Jump to content

masterk

Članovi
 • Posts

  287
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by masterk

 1. Еее... Имао сам баш исто такво појачало... Слажем се са унутрашњим универзумом, не ремети га. Евентуално можеш да пробаш да набациш неку маску која га неће оштетити и која ће моћи да се уклони кад је изгустираш. Погледај молим те који звучник има. Требало би да је "Celestion". Можда једну фотку звучника да видим, постоји могућност да је то моје појачало а препознаћу га по звучнику.
 2. Postoji opcija termoskupljajuće etikete ali ne znam koliko to odgovara naručiocu.
 3. Није толики проблем да направимо прототип колики је да то уновчимо. Велико питање је тржишта и однос утрошеног и крајње цене производа однсосно, колико ће нас коштати да направимо серију од 100 комада и да ли можемо да их продамо и по којој цени и за које време. Прототип ће коштати много, налажење средства за израду прототипа није лако. Ја имам машинску производњу и пар инжењера и вољан сам да учествујемо.
 4. masterk

  ШВРЋК

  5. септембар = 49 дана до исплате + 49 дана од исплате; иначе тема није моја лампа, не излазим нужно на сваки 'протљ' ~ ш ~
 5. masterk

  ШВРЋК

  После годину дана, напорнога рада...
 6. masterk

  ШВРЋК

  Камо лепе среће да је решено, остаће ми белег до краја живота :(
 7. masterk

  ШВРЋК

  Ју јбт. заборавио сам на ДЕДУ! Ау. Што ме не подсети раније... Морам да видим са њим колико је још остало. Уствари, вероватно ти знаш, колико још има Деди? Сад знам шта је оно Ш. Мр.Шок
 8. masterk

  ШВРЋК

  Где ми нестаде пост? И то онај у ком сам се обавезао. Океј, буди човек и регулиши рачун са ДЕДОМ; има већ 9 месеци, не мораш да чекаш годину дана. ^Наставак након тога ~ ш ~
 9. masterk

  ШВРЋК

  Истина. Само што је мени мачак дошао, сив као миш, и све променио. пошто овде испуњавам музичке жеље имам једну за тебе ако можеш да се обавежеш пред бројним сведоцима ове теме? ~ ш ~
 10. masterk

  ШВРЋК

  U što bi dobro došao jedan kreativni niz autora teme u izgnanstvu, mahera za šou.
 11. masterk

  ШВРЋК

  U što bi dobro došao jedan kreativni niz autora teme u izgnanstvu, mahera za šou.
 12. За Вас колегинице, све. :)
 13. http://www.youtube.com/results?search_quer...orial&sm=12
 14. Који су то најпознатији сликари који су тежили оваквој прецизности а да су имали фотоапарате, пројекторе и остала помагала...
 15. Скупи мобу и удрите две три недеље док не завршите :) Материјал узми на отплату и готова кућица од 80 квадрата :)
 16. Јеси то пазарио или још увек тражиш? Изгледа примамљиво, има и добрих места за пецање... То што поплави...то је цена живота поред реке у равници. Срећом то се не дешава често и траје кратко. За мене је то мала цена за ту идилу.
 17. Правилна исхрана, чист ваздух, физичка култура, хигијена, чиста вода, здрав сан... " вредне руке кратак дан" Без дима осим из камина, без алкохола осим терпентина, без глупавих рима :)
 18. Још једно од могућих, прелазних решења је камп приколица. Има их у разним димензијама и са више или мање комфора. Ако уопште планираш да на том плацу саградиш кућу, монтажну или зидану.
 19. Не знам пошто су ти контејнери али мој предлог је монтажна кућа. За десетак кила евра имаш готову кућу. Зависи од квадратуре.
 20. Не морам да спавам и живим у смогу да бих имао представу о њему. Рече наш друг горе да би такво окружење представљало базу - не значи то одлазак у изолацију од спољног света. Не потцењуј искуства стицана у ванурбаном окружењу. :) Опет кажем то је индивидулана ствар. Неком одговара да му база буде у граду а неком у селу.
 21. Дизајн није продукт урбане средине већ дизајнера који сво своје искуство и спознање уграђује у конкретан дизајн. Да ли ће дизајнер бити успешнији ако своје време проводи у овој или оној средини је питање без одговора. То су индивидуалне ствари.
 22. @nno Ух ал уживаш тамо... Јел има медведа? :) Распитаћу се за интернет код комшија на Копаонику како су они решавали. Мислим, то је популарна планина, сигуран сам да има решења.
×
×
 • Create New...