Jump to content

Anubisbg

─îlanovi
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Miodrag Novakovic
 1. Anubisbg

  Roland VP540i

  eee...imam jos jedno pitanjce,ima li na forumu neka diskusija o masinama za vez? Ja nesto gledao ali nisam nasao na brzinu.
 2. Anubisbg

  Roland VP540i

  Hvala :) , namestio...Stampac je vec imao neki svoj IP,problem je bio u kablu i u IP adresi kompa...na kraju sam nekako skockao sve i sad funkcionise. Prijatelji hvala jos jednom :)
 3. Anubisbg

  Roland VP540i

  Clipart hvala na pomoci,tvoj link mi je od koristi,a u medjuvremenu sam saznao da mi za povezivanje treba cross-over kabl...normalan ethernet kabl koji sam koristio je beskoristan... Jos jednom hvala,pozdrav :)
 4. Anubisbg

  Roland VP540i

  Pozdrav :blink: Imam problem instalacije Rolanda VP540i...do sada sam koristio Roland SP300 i on se povezivao putem USB i instalirao bez problema...Medjutim VP540i koristi ethernet konekciju i povezivanje sa kompjuterom pa mi treba pomoc kako da izvedem to... Koristim XP...ili 2000 ...vistu...da li mi je potreban ruter...internet konekcija...? koji je postupak? Unapred zahvalan :rolleyes:
 5. Da li neko prodaje polovnu transfer presu za majice?
 6. Ne puca ti zbog hardvera...ako ti je to neka kopija corel-a onda ce biti da je zbog toga...nadji dugi instalacioni cd i bice sve ok!
 7. Ima li neko srpskog seljaka u eps formatu?
 8. Ok,ko voli da pravi to u photoshopu neka pravi,kome treba gotovo staklo sa rupom u eps formatu neka mi kaze . Pozdrav.
×
×
 • Create New...