Jump to content

Gospodin Branislav

Članovi
 • Posts

  1,368
 • Joined

 • Last visited

About Gospodin Branislav

 • Birthday 03/27/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.coroflot.com/Branislav_Jakovljev

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  bilo gde u svetu
 • Interests
  dizajn, kompjuterska grafika, nauka - proučavanje dizajna (forme, delovanja, suština, praksa, realna praksa), kombinovanje dizajna i drugih profesija.

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Branislav Jakovljev

Gospodin Branislav's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

 1. Ja stvarno ne znam shta je ovde prepotentno pa vas vredja? I po chemu sam ja kriv kad okachim rad i kad zelim da mi se rad prokomentarishe. Ja ne znam, Vi ochekujete da ja okachim neshto i bojazhljivo pitam @.@ : E a kako se ovo radi?... jel dobro? Onda slede struchni ultra dizajn odgovori :wacko: Ma daj!
 2. Ovde je kriza vec 20 godina... ne vidim razliku
 3. Sve sami dizajneri u ovoj temi a slika i sajtova/radova na profilima = 0!!!
 4. Objashenja nekog dizajna tj. prezentacija klijentu shta je uradjeno je sasvim normalna i ponekad neophodna stvar da se pruzhi klijentu kako bi on shvatio shta je uradjeno i "otvorio novchanik"! ;)
 5. E ovako! Hteo sam da smislim logo moje dizajn laboratorije, neprofitne organizacije i sl. Znachi neshto shto bi moglo da se pojavi bilo gde (na zidu, vratima, plakatu, u nekoj publikaciji, flajeru, majici i sl.). i da deluje futuristichki a opet dovoljno pristojno i da kazem "obichno". Nemojte mi samo reci da lichi na vijagru jel to znam al to ionako nema veze jer hocu da izgleda ovako kako izgleda. Posebno mi se svidja shta sam uradio sa fontom ovde (ne postoji ovakav font) poshto je font customized i to veoma uspeshno! Postoji mnogo organizacija i web domena sa prefiksom "Lab" ali je to toliko cool i veoma mi se svidja da moja laboratoija ima u imenu "Lab", pa sam smislio puno ime i domen "LabDot". Zato se ta tachka nalizi tu gde se nalazi. Pomerao sam je svuda i to gde je sad je najbolji polozhaj. ;)
 6. Neznam shta ti je tu smeshno kad to moze da se psotigne i postoji more hotela takve namene Ekskurzije-djachki izleti i poslovni sastanci i svadbe npr! :huh:
 7. Josh neshto sam zaboravio da kazhem...: Dok sam radio ovaj logo tj. celokupni VIZUELNI IDENTITET trazhio sam KODove podruchja na kojem cje se hoteli i nalaziti i zamisli shta sam otkrio...! Vojvodina Ruma - Srem Zemun i FK zemun Slichni KODovi u Evropi tj. duz panonske nizije: Slovachka npr Dosta zastava podruchja Panonske nizije kao i u Vojvodini pokazuje da kombinacija horizontalne bele i zelene potpuno i opravdano moze da stoji! TO znahci da se energije koje su projavljene u obelezhjima ovih prostora dobro pogodjene i da ponovo podtvrdjuju ove prostore i ono shto sam dizajnirao! ;)
 8. Ne radi se o tome da se nauchi sa "par socijalnih" veshtina nego da se dechko/devojka ne obeshrabri. Naravno da se podrazumeva da uchi kako radi, pre i posle i sl. I onako stvari u svetu se menjaju radnici se shalju na usavrshavanje, tako da je proces uchenja neminovan za iole zdravorazumnog odgovornog poslovnog choveka! Ono shto sam ja hteo da kazem da i pored svega shto si naveo u mnogim takvim knjigama se pricha o raznim sluchajevima/prichama koje se svode na: "Oni su rizikovali i postigli USPEH!" Chesto se uche neki ljudi koji su manje sposobni da domisle neke marketinshke kampanje i dosetke. Koje je za nekog pametnijeg nepotrebno objahsnjavati... ali nismo svi isti, pa su takve knjige pune shkolskih primera za nekog potpuno nepotrebnih. Stoga se chesto od svega prochitanog razne "advertajzing zvezde" chesto oslanjaju na intuiciju ili se "zaboravi sve" i uradi neka kampanja! E to znahce moje rechi: Intuicija i nivo opshte kulture/obrazovanja! Pod obrazovanje podrazumevam da se neko konstanto interesuje za razne sfere kulture chovechanstva i ove nashe pop kulture tj. svakodnenvnice. Sve najbolje.
 9. Jednim delom jeste al' ja nisam deo nijedne politchke strane nego obichan gradjanin/dizajner. Ovde, u ovom radu se radi o pozitivnoj propagandi "smirivanja tenzija" i podsticanje razvoja regije tj. uloga social design-a. Shto je ULTRA dizajnerski cool! Trend u svetu i profesiji. Veoma humana akcija mene kao dizajnera i veoma odgovorna! Bilo koja politichka frakcija da je uzela ovaj projekat bi bila na dobitku. Iskreno, kada sam zavrshio ovaj projekat i razmishljao o njegovoj prvoj pojavi u javnosti strahovao sam da cje me "neko zvati", pogotovo iz EU i dugo sam razmishljao dali da shaljem logo na jedan konkurs ili ne!
×
×
 • Create New...