Jump to content

sashmir

Članovi
 • Content Count

  289
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.aleksandorov.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bahrain
 • Interests
  ...

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Aleksandar Sandorov
 1. Meni je uvek komotnije da montiram low res fajlove. Pogotovo kad ima puno materijala i kad se zakomplikuje na timelineu. Lako je kasnije zameniti sa originalnim fajlovima i exportovati xml.
 2. A da li je neko poterao FCP, Premiere, After ili C4D na miniju? Kako to radi?
 3. Sve super, samo mi je zvuk malo cudan. Mislim na onaj momenat posle prvog paljenja automobila. Pomislio sam da mi se nije ucitao video do kraja i da se zaustavio. Posto i muzika i spiker i zvucni efekat stanu u isto vreme, ostane neka glupa tisina. Pretpostavljam da ste to i hteli, ali mozda da je ostalo nekog ambijentalnog zvuka ili nesto slicno.
 4. Odlicno, svaka cast! I kostimi i video. Sa malo vise svetla bi bilo jos bolje, ali ne smeta uopste. Jedino logo animaciju malo da upgradujes. Malo modernije, mozda neki 3d low poly neon glitchy wireframe fazon :D
 5. Super! Svidja mi se kako si kombinovao 2d i 3d. Sto se tice prvog rada zvucni efekti su extra.
 6. U pravu si za drugi deo. Bolje bi bilo sa vise rekvizita i malo modernijim ambijentom. Ali to su doneli na snimanje i nije bilo vremena za promenu. Probali smo malo da poboljsamo sa par 3d elementa. Sto i ormar u drugom delu su zaprovo 3d render. Mislim da za ovako nesto treba minimum 3 dana snimanja. Tada bih mogao da obratim vise paznje na detalje. Uglavnom klijent je prezadovoljan, sto je bitno. Inace koristio sam software Dragon stop motion i canon 5d. Sve preporuke za software!
 7. Ovo mu dodje kao neki malo drugaciji korporativni film. Klijent je nekako pristao da uradimo stopmotion video :) Jedan dan snimanja i pet dana postprodukcije. Ludacki tempo, ali me je motivisao odlazak na godisnji odmor :) September 2011 Production House: Talking Pictures Productions Executive Producer : Sanjay V. Kapoor Director: Aleksandar Sandorov Producer: Shereen Shaltout Director of photography: Abel Amandy Assistant Cameraman : Arif Feroze Concept and story: Shereen Shaltout Lead animator: Aleksandar Sandorov Gaffer: Arif Feroze 3D animation: Ivan
 8. Ima dobrih stvari, ali ja bih to skratio na minut i petnajs sekundi. Ko ce ti gledati 3 minuta. Ni najvece firme nemaju tako dugacak reel.
 9. sashmir

  Azilot

  Nisam ni ja nesto u tom religioznom fazonu i nije mi jasno kakva veze ima crkva sa onim sismisima, ali moram priznati da ste lepo poslagali to u afteru. Sve po slojevima, 3d lejeri. Svidja mi se pokret kamere u ovom drugom klipu. Radite, bice nesto.
 10. Hahaha, kakva polupancija! Svidja mi se. Ali smeta mi samo ona ljubicasta maska sto krene oko sedme sekunde. Moglo je i bez nje. Ili bar da nema taj wiggle. A ko je taj glumac nesto mi poznat?
 11. Nisam ovog puta. Nije bio toliki budzet ;)
 12. Napravih spicu za Bahrain TV. Emisija je o kuvanju i zove se "Ne znam kuhat!" ili na arapskom !ﺦﺒﻃﺃ ﻑﺮﻋﺃ ﺎﻣ. Emisija je saljivog tipa. Mislim da im se spica dopala jer su rekli MāšāAllāh. http://vimeo.com/27532556 Client: Bahrain TV Production company: Talking Pictures Concept and animation: Aleksandar Sandorov Sound design: Khalid Projectsynthetic
 13. Mislim da ti je najbolje da prekompozujes lejere na koje hoces da primenis turbulence field (ctrl+shift+c) i da efekat primenis na tom novom prekompozovanom lejeru. Na null ne mozes da stavljas efekte. Mozes da stavis na adjustment layer, ali onda ce ti efekti delovati na sve lejere ispod.
 14. super su fotkice, meni se jako dopada low contrast fazon, mozda je moglo da bude malo ujednacenije, no ako ih ne pakujes jednu do druge , nebitno je, svako ima svoj neki trip, ambijent je sjajan pardon, ne videh da je kolegin nalog, poruka je od wwwirus-a :)
 15. Pogledao sam par ovih tutorijala. I meni to zanimljivo izgleda. Naravno, treba software da se doradi, ali ima tu dobrih novih trikova. U svakom slucaju mislim da je to hrabar potez koji ce se sigurno isplatiti.
×
×
 • Create New...