Jump to content

vld

Članovi
 • Posts

  358
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About vld

 • Birthday 02/14/1973

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.vladimirsijerkovic.com/

Profile Information

 • Location
  Novi Sad

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Vladimir Sijerković
 1. ^ Da, pročitao sam... Dakle, ipak logo za ego :(
 2. Za početak, odluči se šta je bitno i to istakni. Ovako, pogled luta unaokolo tražeći informacije, a tamo sove, knjige, rezglednice, lud'lo!
 3. Čestitam pobednicima i hvala na svim glasovima! Kvalitet takmičenja me nije razočarao. To što nema mnogo "wow" ideja ne znači da su logotipi promašili zadatak, a primenljivost i uspeh u praksi bi trebali da su glavni adut, zar ne. Više bih voleo da znam da su svi ovi radovi (pošteno) naplaćeni i da žive. Dvoumio sam se između desetak radova kojima bih dao glas... Ono što mi je malo zasmetalo je malo broj učesnika, razvlačenje oko otpočinjanja Izbora i, kasnije, zatvaranja glasanja i objavljivanja rezultata, ali šta je tu je. MIODRUG, 1 poen: dopala su mi se ova dva "E" u negativu. Na prvi pogled, pomislio sam da bi bilo bolje da su puna slova, ali sam kasnije shvatio da bi onda i simbol koji se pojavi u sredini bio suviše dominantan i činio sve nečitkim. blazza: vidim ram i to je sve. Ne izgleda sjajno. fourty: slatko misax: dobra ilustracija, suviše kompleksno da bi bilo logo i... Da li je ovo nastalo u 2012? kapanorije: sasvim korektno. Dve devetke, radio talasi. Dobar logo. Jebivetar: iako mi se dopada kako si uključio elemente dima, varnice i tečnosti, sam znak mi se ne dopada. Dobra ideja. neobarroco: dopada mi se jednostavnost, ali znak bez teksta nema nikakvu težinu. Simpa. lunatico, 3 poena: dvoumio sam se da li je ovo suviše banalno ili genijalno. Na kraju sam odlučio... :) DEDA_RUMA: ovo je super. Viđao sam dosta sličnih, mada, moram priznati da se ne sećam da sam video baš identičan koncept. Mislim da ti nisam dao glas zato što sam se u zadnjih par godina nagledao logotipa na temu "egg/o" koji su rađeni za prodaju. Šta je iza ovoga? Klijent ili zezanje? pootnik: previše, previše... Nikotin: lepo. Nema karakter. Miki07: ne znam. Lazars: pa, ok. pjmaster 2 poena: što neko reče, ne znam zašto se nisi odlučio za ženski bicikl? lisa: lep pokušaj, ali deo koji predstavlja siluetu mi se ne dopada. Ne znam da li je moglo bolje, ali avako mi se ne dopada. Trunks: moram priznati da si ispričao celu priču ali nešto fali. Možda ti gradijeni nisu dobri ili tipografija. Možda je kap siviše uobičajen simbol. Misshole: odlična ilustracija. Dokblejim: ne razumem tačku. I tačka. :) djordana: nešto mi tu ne štima. Nisam pomislio na mačku a ni na softver. "Mechanic" je svakako tu. :) milos034: dobar bandit! luki: ne znam. fly: ne, ne razumem ni ovo... Nagađam, ali ne razumem. Marsovac: simpatično ali loša realizacija. vld: ovo je jedan potpuno fantastičan logo! :P Da budem iskren, nisam imao veliki izbor kada sam odlučio da učestvujem. Odlučio sam da to bude logo koji sam radio za klijenta i koji je usvojen i u upotrebi pa je to dodatno suzilo izbor na svega tri rada. Nisam očekivao glasove... Dal' sam skroman ili je loša konkurenscija, procenite sami.
 4. 3 poena - lunatico 2 poena - pjmaster 1 poen - MIODRUG
 5. Lav izgleda ko pokiso. Možda je ronio za ribom? :)
 6. ^ mislim da se to može podvesti pod pesničku slobodu.
 7. Lako je tebi kad se školuješ u Hrvatskoj. Pokušaj ti srpske nazive meseci da "strpaš" u isti kalup kad imaju između 3 i 18 slova :) Inače, mislim da bi bolje bilo da je taj "rez" izrez'o još po koju rupu u u brojkama i slovima...
 8. Ovo je mnogo bolje, i vrlo cool "ć" što reče djed... Aj' da vidimo još malo uloženog truda... Jer, uvek može bolje. :)
 9. Ne znam koja ti je ideja sa ovim A-LJ (kuća ?) ali dopada mi se. Mislim da "Ć" ne bi smelo da da ispada ovako, poradi na spaceing-u kod prezimena. Eto, ponudi nam 5-10 varijacija na ovu temu pa da glasamo. :P Malo da se zagrevamo pred izbore...
 10. Naučiti pravila: DA Dovoljno za uspeh: NE
 11. ^ Pa da, samo nešto mi to "klimavo".
 12. ... i zašto je uopšte tu? Ja ne vidim u kakvoj je vezi sa znakom. Verovatno previđam nešto ali jbg, ne vidim...
 13. Prvo sam odgovorio, pa kliknuo na PJ-ov link. Jbg... Pročitaj ceo post i malo proanaliziraj sindromov dijagram. Kao što CC reče " iznenadićeš se kolike (male) ti rezolucije trebaju za printove većih dimenzija." Ti ovde nisi naveo koje su dimenzije u pitanju, ali ne verujem da je A6. :)
×
×
 • Create New...