vezbam i mnogo sam zadovoljan kako je ispao. Sto kazes, geometrija na bmw-u je aljkava (OSIM NA HAUBI!!! :P ), ali na mondeu mi se ne chini tako. A evo i mondea:
 3. Prvi model koji sam do kraja nacrtao. Oko 4-5 meseci pokusavam da nacrtam auto u Rhino-u 4 i nikako da uspem. Ali sada sam saznao za tehniku sa plane modelingom, koja mi se bas svidja. Inace, crtam u maxu oko pola godine. Radio sam preko nekih blueprintova. Felne jedino nisu moje jedino http://img219.imageshack.us/my.php?image=bmw2pj8.jpg -da li da koristim edit poly ili edit mesh, kada modeluem sa planeom? ja bih rekao da treba poly jer ima vise alata, ali ovaj gore je radjen sa mesh-om jer sam tako video u tutorialu nekom. -kako da napravim dobar materijal za kola, ovaj je tuzan
 4. @Vergilije Polazu se srpski i matematika, bas kao sto su rekli milica i modim. Ja idem u ovu skolu, 2. godina. Kada sam ja upisivao, trebalo je oko 70 bodova, sad ne znam. @Milica Ja sam mrzeo da crtam, i sad mi je ok. Mislim ne smeta mi, a trebalo bi i da zavolim... :)
×
×
 • Create New...