Jump to content

Shedvel

Članovi
 • Content Count

  648
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Shedvel

 • Birthday 11/26/1980

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  zapis

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Jobles Couch Bum
 1. Shedvel

  ШВРЋК

  Gvirnem, onako u prolazu. (илустрацију додао ш, 20:44 24.Мај.2015)
 2. Django - film....meh....sa druge strane soundtrack me je odusevio.
 3. Glas za "WebStorm", izvanredna podrska za code inspection and completion...jedini koji mi radi kako valja sa EaselJS-om.
 4. Shedvel

  (mali) pozdrav

  Samo da ti iz dubokog lurkovanja pozelim puno uspeha i srece. AS i zemlja kavez su tu gde su,i to se nece promeniti, tako da verujem da ti je odluka krajnje racionalna. Putuj Sinbade.
 5. Kakva ironija, to je zapravo ono mi je oduzelo celu prethodnu nedelju da resim za neki trusted site....koji je iz IE-a shakovao MS servere do besvesti... au!....
 6. Konvertuj to u JSON, nekako ide prirodnije uz JS sto se parsovanja tice.
 7. Shedvel

  Cache problem

  Pojavljujem se, pomalo, tu i tamo...retko. Da budem iskren ne pamtim kada sam napisao red as3 koda, nekako se ne snalazim u svom ovom smecu aktuelnih tehnologija i trendova, pa se jos samo igram po canvasu za svoju dusu.
 8. Sjajno! Puno srece i uspeha.
 9. Shedvel

  Cache problem

  Ne bi trebalo da ima izuzetaka od pravila, mada.... Nista zalepi mu neki random preko svega toga... tipa > private var DatFile:URLRequest = new URLRequest("'http://google.com/mojWebServis.php?nocache=" + new Date().getTime()+Math.random()); Pa vidi sta dobijas time.
 10. Shedvel

  Cache problem

  Izbaci taj cast to Number pa probaj samo sa + new Date().getTime());, moguce da je to u pitanju. Stvarno uzasno dugo nisam pisao as3 pa se ne secam. Evo ti recimo kako sam ja to radio svojevremeno pa ti mozda pomogne. private var DatFile:URLRequest = new URLRequest("'http://google.com/mojWebServis.php?nocache=" + new Date().getTime()); . . . . . private function loadDat() { DatLoader = new URLLoader(); DatLoader.dataFormat = URLLoaderDataFormat.TEXT; DatLoader.load(DattFile); DatLoader.addEventListener(Event.OPEN, onDatXMLOpen, false, 0, true);
 11. Skroz mi se dopada politicka korektnost ove izjave, podigao si izraz zgadjenost na totalno novi nivo :lol:
 12. Svasta ti nesto ne valja sa ovim kodom, ali ono zbog cega ti ne radi sa slikom, je to sto pozivas neucitanu sliku koja uz to ne moze da se ucita, jer onLoad osim sto treba da bude pre postavljanja src propertija zahteva funkciju kao parametar. <!DOCTYPE html> <html> <head> <script type="text/javascript"> function draw() { // Create some graphics. var canvas = document.getElementById("MyCanvas"); var ctx = canvas.getContext("2d"); if (ctx) { ctx.fillSt
 13. function clear() { for each(var el in $('lista').childElements()) { $(el).remove() } }; Dobar je prototype, davno sam radio sa njim, ali ako se dobro secam ima odlican Template() model, koristi ga.
 14. Shedvel

  Flash vs. HTML5

  I moji omiljeni Nauruchani!
×
×
 • Create New...