Jump to content

Rabbit

─îlanovi
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rabbit

 • Birthday 12/23/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Rade Ljubicic
 1. Nije valjda da niko ne zna ili niko nece da nadje resenje za ovaj problem?
 2. Treba da napravim drop down menu. Tacnije to moze da se odradi na neki drugi nacin (radio sam) ako je komplikovano ako bude trebalo nesto da se menja ili doradjuje a ovaj nacin ako uspe smanjice mi posao drasticno i ustedece vreme. Kako sam to zamislio: Predjes preko dugmeta tj preko mc i u sklopu njega se pojavi drugo dugme tj opet mc ali oba treba da se animiraju a kod je isti. Milan je u pravu, prvi mc ima prioritet u odnosu na drugi mc koji se nalazi u njemu. Miki, spominjao si neke shield-ove? Sta je to i kako se primenjuje u AS2.0?
 3. Imam veliki problem! AS2.0 mi nikako ne ulazi u glavu, valjda sam mator da ucim sada nesto sto sam trebao pre 10 godina. Kada imam problem, trazim resenje na goolge-u vidim kako su to drugi odradili, skinem kod i iskoristim. Ali onda se desi problem kada nesto treba da promenim ili kombinujem. Isto tako sam skinuo jedan FLA sa kodom koji animira mc i od njega pravi dugme. Nikako ne mogu da isti taj kod primenim u samom dugmetu i animiram dugme u dugmetu. Znam da je resenje jednostavno ali ja jednostavno to ne znam pa bi zeleo ako moze mala pomoc. Kacim FLA u att da mozete da vidite sta sam naumio. Pozdrav svima. P.S. Bilo bi dobro da od veterana dobijem savet koje knjige da koristim da pokusam na naucim AS2.0 ili AS3.0 ali da su na srpskom jeziku ne mogu da se lomim sa prevodom. complexbutton1.zip
 4. G Koliko sam te razumeo swf adress treba da koristim za tekst i samim tim dobija google friendly sajt?
 5. Ah, znam da moze ali mi treba sto vise html strana zbog optimizacije za SEO i za sitelinks. Ako je full flash sajt to bas i ne moze teoretski da se izvede a i SEO je los. Ovaj sajt je malo eksperimentalan. Vise html-a vise title tagova vise description tagova i bolje pozocije na googlu, a ljudi su ludi za google pretragom. Cak su prestali vise da ukucavaju sajt direktno u polje za adresu vec ka traze preko googla pa onda kliknu na rezultat pretrae da bi otvorili neki sajt. Strasno!
 6. Odradio sam sajt u kombinaciji dva programa, tacnije animacije u imaginate-u a sve ostalo u flashu. Zanimaju me komentari, sugestije, kritike i sve ostalo. Saljem vam link pa udrite! http://www.mezoterapijabeograd.com
 7. Sta je bolje? Ucitavanjre sa servera ili embed? Flv je u pitanju.
 8. Rabbit

  Save As... u flashu

  Da li je moguce, a znam da jeste napraviti ovu opciju u flashu. Pitanje je: kako?
 9. Rabbit

  PDF iz projektora

  Samo malo da te podsetim. Moze da se koristi komanda "start" npr. @echo off start "" "C:\My Documents\practice.doc" Tacnije: @echo off start nekipdf.pdf Posle toga se prozor automatski zatvara. Naravno, svi fajlovi sve sto treba da se otvara treba da se nalazi u FSCOMMAND folderu. Hvala ti na savetu.
 10. Rabbit

  PDF iz projektora

  Ajde Milane, mozes ti to. Uzmes malo, znas nesto kao joga ili neku vrstu meditacije. Malo prebiras po mozgu i nadjes resenje. Iskreno, to bi mi mnogo znacilo zato sto ne moram da koristim gomilu dodatnih programa.
 11. Rabbit

  PDF iz projektora

  Znam to za bat. Problem sa bat-om je sto se pali preko cmd-a i ostaje vidljiv sve dok traje trazeni PDf ili Word ili sta god vec. Treba mi nesto sto ce biti bukvalno "invisible" tj da se ne pojavljuje nikakva komanda niti bilo kakav cmd prozor. Mada... Mozda ja ne pisem dobro komandu u bat-u. Pogledaj: @echo off nekipdf.pdf close I to je to. Napravljeno u famoznom notepad-u o snimljeno kao nekifajl.bat Cuo sam na netu za flashgeek.exe koji uz pomoc txt-a otvara sve sto moze da se otvori. Da li neko zna nesto o tome?
 12. Rabbit

  PDF iz projektora

  Da li postoji resenje da se PDF ili neki drugi fajl otvori u flash projektoru ali da se ne otvara preko getURL tj u browseru vec direktno u readeru ili wordu npr. Iskreno, koristio sam varijantu programa koji konvertuje bat u exe ali ga vecina antivirus i antispyware programa detektuje kao backdoor (sto mozda i jeste) pa nece da radi. Da li postoji neko resenje?
 13. Uspeo sam da iscupam galeriju iz html tako da sada sve radi kako treba.
×
×
 • Create New...