Jump to content

Žika

Članovi
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Žika

 • Birthday 04/01/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd-Lion

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Milos Zivojinovic
 1. ..ma nije to do hortikljumture, mene k'a malog ćaća turo u šator sas iMdijanci da pušumo oni njiovi luli i prizivamo slepije mišovi... ostalo mi u krv..'kulturi tMi dojde za vrćanje u staran svest, mislim svet...al' bez obMziri, mlogo je dobra ova kultura..nekako me uzdiže..treba to podeliti sas ostatak svesti..misi'm sveta.. kaD ti dojdem dole das penjem gore čete vabim na 'edno Bouzovanje sas speCijalno kandilo uz obali od onije vaši visočiji jezeri..il' ako te putoješestvije navede 'amo..sam se popni na visočije zgradi i viči žik, žik, žik, žik, žik, žikooooooo...ete me. ;)
 2. @Chegevara a ja bi vol'o da DžuDžli stisne muda i izbaci neki paket koji bi komlet pio, mislim bio, pandan Adobetu CS, da ih konačno neko skine sa 'trona'....e to bi vol'o..i da naprave programče ala NX2 look Ps6 work i tu turu U-point. ..jbte, razvojni tim DžuDžliJa za Nexus dobije mašine sa tačno upola slabijim hardverom od onoga koji će ići u prodaju da na njima napravi da sve radi kako treba, i tek onda izbace consumer proizvod. ..mislem da je Lr_ov glavni problem u biMblioteci iliti katalogu...ono...teško nosiš 125kg u kesama iz prodaUnicu a da ti se ne tresu ruke...ali ako ugasiš, onda mu to dođe skoro k'o ACR, ali ondaK nemeremo uzeti još paaaraaa, al' nemere se tu još paaraa za picanjenje programa trošiti..a mi ovde moramo ponuditi nešto novo, drugojačije, a ič da nas ne košta...ma to nije ACR, to je Lr, viš' imaš katalog...daj pare... ..ALi, nije ČAK ni to problem kada bi ti bio u mogućnosti da ugasiš neke 'stvari' u programu..ono, klik neću biMblioteku..šta koj' Q ima ti mene da pitaš 500 puta nešto i da me teraš da radim 'nešto' na način na koji TI misliš da treba... jbt, turiš fon na komp da se puni...ono se upali Lr da te ON pita ..................................... odjebi БRE!!!(po default-u) ...a to može da se ugasi aaaaaaa, barabo Lightroomska? ...amer'kanci...nova Ṻber rasa........wise guys..... majkeee wamga neŠvedskoKanadskoNorveškoSoCijalistićkoImBerijalistićke ..Ps..tu već nisu mogli da dozvole sebi das zajebavadu, zato i radi drugojačije. @mikrim@n ..nisan pio, samo sam gled'o kroz prozor kako letu šišmišovi :lol: :rolleyes: ..jeste desna kolona u Lr je bolja, ovde nešto non-stop KAO pališ-gasiš....možda remse, navik'o na Ps i NX(zvaćemo ga 'onaj'). a to za kopiranje Lr/Adobe interface_a..znaš ono, priv'o tip curu na kitu cveća..pa cvećari kupili po D4s+800FL ..umesto da doDžeš kažeš, mala, če te vodim da slušamo ploče i gledimo vidoje dok se ne rastopu boje.... ;)
 3. @mikrim@n Promenio se interfeJs :D baš je Lrrrrrrrrrrrrrrr...a jeste, NX2 je baš bio stonderski :D ...ono...dok ti srolaš i spržiš, on izrenderuje :D ..meni je to bio eXtra deo dana..ono, sa'ču zednem razvijam...fotke :lol: A i ja se pitam što to(razvoj) nije išlo brže...mada, ni Adobe koji drži apsolutni primat nije čiss, aj malo sa Intel_om pod ruku di će kod brže da se izvršava..valjda ne može drugojačije, pa rekoše aj da zavalinski mi ovaj Nik soft ... @ -djole- , pis , zgart to je, iliti host je...ako nemate druge mašine doma ili gdeveć, ili nećete da čistite pa ponovo instalirate, ne zajebavajte se da ne ostanete bez.....(popuniti po izboru)........ ...inače se kod mene na drugoj, čistoj, mašini instalirao cca 15min :mellow: , majkee m'ga čpiJunske. @ zgart ..imaš Color Efex kao namenski dodatak baš za NX2, a endž'n je isti za Dfine, Vivezu i Sharpener...jedino šta stvarno nedostaje je Silver Efex. ..svi su oni izvedeni iz U-point_a...dok su se pržili da če profi neko da rola izmedžu trke na 100m i štafete sa i bez preponete. off- ..nego, što se vrće šum na mala/vel'ka vrata, posle onih DkOx dripaca i DžuDžli izbaceo Analog Efex.. ..zrno,zrno,sitno,sitno,krupno,krupno,opa,opa,nca,nca,ajmo Jolanda,pokaži ljud'ma sisu,dokaž' das' džensko..iJhaaaaaa,nca,nca
 4. @zgart instalirao bez problema... ...mada, NX mi se više svidža..ili je samo stvar navike..mLogo mi ovo Lr-like..videćemo kako i šta će raditi finalna verzija.
 5. Eto, drugovi žuti zamenili NX2, jes' da malo(više) lici na Lr i da nema više control points_a, al' se nadam da neće da smara sa biMbliotekom k'o Lr. Eve beta
 6. Evo ja ću da kupim, pošto žena neće više da vozi, ode drugi kućni auto na doboš i pada Df. Priznajem, malo me smara 1/4k pošto flapćem na brzo i plitko, ali jbg, snaćiću se. :D crni.
 7. ...nisam se do sada igr'o sas D800 faJlovi.... ..htedoh reći, kakav gang-bang može da se radi sas ovi faJlovi...ju,ju,ju,ju,ju..
 8. Žika

  latenca uparivanje

  Postovanje svima, posto nisam bas najbolje verziran za it tehniku trepa mi pomoc. Elem, imam memoriju koja je cl8, ako stavim cl9 drugi modul da li ce biti nekih problema i neslaganja u radu??? Hvala unapred. Pozdrav.
 9. ....šta me tišti? ...nije mi dobro...pravite me ponovo.....
 10. :blink: :huh: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: eto sta se desi kad ne konzumiras meso, ..e sad mogu na spavanje..
 11. ma penchich :lol: :lol: :lol: tufnice i pufnice.. :lol:
×
×
 • Create New...