Jump to content

Vook

─îlanovi
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Milos Todorovic
 1. mozda ti ovo pomogne :) http://www.myfonts.com/WhatTheFont/
 2. Vook

  Error

  Koju karticu imas? Procitao sam sad da je ta opcija dostupna samo u seriji 9 pa nadalje (mada ja imam 8800GT :/ ). Sve u svemu, desni klik pa u NVIDIA Control Panel, sa leve strane Manage 3d settings, pa na listi desno power management mode mi se nalazi izmedju Multi-display/mixed-GPU acceleration i Texture filtering - Anisotropic sample optimization.
 3. Vook

  Error

  Idi u NVIDIA Control Panel - Manage 3d Settings - Power management mode, prebaci na "Prefer maximum performance" i vidi da li ce i dalje da ti puca.
 4. Hvala na pomoci, ljudi, u geometriji je bio problem. 15 puta sam snapovao sve vertekse po istoj osi, ali u Object modu umesto World...
 5. Nema veze, ipak ivice nisu bile poravnate...
 6. I ne samo sto bezi od te ivice, neko se reflektuje i sa desne strane, sto ne bi trebalo
 7. Je l moze neko da mi kaze sta se ovde tacno dogadja, tj sto mi se refleksija uvija ovako? Ravna je povrsina, normale su okrenute ka kameri, koliko ja znam sve je kako treba... Probao sam i sa drugim materijalom, isti rezultat daje.
 8. http://www.fanhow.com/knowhow:Flip_normals...ds_MAx_35682020
 9. Ja bih rekao da ti je normala na tom fejsu okrenuta naopako
 10. Vook

  Buba

  Super je rad, i daleko bolji u odnosu na prvi render, samo mi je, pored ostalog navedenog, cudno sto na bubi recimo nema snega uopste, iako je olupina u pitanju. I slazem se sa Goksijem da bi dobro isla nocna varijanta, mogla bi svetla iz stanova i ova lampa interesantno da ti osvetle scenu.
 11. Vook

  Maya CTD

  Pa radio sam u Softimage-u 2012 SAP oko 2, 3 meseca i puko je mozda dva puta.
 12. Vook

  Maya CTD

  Ma nikakvo iznervirano kliktanje i lupanje po tastaturi... to mozda kad vec pukne. Evo, krenuo sam da modelujem haubu automobila: birail 2 tool convert nurbs to poly merge vertices Extrude edge Insert edge loop split polygon tool pomeranje verteksa (uredno brisanje istorije) Nista tu nije bog zna sta, poligona mozda 100 u vrh glave tako da nije bas da je nekako opterecujem (a geometrija je sasvim cista i bez ikakvih pacova). A kao sto rekoh, Maya 2009 isti problem kao i u ostalim verzijama tako da to otpada. Pada mi sad na pamet da je mozda prejak display smoothness (-pointsShaded 16 i jos ga nabudzim na page up dokle moze da ide), pa cu da vidim sta dobijem kad to malo spustim... Al nisam nesto optimistican.
×
×
 • Create New...