Jump to content

mae

Članovi
 • Posts

  321
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Ime i prezime
  johnny
 1. mae

  Knjiga za C

  imam jednog profesora koji je rekao: ako je nešto Kraus otkucao na C-u, i to ne radi na kompu, komp može u đubre... shvatam šta ti treba, ali za početak ti je Kraus sasvim dovoljan.
 2. mae

  Vicevi

  цркох :lol: како се зове земунац, власник аудија?
 3. vidim sve što vide i ostali i podižem za angry birds :D
 4. селектујеш све, групишеш, идеш у доњи десни угао где је иконица за "outline color" ,кликнеш 2пут на њу, и чекираш "scale with image" тад можеш да смањујеш лого колико год хоћеш.
 5. ^ uuuuu, ja sam znao samo za ovo mora da se pogleda obavezno, hvala ;)
 6. ja bi možda pustio neki malo masivniji font na pipcima, jer može desi da ova tamna "pojede", pa da se ne vidi lepo..
 7. magarac, nisam skontao da ti odgovara slična priča.. pogledaj onda iz te logitech-ove mk serije, imaju nekoliko kombinacija, možda ti neka odgovara.. mada bi rekao da je ova mk220 najklasičnija..
 8. ajd pošto nisi dao ništa preciznije, da li da je žična ili ne, da li da je kao na laptopu ili ne... ja sam se u školici susretao sa ovakvim http://itsvet.com/proizvod/dell-sk-8115/co...eyboard/177/415 http://itsvet.com/proizvod/dell-quietkey-k...eyboard/177/847 jako su slične, pa nisam siguran koja je.. klasične su, ali poprilično su tihe i meni su ostavile neki jako udoban osećaj "pod rukama" razmišljao sam da uzmem jednu, eto da mi stoji.. da se nađe.. od ostalih marki i modela ne bi baš znao šta da ti preporučim..
 9. hvala vili ;) videću da odem ovih dana da je "isprobam" ,pa da pazarim :D nego, je l' taj tvoj miš čuva decu kad košta toliko? :P
 10. mislim da nije bila ovakva tema... planiram da pazarim u paketu tastaturu i miša, išao bi na bežičnu varijantu, najdalje do 5000 razmišljao sam o sledećim modelima: logitech mk 220 http://itsvet.com/proizvod/logitech-wirele...eyboard/31/1106 mk520 http://itsvet.com/proizvod/logitech-mk520/...keyboard/31/948 dell km632 http://itsvet.com/proizvod/dell-km632/comp...yboard/177/1233 i u nekoj krajnjoj liniji mk400, mada za nju baš nisam siguran.. http://itsvet.com/proizvod/logitech-wirele...eyboard/31/1105 da li se neko susretao sa nekim od ovih modela, kako su se pokazali i da li ima nešto bolje u tom cenovnom rangu? hvala edit: samo da napomenem da mi tast. i miš trebaju za svakodnevnu upotrebu, ništa preterano pro, ništa gaming.,
 11. mae

  MOEBIJUS

  i meni je ovo super.. odlično uklopljena muzika i kolorit.. moram priznati da pustim povremeno da se opustim. ;) možda mala šteta što nije hd :P
 12. mae

  Draft logo

  po meni, to je samo jedan od prikaza/stilizacija mebijusove trake (http://sr.wikipedia.org/sr/Мебијусова_трака) mislim da nema takav logo.. i definitivno bi trebao da isprobaš ovaj font što ti je ostavio deda ruma. ;)
 13. mae

  Kupovina bicikla

  da se priključim i ja ovoj garnituri 198+/100+ :D već duže vreme lupam glavu šta ću za novi bajs, tako da možda ovde konačno nađem neko rešenje.. @jazavac: hvala za ovaj link, ima korisnih stvari ;) pozz
 14. bukvalno i doslovno :D jedino mi pada na pamet da bi ovo neko mogao da iscrta, pa da se skenira i tek onda vektorizuje.. ili da neko iscrta direktno u vektoru, onako na "osećaj"
 15. ovo za bombardovanje peskom je peskiranje :D bar ga tako majstori zovu..
×
×
 • Create New...