Jump to content

caniky

Članovi
 • Posts

  71
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://goranognjanovic.wordpress.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  New York
 • Interests
  character animation

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Goran Ognjanovic
 1. Поздрав! Не видим опцију за измену порука кад их једном поставимо. Да ли сам нешто пропустио или та опција не постоји? Увек се дешавају грешке приликом постовања а и некад буде неки апдејт.. Видим да нове поруке имају ту опцију али старе изгледа не. Рецимо промени се адреса линка у међувремену и једноставно требало би да постоји опција да се исправи то. Хвала!
 2. Поздрав другари, нисам одавно посетио дизајн зону и драго ми је што се полако буди. Екипа Дејан-Горан-Боба ради на домаћим спортским а и већим аеродромима за Мајкрософт-Асобо симулатор летења ФС2020. У питању су бесплатни додаци тј аеродроми или текстуре-шеме за авионе са домаћим ознакама за све наше љубитеље авијације и летења. Тренутно су доступни аеродроми: Трстеник, Лесковац, Блаце, Ћуприја, Давидовац, Вршац, Бањички вис хелидром-ВМА, Црвена црква. Ево пар примера: Ко воли да лети, аеродроме може бесплатно да скине на овим линковима: https://flightsim.to/profile/caniky/uploads https://flightsim.to/profile/boba3d/uploads Ако неког од вас интересује, а зна да моделује и текстурише (било који софтвер, само треба да се експортује фбх), јавите се, па да урадите аеродром у свом граду. Покушавамо да направимо све аеродроме у Србији. Ја бих вам направио ФС2020 пројекат или помогао да направите сами по жељи. Тренутно радимо аеродром Јагодина и надам се ускоро Ваљево Дивци. Поздрав! Горан
 3. Браво! Одлични су!! Који софтвер си користио?
 4. Врхунски рил! Браво мајсторе!
 5. Хехе и ја сам се одушевљавао тим карактерима док смо радили на томе. У питању је краћи филм који је урађен за прославу спајања Аардман студија и одличног Натхан Лове студија. Власник овог другог студија је Џо који је један од најкреативнијих ликова које сам икада срео. Увек има ненормално луде идеје које се многима свиђају. Идеја за ове карактере је дошла од старих Аардманових ликова са устима у облику кобасице како их иначе зову. Тим који је ово анимирао, рендеровао, риговао, дизајнирао је супер талентован и била ми је част да помогнем на том пројекту. Аниматори су буквално имали слободу да ураде што блесавију анимацију што се веома ретко дешава у нашој индустрији. Драго ми је што ти се анимација допала.
 6. Хвала! Ту музику на почетку је компоновала Ана Крстајић, за овај демо реел. Други део музике је рађен у Словенији, трап/треп музика са старо Словенским мотивима - . Имаш у кредитима инфо и линкове ка њиховим сајтовима и јутјуб каналима. Вокал на почетку је Јана Ранчић. То и јесте била идеја, да не буде нешто досадно и већ виђено, а успут зашто да мало и не рекламирамо нашу музику? :)
 7. Animacioni demo reel 2018 Dodatni info: [/b] Goran Ognjanovic Website: https://goranognjanovic.wordpress.com/ LinkedIn: www.linkedin.com/in/goranognjanovic E-mail: caniky@gmail.com Intro music: Ana Krstajić, composition, piano http://anakrstajic.com/ Jana Rančić, vocal https://www.facebook.com/yanayanamusic/ Nebojša Brdarić, kaval, https://www.facebook.com/duobrdaric/ Pera Krstajić, bas http://perakrstajic.com/ Duo Tashana https://soundcloud.com/user-523469987/sosana Music: Remix: Slavic Affairs Warrior | Ethnic Slavic Trap Music Direct Link: Instagram - https://www.instagram.com/slavicaffairsinsta/ Facebook – https://www.facebook.com/slavicaffairs/ Twitter - https://twitter.com/slavicaffairs Youtube - https://www.youtube.com/slavicaffairs
 8. Одлични су ти рендери!
 9. Наравно, ово што сам написао се не односи само на њега већ на све младе људе који желе да направе свој први филм. То и јесте био разлог за мој пост. Биће ми драго да им помогнем и позивам их да ми слободно пошаљу поруку. Овде можеш да видиш два кратка филма на којима сам не тако давно радио: http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showtopic=108906 Ово је на пример документарац на коме је гомила искусних и веома заузетих људи из Србије, укључујући и пар водећих студија радила бесплатно. Хтели су да помогну филм који показује кроз шта су прошли наши дедови као и да покажу да и у Србији може нешто да се уради заједнички и у слободно време. http://www.imdb.com/title/tt4250494/fullcr..._=tt_cl_sm#cast А ово су одлични примери на које сви треба да се угледамо: https://vfxserbia.com/2015/07/27/predstavlj...tefan-zaluckij/ https://vfxserbia.com/2015/08/28/predstavlj...andela-jokovic/ Стефан са својих 15 година у то време, сам прави своје кратке филмове. Анђела је своје прве анимације направила у MS Paint-у. Наши форуми су нажалост препуни доконих људи који немају шта паметно у животу да раде и једва чекају да неког засипају увредама уместо да помогну. Ово је моја последња порука у овој расправи.
 10. Хвала што си поновио оно што сам написао у претходној поруци. Пошто сте утврдили да човек није сигуран како да то започне, зашто му ви као искусне колеге не покажете своје кратке филмове на којима сте радили и укратко објасните како сте започели свој први кратки филм?
 11. Мислим да је Срећко у праву. Има нас доста са некаквим идејама, али никако да завршимо те наше идеје до краја. Оно што треба да урадиш, уз оно што ти је већ Срећко написао, је да нацрташ неки сториборд, или можда неки карактер дизајн или бар позадине, које би на неки начин заинтересовале људе да ти се прикључе. Или пробај да нађеш неког ко то може да нацрта за тебе. Можда и сама идеја треба да се доради, више глава ће имати и више идеја. Важно је да се размишља позитивно и да се увек ради на томе. Не да само напишемо да је то немогуће.
×
×
 • Create New...