Jump to content

borisdejanovic

Članovi
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About borisdejanovic

 • Birthday 11/20/1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad
 • Interests
  Umetnicka i modna fotografija

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Boris Dejanovic
 1. S obzirom da se oseca uticaj (znas vec koga) onda verovatno znas koliko je tehnika zahtevna sto prilikom samog fotografisanja tako i u postprodukciji. Fotke sam postavio po uslovima administratora pa je kvalitet znatno slabiji a i detalji su se dosta izgubili zbog kompresije, jer sam bas isao na to da su detalji dosta izrazeni sto se odlicno vidi na originalnim fotografijama. Prihvatam sve sugestije i radicu na tome da ih korigujem, zato sam i postavio fotografije kako bi mi ukazali na nedostacima i ucinio fotografije jos boljim. Hvala na sugestijama.
 2. Nece ju skorije vreme jer jos dosta toga treba da realizujem i kompletiram pricu, ali cim budem znao bicete obavesteni na vreme i bice mi drago da budete moji gosti.
 3. Pozdrav svim prijateljima, dugo vremena se nisam pojavljivao na dizajn zoni zbog preokupacije poslovima kojima sam se bavio. Sada kada sam se oslobodio velikih svakodnevnih obaveza odlucio sam da Vam se ponovo pridruzim i pokazem nesto novih radova koje pripremam za svoju novu 19. samostalnu izlozbu.
 4. Veceras idem na put ali avinom pa me intereseju da li oni laseri koji kontrolisu prtljag mogu da naskode fotoaparatu i lap topu?
 5. Ovim putem pozivam sve fotografe i ljubitelje fotografije ako su u mogucnosti da se odazovu 15. samostalnoj izlozbi fotografija i multimedijalnom dogadjaju na temu ,,Lepe devojke kao izazov". Izlozba ce biti odrzana 04. septembra u Novom Sadu, Eldorado Bacano na Spensu sa pocetkom u 20:30h. Ono sto je interesantno je da su u pitanju veliki formati fotografija atraktivnih i lepih devojaka koje su bile objavljivanje u raznim casopisima i magazinima.
 6. Nedavno je neko dao bas lepu skicu postavke svetla, ja sam od skoro na zoni pa nepamtim jos imena ali uglavnom slicna postavka sa dve blic glave
 7. Moje misljenje, hm ... :rolleyes: fotka je odlicna, mnogo interesantna fotografija
 8. Hvala za misljenje. U pravu si iz Sombora sam ali sam u NS vec skoro 3 godine
 9. Zbog ovih fotografija su mi izbrisali citav profil na my space-u, sta vi mislite
×
×
 • Create New...