Jump to content

eegee

Članovi
 • Posts

  309
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by eegee

 1. Odličnaa... gornja sajla presekla baš na mestu :)
 2. Prvo i tačka. Sve ostalo izgleda kao nasilno udovoljavanje klijentovih želja, što verovatno i jeste bilo... eventualno pod B iz druge serije :)
 3. i... šta kaže majka? :blink: Kao što neko reče, ova krila će jako brzo da se iskrzaju, dosta to tanko izgleda.
 4. Ako je sve ovo sa hrđavom rukom..... izuzetno :)
 5. Ovako kad pogledam sam logo, nisam nešto bog zna oduševljen iako je lep... ali kad pogledam kako si sve uradio i uklopio, zajedno sa prezentacijom koja je sjajna, onda sam oduševljen. Jako lepo! Enterijer mi se ni malo ne dopada. Mnogo mi je to ne opušten i zategnut ambijent, za mesto gde bi trebala da se krka tajlandska hrana... a providne stolice... mislim... :)
 6. Jeste upravu si, dobio sam tekst od njih, pa sam samo suvo prekucao i promaklo mi. Hvala ;)
 7. Ako ćeš da radiš crno bele fotke, samo zato što si ukakio boje, onda nemoj... :)
 8. Bunio me osvrt na crno belo, kod fotografije gde je to najmanji problem... ova fotka jednostavno ne valja, pa ne valja, a za crno belo ćemo lako :)
 9. eegee

  Okrug

  Ovo je prelepo, kako predeo, tako i fotke!
 10. Očigledno da nisam ukapirao... a nisam ni sad ukapirao... nešto sam propustio ili jednostavno sporo kapiram, odnosno, ništa ne kapiram. U svakom slučaju, ne slažem se da crno bele fotke izgledaju zajebanije, kao ni fotograf koji to radi. Šta početnici tripuju dok prave crno bele fotke, to je njihova stvar... ali dobra fotka je dobra fotka, boje sa ili bez, nekad to ima draž, a nekad ne.
 11. Pa ovo je već klasik :D
 12. Nikako da se nateram da pročitam "1001 razlog da crno bele budu fotke", pa ako te ne mrzi, u kratkim crtama nam/im reci, da se ne frljaju ljudi u buduće bezveze.
 13. Meni ova treća baš kul... asocira na žice od gitare :)
 14. Svašta ovde zanimljivoga ima. Ne bih da izdvajam neki sad posebno, sviđa mi se kako razmišljaš uopšte. Nisu baš najbolje prezentovani, pa bi mogao malo da odvojiš vremena i za to. Sve u svemu, super!
 15. Aj nemoj da si na kraj srca. Stvarno nisam imao loše namere... Ja volim kada neko ima svoj prepoznatljiv stil, svi to vole. Ali ovo ne izgleda kao stil, već kao šablon. Tvoj talenat i umeće su neosporni, samo primi malo kritike na pravi način i teraj dalje, postavljaj dalje ;)
 16. Aleksandarde, komotno si mogao prva dva rada da pošalješ, pa da nas poštediš ostalih tri'es pet, jer je sve... Kapiram da klijenti tako traže i tvoj posao kao dizajnera je da ima izađeš u susret i prodaš svoj proizvod, ali bre nismo mi tvoji klijenti :D Ovo poslednje, kao promena jako prija. Fino, nenapadno, korektno... samo napred!
 17. Jako dobro, baš mi se dopada!
 18. Sjajno! Hvala što deliš sa nama, samo ti odmaraj... :)
 19. [mk]Brutality![/mk] :D Baš mi se dopada, samo napred!
 20. Samo Tuborg, još pa 250 dinara... mili bože. Novčanik mi je nekako i oprostio, ali želudac nije :(
 21. Od kada je Vube, a od kada je Veletex? Mada, vidiš, Vube imam odsjaj, tu je takođe i malo drugačiji gradijent... mada i dalje nisam siguran koji je lepši :lol:
×
×
 • Create New...