Jump to content

LASSO

─îlanovi
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LASSO

 • Birthday 07/27/1913

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.studiolasso.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Podgorica

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Anes Lekic
 1. Da li ima neko ko se bavi izradom mobilnih aplikacija, trenutno mi je potrebno za iOS a trebace mi i Android. Ko ne moze da ispostuje rokove koje sam odredi neka se ne javlja :) Hvala! :)
 2. u PG nema sigurno ali ako ima u BG kupio bi :))
 3. Kako najbolje uraditi panoramu 360* i da li kos nas ima u prodaju dodaci za panorama fotografisanje...?
 4. znaci da ima od srtane administratora da unosi fotografije i specifikacije telefona, dodavanje, editovanje i brisanje usera. useri da mogu sa sopstevnim login-om da se uloguju i da iz baze izaberu telefon upisu cijenu i isto tako vrse izmjene cijena i da mogu da skinu telefon koji vise nema na prodaji. pretraga po marki i modelu telefona, pretraga da prikazuje ime firme koja ima telefon sa njihovim podacima, tel, adresa i slicno sa cijenom koju su unijeli. Od prilike to je to, ko zna ovo da uradi nek me kontaktira da se dogovorimo oko svega a i oko cijene smile.gif Unaprijed hvala.
 5. Potrebna je forma poput www.mobilnisvet.com znaci da ima od srtane administratora da unosi fotografije i specifikacije telefona, dodavanje, editovanje i brisanje usera. useri da mogu sa sopstevnim login-om da se uloguju i da iz baze izaberu telefon upisu cijenu i isto tako vrse izmjene cijena i da mogu da skinu telefon koji vise nema na prodaji. pretraga po marki i modelu telefona, pretraga da prikazuje ime firme koja ima telefon sa njihovim podacima, tel, adresa i slicno sa cijenom koju su unijeli. Od prilike to je to, ko zna ovo da uradi nek me kontaktira da se dogovorimo oko svega a i oko cijene :) Unaprijed hvala.
 6. Rijesio sam problem, par frejmova su zezali, samo sam ih uklonio i sad sve radi kako treba :))) poz i hvala u svakom slucaju ;)
 7. Sad cu da pokusham da povecam Disk Cache a probao sam sa iskljucenim multiprocessing-om ali je bila ista greska... Projekat jeste glomazan, efekti vjerovatno zezaju... Hvala puno u svakom slucaju ;)
 8. Imam problem sa afterom, kad krenem da renderujem izbaci mi ovaj prozorcic http://www.cityradio.fm/problem/1.jpg podesavanje je ordadjeno kako je trazeno, bar ja tako mislim http://www.cityradio.fm/problem/2.jpg http://www.cityradio.fm/problem/3.jpg I nakon ovog podesavanja javlja mi se isti problem, zna li neko da mi kaze kako da rijesim ovaj problem. unaprijed hvala!
 9. Ovo je rad koji nisam ni cropovao ni doradjivao :) Ako zelite da pogledate fotografije koje sam iskoristio onda posjetite www.viaparadiso.co.me ;) A slika nije namjerno postavljena u ovoj rezolucij, smanjicu je ! :) Inace postavio sam je da bi je vi kritikovali a ja utvrdio da li vam smetaju iste stvari kao i kod mene... To sto imam 20 postova naravno ne znaci da sam pocetnik, jednostavno nemam vremena za forume i slicno inace bi bilo mnogo vise :) U svakom slucaju hvala i ocekujem jos kritika. :D
 10. http://www.studiolasso.com/jelena.jpg
 11. Meni pored nejednakosti ociju jos smeta prejako osvijetljena lijeva strana tacnije celo, vjerovatno je to dobijeno obradom fotografje i prejakim kontrastom... Svakako fotografija je odlicna a ove greskice se mogu korigovati svakako. ;)
 12. Istina je, Sjajan je to momak! :)))
 13. Gdje si nabavio ovu sjajnu crnu plocu ??? Unaprijed hvala! :)
 14. Ovaj dio forme, ovo sto je oznaceno crvenkastom trakom to me mora.
×
×
 • Create New...