Jump to content

shonetow

Članovi
 • Content Count

  170
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About shonetow

 • Birthday 02/16/1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://shonetow.com/

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Nepoznati Napadač
 1. shonetow

  Vicevi

  ulazi jelen u kafanu i dolazi do šanka i kaže: - Daćete mi jedno pivo - Neverovatno, ali imamo pivo koje se zove baš kao vi - reče šanker. - Ne seri da imate pivo koje se zove Željko?
 2. shonetow

  Vicevi

  Došao ciga kod doktora i doktor mu kaže: - Cigo, moraćeš da prestaneš da masturbiraš... - A što, doktore? - Pa kako da te pregledam dok ga drkaš?!
 3. shonetow

  Vicevi

  Plus 40, negde u Srbiji ispred ulaza u crkvu stoji pop i zainteresovanima za ulazak unutra se obraća rečima "NE ULAZITE, UNUTRA JE PAKAO"
 4. shonetow

  Vicevi

  Pitali cigu jel ikad karao medicinsku sestru, kaže: ''Nisam, al jesam običnu.''
 5. shonetow

  Vicevi

  Kako se Ceca javlja na mobilni? - E, aj zovi me na fiksni... Za one koji ne znaju, Ceca je u kućnom pritvoru (nisam ni ja znao :D).
 6. shonetow

  Vicevi

  Ne, slično je, znam i za to, ali mi je ovo bolja fora... Za demo verziju su u paklu rokenrol, opijanje, droga..... ;)
 7. shonetow

  Vicevi

  Proživio Bill Gates sto godina, kada dođe vrijeme da ode na onaj svijet. I čeka on tako u čistilištu kad se pojavi Bog: - Dakle, Bille, malo sam zbunjen. Ne znam gdje bih te stavio. Istina da si zadužio čovječanstvo što si stavio kompjuter u skoro svako domaćinstvo svijeta, ali s tim si donio i brdo nevolja. Svejedno, napravit ću iznimku i dopustiti ti da sam odabereš. - Dobro, hvala, ali koja je razlika? - Evo, pa ti pogledaj. Prvo pakao. I pogleda Bill pakao. Čisto, lijepo, mirisno, pješčane plaže i kristalno bistro more, plivaju ribice... Bill očaran prizoro
 8. shonetow

  Vicevi

  HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAAAAAAAAA! :lol: :ph34r:
 9. shonetow

  Vicevi

  Sedi zec u šumi i nešto piše. Nailazi lisica i pita: "Šta to pišeš zeko?" "Doktorsku disertaciju", odgovara zec. "Svaka ti čast! Koja je tema tvoje disertacije", opet upita lija. "Kako odrati lisicu", mrtav 'ladan reče zeka. "Ma kako te samo nije sramota!? Kako se usuđuješ?", povika lija, zgrabi zeca i odvuče ga u grmlje. Iz grmlja se čuje lomljenje, vika, urlici - zeka izlazi, strese prašinu sa sebe i nastavi da piše. Nailazi vuk i pita ga: "Zeko, šta to pišeš?" "Disertaciju." "Bravo majstore! Koja je tema tvoje disertacije?", upita vuk. "Kako odrati vuka", odgovori zek
 10. shonetow

  Vicevi

  Zašto Zemunac ima probušenu čarapu? - pa da može da gleda...
 11. shonetow

  Vicevi

  ^ A to me podseti na: Kako bi se zvao Saša Matić da igra u Mančesteru? - Nemanja Vidić B)
×
×
 • Create New...