Jump to content

banne

Članovi
 • Posts

  3,583
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  +

Recent Profile Visitors

12,222 profile views
 1. meni je samo to F problematčno..aFtomatski me podseća na fejsbuk.
 2. jesi, žestoko si se istripovao nešto.
 3. klik oko 20.000 srgb podrzan..adobe rgb nije ceo..al za te pare...i da ga ljubis pred spavanje :)
 4. oduševljavaš me pail :D
 5. ova tema i mene zanima..posto je to 300g default kućište počelo da se raspada od kad sam mu dodao novu graf..i jače napajanje :D za sad sam se nameračio na ovo..iako je gejmersko ( a nisam gejmer ) http://www.lc-power.de/index.php?id=308&L=1
 6. da, def. neki veliki print. ako možeš na platnu jeeedino bih skinuo, tu liniju koja je na gornjem delu, negde na polovini slike..užasno me podseća na rakasto (se' tako kaže?) od vrata, te ubija malo dinamiku.
 7. da, 1. i 4. su dobre. prva bi mogla da bude super, samo mi nekako ne ide njegov ležeran stav i razbijen nos..:)
 8. Klasika. Da se primetiti kako slikači sa lošim slikama uvek imaju neko brdo izgovora, al'uvek. i mahom su neka proseravanja. Kako si ti povukao paralelu od indijanaca do sportista pojma nemam....te crne linije ispod očiju, služe sportistima, da upiju svetlo i da ne bi bilo flerovanja. indijanci su se šarali iz drugog razloga. tako da eto, pojma nemaš :) a i def. reči bandit, ti opet nije dobra. tako da, trebao bi ponovo da uradiš. da li mislim da ćeš bolje? ne. nije ti problem tehničke prirode, već likovno-estetske, a za to ti treba vremena da savladaš, ili pak nećeš nikad. ako je tebi ovo super, onda eto. siguran sam da bi ovo prošlo u nekom spotu ala željko joksimović i sl.
 9. 1. moraš da načiš da napišeš nešto smisleno. rečenica : ja volim kontraste u smislu, nema smisla. :) Ako već hoćeš da kombinuješ tako dve, naizgled nespojive stvari..opet moraš da smisliš, šta i kako. I, kao i što za koktele, ne možeš da ubaciš 2-3 random stvari, i da koktel bude dobar. Tako i za fotografiju, devojka u šumi sa balskom haljinom ima smisla itekako..( seti se bajki..pepeljuga, snežana itd...) i jednostavno neke stvari možeš kombinovati bolje, neke lošije, a neke pak, ne možeš. u ovom tvoj slučaju, ovo je bezveze. ali, u odnosu na prošle slike, ovo ti je značajno bolje.
 10. proispipaj je ti sledeći put dobrano.
 11. ovo je samo puko silovanje fotografija sa postprodukcijom.
×
×
 • Create New...