Jump to content

Old

Članovi
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad
 • Interests
  SEO; jezici; razmena znanja, robe, usluga pa i novca :)<br /><br />

Previous Fields

 • Ime i prezime
  T. Vujevic

Old's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Moguće da je i do mene - utvrdili da im ne valja pa promenili.
 2. Koristim FF svakodnevno sa dvadesetak tab-ova. Ignorisao sam predlog za update jedno mesec dana. Pre destetak dana sam ga pustio i ne vidim razliku, izuzev što su addons retko kompatibilni.
 3. Domen sa originalnim tekstom je istekao. (A tema i dalje lepljiva)
 4. Zna li se više o imho skandaloznoj odluci firme da posle kratkog vremena zameni fantastični logo Chris Mitchell-a jednobojnim (lošeg imitatora?)? Nedavni: Novi:
 5. Ja navratio danas posle dužeg vremena na fiverr. Uveli su podosta cenovnih razreda preko 5 usd.
 6. Old

  Logo Air Serbia

  1. Video sam ovo prvi put juče, na ulici, zapanjio se i morao da proverim po net-u. Do sada nisam smatrao ozbiljnim naše dizajnerske priče kako vrhunski logo povećava zaradu, a zbog osrednjeg se ostaje bez posla. Međutim, ne smem da uđem u letelicu koja asocira na ruralno, 300+ godina pre N.E. i za koju pomislim da ju je sklapao amater koji je ovaj ornament na avionima dozvolio. 2. Ne može "tradicionalni", arhaični stil lako da se uspešno ubaci za visokotehnološku oblast. Prikazuje istinu, u svemu gledamo u prošlost. 3. Ptice zapletene u gnezdo poleteti ne mogu. 4. Samo dve glave, a posvađane. 5. Celtic "zaplet" na nekim presecima niti idu jedna ispod druge, na drugim polovično (lepa ideja kad bi sve ostalo bilo dosledno odrađeno), a na sredini su zavarene. (Ok, umetnička sloboda, kopiranje realnosti nije obavezno, kao ni doslednost). Ako čita autor nek se ne obeshrabri. Ovo nisu kritike nego pohvale. Sa malo simbola verno su oslikane mnoge karakteristike firme. Bonus pohvala za uspešnu prodaju. Ptice grabljivice ;)
 7. Kome nije pri ruci software za pregled fontova (moj izbor je "Printer's apprentice" btw), spas mu je sajt koji čuda pravi: wordmark.it
 8. Ne bih da "udaram" prvi :) (Ne bih uopšte, eventualno u samoodbrani) --------------- Isti nick mi je na elitesecurity.org forumu, koga zanima (800 postova). Ili na ovom http://smederevska-palanka.com/forum (admin, 500 postova) nick: Vujevic
 9. To je druga tema, naslov "spor", naravno da ćemo je linkovati odavde, ali mesto joj je u nekoj "advocacy" temi.
 10. Hvala na krajnje pristojnom postu. Off topic, kakvo je tvoje mišljenje o ideji da zatražimo javnu arbitražu o toj ceni?
 11. Old

  Mape

  Jel može ovako nešto? http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Blank_maps
 12. Potreban freelancer za kontinuiranu izradu i održavanje jednostavnih swf fajlova. Rad od kuće, plata po dogovoru. Kontakt: dizajn at gmail dot com sa naslovom "flash dizajn"
 13. Forumski paradoks na delu: Luksuzni odgovor, u najkraćem mogućem vremenu, ali ne po off-line cenama. :) Hvala! U periodima kad nisam imao ništa, a verovao sam da se sve što je dano vraća, poklanjao sam savete po forumima tamo gde sam znao pouzdan odgovor. I vratilo mi se (ne mislim pri tom na ovaj post iznad). Vratilo se u raznim oblastima. Podforum "posao" mi je promakao jer mi se verovatno nije do kraja učitala stranica. Staviću oglas tamo čim ga formulišem. Skupoća je baš relativan pojam. Na primer ako neko "jeftin" potroši nedelju dana i odustane, skuplji je od svega. Ili kad izradi neprihvatljivo nekvalitetno pa još traži zaradu. A onaj "skup" odradi za par sati i ispadne vrhunski.
 14. Izgleda da mi je ovo prvi post na forumu, pa - pozdrav svima! (čitam odavno) Kako odabrati Flash-era? Da li je dozvoljeno/poželjno ili zabranjeno/nepoželjno da kontaktiram nekog odavde sa ponudom za projekte? Gde naći Flasher-e? Kako naći pouzdane, da ne izgubim vreme dok loš uradi nešto levo? Postoji li deo u DizajnZoni gde se kače poslovne ponude? Ako ne, možete li mi preporučiti neki sličan (ES, Benč i Devpro smatram različitim)? Poželjno da ga posećuju Novosađani. Ali može i strani sve dok je dozvoljen English. Usput, da li neko zna zašto se na digitalpoint-u niko nije javio već 5 dana na sasvim uopšten oglas na ovu temu? Potražnja premašila ponudu? Hvala
×
×
 • Create New...