Jump to content

vld

Članovi
 • Posts

  358
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by vld

 1. ^ Da, pročitao sam... Dakle, ipak logo za ego :(
 2. Za početak, odluči se šta je bitno i to istakni. Ovako, pogled luta unaokolo tražeći informacije, a tamo sove, knjige, rezglednice, lud'lo!
 3. Čestitam pobednicima i hvala na svim glasovima! Kvalitet takmičenja me nije razočarao. To što nema mnogo "wow" ideja ne znači da su logotipi promašili zadatak, a primenljivost i uspeh u praksi bi trebali da su glavni adut, zar ne. Više bih voleo da znam da su svi ovi radovi (pošteno) naplaćeni i da žive. Dvoumio sam se između desetak radova kojima bih dao glas... Ono što mi je malo zasmetalo je malo broj učesnika, razvlačenje oko otpočinjanja Izbora i, kasnije, zatvaranja glasanja i objavljivanja rezultata, ali šta je tu je. MIODRUG, 1 poen: dopala su mi se ova dva "E" u negativu. Na prvi pogled, pomislio sam da bi bilo bolje da su puna slova, ali sam kasnije shvatio da bi onda i simbol koji se pojavi u sredini bio suviše dominantan i činio sve nečitkim. blazza: vidim ram i to je sve. Ne izgleda sjajno. fourty: slatko misax: dobra ilustracija, suviše kompleksno da bi bilo logo i... Da li je ovo nastalo u 2012? kapanorije: sasvim korektno. Dve devetke, radio talasi. Dobar logo. Jebivetar: iako mi se dopada kako si uključio elemente dima, varnice i tečnosti, sam znak mi se ne dopada. Dobra ideja. neobarroco: dopada mi se jednostavnost, ali znak bez teksta nema nikakvu težinu. Simpa. lunatico, 3 poena: dvoumio sam se da li je ovo suviše banalno ili genijalno. Na kraju sam odlučio... :) DEDA_RUMA: ovo je super. Viđao sam dosta sličnih, mada, moram priznati da se ne sećam da sam video baš identičan koncept. Mislim da ti nisam dao glas zato što sam se u zadnjih par godina nagledao logotipa na temu "egg/o" koji su rađeni za prodaju. Šta je iza ovoga? Klijent ili zezanje? pootnik: previše, previše... Nikotin: lepo. Nema karakter. Miki07: ne znam. Lazars: pa, ok. pjmaster 2 poena: što neko reče, ne znam zašto se nisi odlučio za ženski bicikl? lisa: lep pokušaj, ali deo koji predstavlja siluetu mi se ne dopada. Ne znam da li je moglo bolje, ali avako mi se ne dopada. Trunks: moram priznati da si ispričao celu priču ali nešto fali. Možda ti gradijeni nisu dobri ili tipografija. Možda je kap siviše uobičajen simbol. Misshole: odlična ilustracija. Dokblejim: ne razumem tačku. I tačka. :) djordana: nešto mi tu ne štima. Nisam pomislio na mačku a ni na softver. "Mechanic" je svakako tu. :) milos034: dobar bandit! luki: ne znam. fly: ne, ne razumem ni ovo... Nagađam, ali ne razumem. Marsovac: simpatično ali loša realizacija. vld: ovo je jedan potpuno fantastičan logo! :P Da budem iskren, nisam imao veliki izbor kada sam odlučio da učestvujem. Odlučio sam da to bude logo koji sam radio za klijenta i koji je usvojen i u upotrebi pa je to dodatno suzilo izbor na svega tri rada. Nisam očekivao glasove... Dal' sam skroman ili je loša konkurenscija, procenite sami.
 4. 3 poena - lunatico 2 poena - pjmaster 1 poen - MIODRUG
 5. Lav izgleda ko pokiso. Možda je ronio za ribom? :)
 6. ^ mislim da se to može podvesti pod pesničku slobodu.
 7. Lako je tebi kad se školuješ u Hrvatskoj. Pokušaj ti srpske nazive meseci da "strpaš" u isti kalup kad imaju između 3 i 18 slova :) Inače, mislim da bi bolje bilo da je taj "rez" izrez'o još po koju rupu u u brojkama i slovima...
 8. Ovo je mnogo bolje, i vrlo cool "ć" što reče djed... Aj' da vidimo još malo uloženog truda... Jer, uvek može bolje. :)
 9. Ne znam koja ti je ideja sa ovim A-LJ (kuća ?) ali dopada mi se. Mislim da "Ć" ne bi smelo da da ispada ovako, poradi na spaceing-u kod prezimena. Eto, ponudi nam 5-10 varijacija na ovu temu pa da glasamo. :P Malo da se zagrevamo pred izbore...
 10. Naučiti pravila: DA Dovoljno za uspeh: NE
 11. ^ Pa da, samo nešto mi to "klimavo".
 12. ... i zašto je uopšte tu? Ja ne vidim u kakvoj je vezi sa znakom. Verovatno previđam nešto ali jbg, ne vidim...
 13. Prvo sam odgovorio, pa kliknuo na PJ-ov link. Jbg... Pročitaj ceo post i malo proanaliziraj sindromov dijagram. Kao što CC reče " iznenadićeš se kolike (male) ti rezolucije trebaju za printove većih dimenzija." Ti ovde nisi naveo koje su dimenzije u pitanju, ali ne verujem da je A6. :)
 14. Uradi tako, na moju odgovornost :) I bez smajlija...
 15. vld

  Bojana

  Nisam pročitao naziv teme i patio sam se da provalim šta je to ispred "OJAHA" i nisam odgonetnuo... A da je lepo, lepo je... :)
 16. ^ Svi sve znamo... Nego, mani se toga, eno DEDA zove novu turu!!!!
 17. Čestitam DEDA! Česitam i lunacucu i brandz-u! (hvala džoni što si me izlistao posle lunatica, mislim da je bolji :) Kao i prošle godine, ima dosta dobrih radova... i organizacija je bila na najvišem nivou. :) Iskoristio bih ovu priliku da još jednom zamerim što uz logo nije išlo i kratko objašnjenje, tipa: "logo za ...", ali o tome, neki drugi put...
 18. vld

  Logotip

  Evo, i ja glasam za prepev na italijanski. Tako ćeš se osloboditi "H" koje je preteško, "s" koje bi trebalo da je celo i koje treba spustiti na visinu slova "e", koje opet treba da je bliže "l". "z" nije problem, ono će se samo od sebe oparati, već mu vire konci. S najboljom namerom.
 19. vld

  Logotip

  Hvala Petre. Arty? Može se reći. 7 elemenata... Nisam nigde pročitao da je klijant tražio to. Koliko sam ja shvatio Misshole je hteo takav logo i to je ok... Vrlo je razigrano, slažem se ali mi nije toliko kompaktno da bi opravdao kompleksnost koju je sam dizajner hteo. Elementi su dobro pojednostavljeni, da li su savršeni... ti znaš, meni ne. Da ne bude zabune, ne mogu reći da je znak baš loš, ali mi nije super. Nikako. Možda sam navikao na nešto više "gej". From Paris with love.
 20. vld

  Logotip

  Korektna tipografija, osim "z" koje mi ima previše beline... Osim toga, mislim da bi dobio na balansu da si ostavio celo "s" na kraju. Što se znaka tiče (ili već šta je ta grupa gore)... Pa ne znam... Voleo bi da mi neko objasni šta je tu super. Tek da znam(o) za ubuduće.
 21. 3. poena - lunatico 2. poena - Brandz 1. poen - DEDA_RUMA
 22. Stego bih mu ruku i poželeo srećno useljenje! Kakva gomila đubreta! Ovo ne govorim ja, to je moja... schauma.
×
×
 • Create New...