Jump to content

noodle

Članovi
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About noodle

 • Birthday 01/29/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://donorheroj.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zemun
 • Interests
  http://donorheroj.com<br />http://www.markoteodorovic.info

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Marko Teodorović
 1. Studenti medicine organizuju peticiju za sto hitnije usvajanje zakona o transplantaciji, pa je vrlo vazno da i mi damo svoj doprinos da se sa transplantacijom krene u Srbiji, bio je stand preko vikenda na trgu Republike u Beogradu, a sad se potpisi skupljaju on line. Peticiju mogu da potpisu samo punoletni. Hvala unapred. http://www.petitiononline.com/viva2006/petition.html "Prvi korak u pokretanju sistemski uredjene i kontinuirane izrade kadavericne transplantacije organa jeste usvajanje novog Zakona o transplantaciji, u cijoj izradi bi kljucnu rec imala struka, kao i formiranje Agencije za transplantaciju organa, kao strucnog nezavisnog tela koje koordinira izradu transplantacije." p.s. molim vas da ovu teme prebacite u "Obaveštenja". TRANSPLANTA_VIVA_flajer.pdf
 2. mislim da je onaj clanak (Novosti, 6.11.06) rekao sve u vezi situacije u kojoj se nalazim sada. hvala vam na lepim recima.
 3. Organe u Srbiji mozes da zavestas tako sto odes na VMA i na odeljenju za nefrologiju popunis formular sa svojim osnovnim podacima. Samo pitaj na salteru kome da se javis. Mada to nije toliko bitno koliko pristanak tvoje porodice da se tvoji organi mogu uzeti i transplantovati. Znaci ukoliko tvoja porodica (mama, tata, zena ili deca) ne daju dozvolu lekarima oni ne mogu nista urade. Zato je najvaznije da sa svojom porodicom razgovaras o tome, odnosno da oni budu upoznati sa tvojim stavom i zeljom o doniranju organa. Doniranje organa u slucaju mozdane smrti je vrlo vazno za drustvo jer se transplantacijom organa spasavaju zivoti.
 4. noodle

  blue blog

  http://www.noodleonline.net/marko/ pravimo sajt za TransplantaViva organizaciju koja se bavi promocijom kadevericne transplantacije i zazivotnog zavestanja organa. da li verujes sada? :rolleyes: i opet, ako neko zna bio bih zahvalan.
 5. Da li moze neko da mi kaze kako da implementujem snews ili cutenews (ili ako postoji neki bolji news) u css template Blue Blog? Ja sam pitao preko drugih foruma ali nisam dobio ni jedan odgovor, pa ako neko zna molim da mi pomogne. Pocetnik sam pa pa mi treba malo detaljnije objasnjenje. Hvala unapred. download blue blog
×
×
 • Create New...