Jump to content

cybernck

Članovi
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cybernck

 • Birthday 02/15/1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.205gtidrivers.com

Profile Information

 • Location
  Banja Luka

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Nikica Atlagic
 1. izvinjavam se ako je bilo, nisam nasao pomocu pretrage: http://www.whoneedsdesigners.com :)
 2. cestitam B). koliko kosta?
 3. pa jel' budget znaci da je los ili samo da je povoljan? ;) :) pretpostavljam da su i svi 24" Aceri takvi... :unsure:
 4. a sta mislite o Samsung 24" monitorima? evo sad naidjoh na jedan koji bi mogao imati dobar odnos performanse/cijena: Samsung 245B -> LINK mada, postoji i 244T, koji je skoro tri puta skuplji :unsure:.
 5. ima li kakvih novosti o onim 24" monitorima? evo usput ekstra multi-monitor ideje, u odnosu na setup sa 2 ista monitora: B) :D
 6. a kakav je onda taj od 26"?
 7. dakle, konacno ce otvorio fakultet za dizajn (ili preciznije studijski program informacione tehnologije i dizajn, studijska grupa dizajn), na jednom lokalnom privatnom univerzitetu (ovdje u BL). ustvari, prosle godine su zapoceli nesto slicno, ali nije bilo bas razglaseno i bio je program za informaticara, a sada je bas za diplomiranog dizajnera - bachelora (3 godine). to je nesto sto sam trazio i cekao 10-ak godina, tako da mi je tesko odoliti (a i sebi opravdati) da se ne upisem, mada mi je malo skup, a i nisam bas siguran koliko je to sve kvalitetno i da li bih ustvari nesto korisno ili samo gubio vrijeme i novac... kakvo je vase misljenje i kakva je situacija po tom pitanju u Srbiji? hvala :).
 8. ako vec imaju isti panel, onda je to vise kao Skoda vs VW :lol:.
 9. ajde, pa javi :). samo jos mi nije jasno na koji od ona dva modela mislis?
 10. a jel' ona postepeno crkava :) ili jednostavno prestane raditi (kao, recimo, lampa u skeneru :rolleyes:)?
 11. offtopic, ali slucajno naidjoh na jednu sliku za Dareta (ili Daru): http://pix.blakespot.com/download/8333-2/g4_01.jpg :)
 12. ^ vidim i ti imas Sony-je :D.
 13. cekaj malo, jel' ti pricas o AL2423WB ili P241Wd? :)
 14. mozda "mutna" nije bio bas najbolji opis, ali ima dosta moirea, cak i nakon "fine tuninga". ali ako par minuta gledam u ekran na laptopu, poslije toga mi CRT stvarno bude i mutan :huh: :rolleyes:. sve u svemu, bice to isti razlozi za prelazak na LCD, ali mislim da cu ja ganjati 24" :). da li si gledao/testirao gore-pomenuti Acer? ne igram igre i ne gledam filmove, ali obradjujem video i pripremam stampu. hvala.
 15. ^ po ovome ispade da je odlican monitor? i ja razmisljam o prelasku na LCD, jer je moj CRT Sony G520 (21") poceo biti poprilicno mutan!
×
×
 • Create New...