Jump to content

bormagi

Članovi
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bormagi

 • Birthday 08/12/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Boris Magoč
 1. ATI ( Asus EAH3650, tačnije). Nemam instaliran Google desktop. Najgore u svemu je što ne mogu da povežem ovaj problem sa Photoshop-om, sa nečim što sam menjao na svom računaru... A sve ostalo radi bez problema, ne primećujem probleme ni u jednoj drugoj aplikaciji.
 2. Hvala Abdee i czarkovicu, probao sam sve kako ste rekli, deinstalirao, obrisao sve što se obrisati moglo :), očistio registre CCleaner-om, i opet isto! Ništa, mislim da ce pasti jedna reinstalacija XP, samo da uhvatim malo vremena, a dotle CS3. Pozdrav!
 3. Hm,pa jesam brisao,ali nisam siguran da sam obrisao sve. Inače,koristim XP. A sto se tiče drajvera,mislim da nije to u pitanju jer nista nisam inst./deinst. što bi moglo da utice na njih. A da napomenem,radilo je sve kako treba do pre par dana...
 4. Pozdrav! Pomagajte :) Evo o čemu se radi, od nedavno mi se svaki put kada pokušam da koristim clone alatku, CS4 zakuca, prijavljuje grešku zbog koje moram zatvoriti program. Naravno, sve što sam radio do tada se izgubi, a da ne pominjem da o nekom ozbiljnom radu nema ni govora. Naravno, probao sam sve osnovne stvari koje su mi pale na pamet, restart, proverio sam da li ima slobodnog mesta na skreč disku, reinstalirao photoshop, skinuo sam drugu verziju...i ništa! Opet isto. E sad, imam CS3, kod njega se to ne dešava. Da li možda neko ima ideju šta je problem, i kako rešiti?
 5. Sad sam pregledao celu seriju, meni se dopada, pogotovo fotke sa venčanja i u restoranu, lepo preneta emocija. Mada, ima nekoliko gde mi forsiranje plitkog DOF-a baš i ne "leži", pogotovo kad sve osobe gledaju u objektiv. Naravno, ovo je subjektivno mišljenje. I imam jedno pitanje: zbog čega ISO 800( a čini se da je bilo dovoljno svetla i za manji)? Znam da nema šuma ni kod ovako visokog ISO, ali zar ne utiče na reprodukciju boja npr.?
 6. A ja vidim nešto mi galeb poznat! :D
 7. Samo da čestitam na objavljenoj fotki u novom ReFoto-u! Pozdrav!
 8. Sjajno! Kakva interesantna lica! Šteta što nema više ovakvih radova na zoni( čini mi se da je ranije bilo više?), uglavnom se sve svede na prepeglana i bezizražajna lica modela...
 9. bormagi

  Jedna

  Zanimljiva obrada! Mada, možda probati sa manje "pregorelih" delova? Pozdrav! p.s. ovo za Lightroom se slažem, i kod mene PS šljaka bez problema, LR brljavi...
 10. Hvala svima na komentarima! :) Za vizarda: slažem se za trećine, trebalo je niže, pa bi se približili "model" i drveće na drugoj strani, mada mi se u tom momentu učinilo ok.
 11. Pozdrav! :) Nisam dugo postavljao ništa, pa eto... 1. 2. Pozer 3. 4. Patrola :) Fuji 6500
 12. bormagi

  Tri

  Druga mi je malo "mekana", ali treća odvaljuje, odličan momenat, lepo uhvaćen pokret, dobro svetlo...
 13. :huh: :blink: :angry: Ovaj D 700 ima manje šuma na ISO 12800 nego moj FUJI na ISO 400. Eh... :D
 14. Ah...lepo! Druga i četvrta posebno. Gde je to?
 15. Da! Predivan grad... I ja ću na proleće tamo, nadam se :) Treća mi je odlična, na drugoj bi bolje legao horizontalni kadar, bez obzira na ovu refleksiju. Pozdrav!
×
×
 • Create New...