Jump to content

johnny.

VIP
 • Posts

  2,394
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About johnny.

 • Birthday 08/07/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.nikolapuzigaca.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd
 • Interests
  Plazma i mleko.

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Nikola Puzigaća

Recent Profile Visitors

27,535 profile views
 1. Kad se sagledaju ove tri poruke cele, taj logo je još i najbolji deo. Lubenicin pristup, forumu, ne logotipu - dno. Lukeruk - lepo objašnjen prvi deo poruke. Sa drugim se ne slažem. brandnew odgovor - dno dna. Logo je daleko od savršenog ali uopšte nije toliko loš. Nemam konkretan savet osim da ti kažem da uradiš još 30 varijacija ispisa ta dva slova, za drugo i dalje nisam siguran da li je g.. pa onda da vidimo kuda dalje.
 2. johnny.

  Vicevi

  Izvinjavam se na offtopicu, ali fasciniran sam što YAO ^ i dalje ima 33 poruke! YAO kralju! :D
 3. johnny.

  PUN K.

  Da, ladno. Tj. nisam siguran da je istekao jer kad uđem u control panel piše mi da ističe negde tokom 2014. Mislim da je to neka Godaddy-jeva fora da nudi domene koji su neaktivni pa onda kad se javi zainterosovani onda Godaddy krene da ubeđuje vlasnika da proda domen. Tako sam ja nešto skontao.. Kako god, redizajniram sajt već godinu i po ali definitivno posle izložbe završavam to. Mada bi trebalo pre.. možda bude i pre.
 4. johnny.

  PUN K.

  Do 28. Decembra.
 5. Ako postoji neko ko nije siguran da će završiti u raju, evo prilike.. Potreban mi je punjač na zajam, na 4 sata, za Canon, lokacija Podgorica. Ne znam puno o baterijama pa samo da napomenem da imam Canon 1000D. zbog tipa punjača.
 6. REZULTATI GLASANJA 1. lunatico 2. pjmaster 3. vld KONAČNA TABELA: (prvi broj je naravno redni broj, odnosno plasman na tabeli, a drugi broj je broj ukupno osvojenih poena) 1. 68 lunatico 2. 48 pjmaster 3. 28 vld 4. 19 lisa 5. 18 Misshole 6. 13 DEDA_RUMA 7. 12 Jebivetar 8. 7 MIODRUG 9. 5 milosh034 10. 3 Marsovac1 10. 3 Nikotin 11. 2 fly 11. 2 Lazars 11. 2 misax 12. 1 djordana 12. 1 Dokblejim 12. 1 Miki07 12. 1 Trunks lunatico, pjmaster i vld, - ČESTITAM! HVALA svima na učešću i na glasanju. Još jednom čestitke za pobednike, a nama ostalima još jedna godina fore da učimo i popravimo plasman. Kao i prethodne godine, sad možemo na ovoj temi da diskutujemo o svemu. O radovima, načinu izbora i svemu ostalom vezanom za "LOGO GODINE".
 7. 3 poena - lunatico 2 poena - pjmaster 1 poen - vld
 8. Najbolji je od svih ponuđenih. Vrh je. A taj sa džojstikom jeste genijalno urađen logo ali definitivno nije za sonišku. Bravo Nemanja.
 9. Meni je onaj treći, najstariji, za 6 klasa bolji od novog i starog. Ovaj novi je dosadan. Ne želim da čitam objašnjenja, samo ga gledam na sajtu, i on izgleda kao da je napravljen pre 35 godina. Ko god da ga je radio, pogrešno je shvatio termin "vanvremenski", jer meni izgleda kao da je namerno izbegavao "moderno" da bi postigao "vanvremensko", ali fora je što ga nije postigao, a nije postigao ni "retro" fazon, postigao je samo da izgleda staromodno u lošem smislu.
 10. Ja sam zvao Radu iz beogradske hronike zbog ovog.
 11. Hvala na lepim rečima, hvala za šerovanje! Baš mi je drago da vam se sviđa! @px325 ajde proveriću sutra koji je font, ako slučajno zaboravim podseti me slobodno. Sad mi je haos sa folderima zbog reorganizacije, i mislim da mi je taj natpis na nekom fajlu sa milion nekih zeza pa će mi trebati malo vremena da pronađem. A već mi se isto ovo dešavalo da hoću ja sam da iskoristim taj font i znam da mi je trebalo vremena da nađem izvorni fajl.
×
×
 • Create New...