Jump to content

IRdesign

Članovi
 • Content Count

  517
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by IRdesign

 1. Ako je nekoj agenciji potreban neko iskusan i kreativan iz ove oblasti, može mi se obratiti putem privatne poruke. Kako bi smo se dogovorili oko svih detalja. Sve najbolje!
 2. Da li si probao Malwarebytes Anti-Malware?
 3. Jako lepo, želimo ti puno sreće :D Pozdrav
 4. Hvala :D lukeruk Da li si na ovo mislio? http://www.dizajnzona.com/forums/index.php...p;hl=logo+prava
 5. Pozdrav i izvinjavam se moderatorima ako sam postavio temu na pogresno mesto. Preko par godina radio sam logo za jednu turisticku organizaciju. Naravno, usmeno sam se dogovorio sa direktorkom. Ta direktorka je otisla, dosli su drugi umesto nje. I sada odbijaju da plate. Proslo je vec 4 god. kako se natezem sa njima. Imam sve potrebne fajlove, brdo dokaza da je to moj rad i da ga oni koriste jos uvek. Sta mi je ciniti sada, da li da se obratim advokatu? Molio bih nekog da me uputi malo. Hvala unapred!
 6. Potreban Wordpress Developer - Poznavanje WordPress-a - PHP, MySQL - JavaScript, jQuery, AJAX - HTML5, CSS3, (Responsive Design)ThemeForest Ukratko... U pitanju je izrada tema (od gotovih .psd fajlova) koje će se prodavati na ThemeForest-u. Imamo neke sveže ideje pa bi smo voleli da se javite kako bi smo se dogovorili oko zarade i svega ostalog. E-mail: ivanradosavljevic@live.com Info: 062 111 43 55 Ivan
 7. Najbolja varijanta ti je Payoneer kartica.
 8. aleksandard Veoma lepo, odlično izgleda. cokas99 Imaš posebnu temu za 99designs
 9. 3 poena - lisa 2 poena - misshole 1 poen - lunatico
 10. :D Videću šta mogu da učinim :D
 11. IRdesign

  Windows 8

  Možeš odraditi upgrade, tu opciju imaš. Svi programi koji su mi radili na sedmici, ovde rade bez problema. Ceo CS6 paket mi radi bez greške. I još dosta toga.
 12. IRdesign

  Windows 8

  ^ I ja instalirao, za 2 dana se prilagodio. Jeste osetno brži u odnosu na sedmicu. Od programa sve radi ok. Pozz
 13. Lepo odrađeno, sviđa mi se. Pozdrav
 14. Jako lepo odrađeno, svaka čast. Pozdrav
×
×
 • Create New...