Jump to content

3dM@niak

Članovi
 • Posts

  1,601
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About 3dM@niak

 • Birthday 07/12/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Mala soba
 • Interests
  Crtanje, 3d, gamedevelopment

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Luka Tilinger
 1. Podsetnik da nas obiđete, zima beše sušni period no ipak se ponešto nakupilo: dobradela.blogspot.com
 2. Nakon jednogodišnje akumulacije, izvolite još novog materijala i poziv da ponovo posetite blog :) Crteži sa letovanja, sa svirki, iz grada... :ph34r: Zašto se još niste subscribeovali na naš blog/grad duhova? :D
 3. Super je "brz odgovor" na post od pre 3 meseca :D Elem, slikamo po malo, više Dunja nego ja (sada će je vajarski kolektiv odstreliti) ali ja tu svojim radom za sada nisam dovoljno zadovoljan da bih ga prikazivao :D No, eto novih crteža na blogu, malo mojih malo nemojih, pa izvolte navratiti. (Radno vreme galerije nam je bez premca )
 4. I, paralelno sa tim, danas dodat Dunjin update, istog obima :) Par komada da vas namami:
 5. Današnji update vam predstavljaju Dobar, Loš i Zao :D Ostalo pogledajte na gore, više hiljada puta, navedenom linku :D
 6. Hvala, drago mi je da vam se dopada :) Do sledećeg apdejta ovih dana - ako vas ne mrzi - prosledite kome mislite da bi ga zanimalo da vidi, dosta nam loše ide promocija bloga, šteta je da bleje tako nevidljivi radovi...
 7. Što si brži to si bolji :) Imaš osećaj, a kad mnogo premišljaš, upeglaš ga i pobrkaš de šta da ide :D Tako da - samo napred za ove brze :)
 8. Crteži u boji su uglavnom uljani pastel, crni crtež u njima je flomaster, negde (na prvima u boji) ima belog uljanog flomastera. Okačio sam update crteža koje sam uradio sada za 10ak dana dok sam bio na moru, evo ovde preview i novi poziv gostima uz to :)
 9. Jako dugo me nema na Zoni, jer vremena za rad na 3Du nemam (a ni povoda, ako je to potrebno) od kada sam upisao faks. No, i dalje radim punom parom, od kafe do kafe, samo što sada crtam umesto da modelujem :D Dve koleginice sa kojima crtam (Dunja Trutin i Jelena Teodor Milunović) i ja napravili smo blog na koji crteže kačimo u etapama, a frekvencija ažuriranja zavisi od frekvencije crtanja :) Pošto sam ovih dana dodavao na blog nove radove, pozivam vas da ga posetite, a kasnije ću i u ovu temu okačiti poneki kada dodajem nove ture, da ne bude tema samo marketing bez sadržaja :) Link do bloga: www.dobradela.blogspot.com Inače ja sam Luka Tilinger, pošto na blogu imam i ime i prezime, pa da me prepoznate :D P.S. Takođe vas, podrazumeva se, pozivam da blog pratite, i poneki komentar ostavite, neće biti na odmet, malo je pust ovako bez komentara, nismo ga dovoljno slali ljudima, pa ga slabo ko posećuje :) I Bonus, jedan od starijih crteža... ... i najnoviji uploadovan crtež:
 10. 3dM@niak

  MOEBIJUS

  Meni je ovo fantastično. Mada sam ocekivao neku barem promenu značajniju do kraja, ali opet mi je super. Jako se suptilno menja, i divno ide uz muziku. Svaka cast. Klip "ni od cega", odlicna veza trake i kuglica....
 11. www.nas.rs Novootvoreni websajt za grupu NAS koji je Dejan Nešić... spravio? :D (ne znam kako se to zove? programirao? uglavnom je (koliko mi je rekao) HTML + javaskript na par mesta) a ja sam ga dizajnirao. Fotografije: Senja Vild, Dejan Nešić, Marina Ćirović Eto, pa možete pogledati i javiti kako vam se dopada... Inače od izmena je u planu da (sutra?) presečemo širinu donjeg bloka teksta na 2/3 trenutne jer je predugačak pojedinačan red za čitanje, zamara oči, deluje predugačko.
 12. Super su ti radovi, baš mi se dopadaju, pogotovo kolor verzije, zanima me, recimo ovaj poslednji rad, jel to sve na kompu rađeno? Ili preko neke skice iz realnosti? Pošto dobijaš jako lepe teksture, pogotovo se u potezima vidi, liči mi na neku kredu ili tako nešto (recimo donji desni ugao poslednjeg rada, svetliji potezi). Takođe recimo i krošnja Dead tree-a... kako dobijaš to? Koristiš teksture neke, ili samo sitno "štrikaš" na tabletu? I uz to, sada gledam ove nuklearne tipove, Priest, kolor toga, jesi li radio digitalno ili ručno? Odlično izgleda, a i crtež i kolor mi deluju kao da se ne mogu dobiti (bar ja ne bih mogao nikako) na kompjuteru :)
 13. Imaš super osećaj za oblike i boje, na radovima na kojima koristiš motive sa fresaka to baš dolazi do izražaja, pogotovo poslednja dva, i na onoj ptici sa prošle strane. Takođe mi se čini da si sve sigurniji, i radovi su ti sve bolji, svaka čast, bilo bi lepo videti ih negde izložene, deluju sveže i živo, i sa puno volje načinjeni.
 14. Mržnja vlada svetom :D Prvi post u poslenje 2-3 godine - i čista trolaža :D I'm gooooood :D
 15. http://www.gopetition.com/petitions/petici...j-a-na-pod.html peticija (ne znam služi li to ikada ičemu, no eto prosleđujem vam)
×
×
 • Create New...