Jump to content

the.harvester

Članovi
 • Posts

  3,077
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About the.harvester

 • Birthday 02/18/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.ultraflat.org

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad
 • Interests
  Ass n titties.

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Andrija Kovač

Recent Profile Visitors

12,669 profile views
 1. Objasni mi gde je radnja :) Jedino još na spensu nisam bio, danas mogu da odem da vidim tamo.. Ako ne uspem, možemo se dogovoriti da nešto kupiš tamo pa pošalješ po nemanji jer ja neću biti u beogradu u narednih 7 dana sigurno Hhvala :)
 2. Pozdrav drugari :) Long time no see. Lepo je videti aktivan forum posle dužeg vremena. Imam dva pitanja.. Gde se može kupiti kvalitetan 120 film u Novom Sadu? Da li uopšte postoji neko ko valja malo širi izbor ovih filmova? I onda nešto što je verovatno još nerealnije - da li neko u Novom Sadu skenira razvijene 120 filmove? Hvala svima :)
 3. ^ UV lak kroz sito na deathmatch logo i 'lampice' u peak metru, čisto da malo ispliva u odnosu na ostatak flajera. ;)
 4. Hvala svima na komentarima, zamerke su uglavnom na mestu, ali kao što vroomer kaže, flyer je već u štampi tako da je kasno za ispravke. Šesti fali, a peti bode oči, ali šta da radim, tako je ispalo. Nisu mogli da budu u istoj liniji, jer su iz 2 različite organizacije ovi levo i ovi desno (zato se zove deathmatch, get it? :)). A ovaj što nije došao na fotkanje je bio opravdano odsutan, dobio čovek ćerku. :) Što se jarkih boja tiče - ovo je namunjeno malo za prikaz na webu, priprema je okej i ispašće to okej u štampi. Dosta imam iskustva u tome, nema brige. Vroomer - ulaz je jeftiniji do ponoći zato što je to motivacija da ljudi dođu ranije u klub. Ne znam koliko si upućen u klabing scenu kod nas, ali je generalno jedan od najvećih problema upravo činjenica da su klubovi pre 02:00h prazni :/
 5. Ajd' da okačim još jedan flajer, ovo je potpuno friško.. Pokušao sam da prenesem neku sajber estetiku kombinovanu sa tripom 80tih godina. Da sve bude neon, šljašteće, itd.. pošto sam trenutno u tom fazonu. Fotkao sam i njih 4 za flajer (jedino je taj peti malo usrao stvar jer nije mogao da dođe na fotkanje :/) Kako vam se sviđa?
 6. Meni je baš kul, rado bih ga koristio. :) Lowercase mi se ne dopada, ali su mi velika slova skroz kul. May I have it?
 7. Možeš u Illustratoru to da napraviš, i onda samo copy-paste u Photoshop. U Photoshopu mislim da ne može.
 8. Mnogo mi je ovo 'snapshottish'. Ja bih pokušao da priđem i uhvatim neki detalj, presek planova između trake i cveća..
 9. Radiohead. Album nije bio besplatan, već si mogao da za njega platiš koliko ti želiš (pa i $0 ako želiš), i preuzmeš ga sa neta. Ali da, isto sam i ja pročitao da je jako veliki procenat kopija skinut sa piratskih servera.
 10. Takođe, pošto je hitno potrebno mišljenje, evo još jednog: trenutno imaš 5 fontova u dizajnu, gledaj da pre štampe to svedeš na najviše 2.
 11. ^ Zašto? Ja ga pikiram za firmu za 2 računara na kojima rade dizajneri pripravnici, kao nešto što mi se čini kao najbolji odnos cena/kvalitet. Definitivno želim da uzmem tft, veličina ekrana mi je okej, a čuo sam da ako se dobro iskalibriše da nije loš. Ti imaš drugačija iskustva?
 12. Odlučio sam da na svom sajtu otvorim novu rubriku koja se zove Black/White. Nervira me to što imam stvarno previše fotki koje su potpuno zaboravljene i na žalost nikada ne ugledaju svetlost dana. Upravo zbog toga, želim da malo preletim stare foldere, i dam šansu starim fotkama, obrađujući ih sve na isti način - crno belo, sa jakim kontrastom i u kvadratnom formatu. Same fotografije nemaju nikakve tematske sličnosti, ali mi se sviđa kako tako prezentovane izgledaju jedna do druge. (klik na fotke vodi na sajt i rubriku Black/White gde se nalazi još fotki) Nadam se da se još nekome dopadaju. :)
 13. Poglavici si mogao da se obratiš privatnom porukom, da ne zamaraš nas ostale, i to još u potforumu u kom se diskutuje o Software-u.
×
×
 • Create New...