Jump to content

Heeelenaaa

Članovi
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Heeelenaaa

 • Birthday 06/25/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Jelena Vučićević
 1. Ovako..: ako iko ima bilo kakve informacije (linkovi konkretnih fakulteta bi bili od koristi) o studiranju na fakultetima u inostranstvu, molila bih da ih podeli sa mnom.Ja zavrshavam 3. godinu na Vishoj shkoli likovnih i primenjenih umetnosti u Beogradu, i planiram da nastavim shkolovanje u inostranstvu(ako neko smatra da je to isplativije ovde, na nekolicini drzhavnih fakulteta koji imaju katedru za dizajn enterijera, neka me prosvetli)...Chula sam da u Italiju mogu samo sa jaako dobrim znanjem jezika(kako bih uopshte dobila vizu za odlazak na prijemni ispit), a imam informacije o bechkom fakultetu prim. umetnosti, gde su studije dz. To su neke opcije za koje ja znam(jako malo, da, da...), tako da-NAVALITE! P.S. Bilo bi savrsheno da stupim u kontakt sa nekim ko je zavrshio negde napolju, ili studira tamo, jer mi cela pricha stvara neverovatnu konfuziju u glavi, obzirom da su sve informacije koje dobijam "pricha iz trecje ruke".... Hvala! :)
 2. bicju iskrena, displacement mi je "nepoznata planeta", obzirom da se nekih mesec dana "samouchim"...Isprobacju sve, hvala svima puno, puno!
 3. Ja sam uspela da postignem neke rezultate sa marrable(malo chudno, ali lichi;) )....U fazi sam isprobavanja svih mogucjih i nemogucjih bumpova..Hvala!To izgleda ovako nekako..Renderujem u mental ray-u... napomena:ovo su moji pochetnichki pokushaji rada u maxu...
 4. Zanima me da li je neko pokushao da dochara vodu, koja se sliva niz staklenu povrshinu postavljenu uspravno?Pokushala sam da staklu dodelim razne bump-ove, ali, nisam narochito zadovoljna rezultatima...Da li neko ima bolju ideju, ili mozhda zna koji bi bump najbolje postigao taj efekat? Unapred zahvalna!:) Jelena
 5. Hm, interesantne ideje...Samo, imala sam viziju da lichi na staklenu, pa sve te opcije sa podkonstrukcijama, stiroporom i ostalim neprovidnim stvarima su otpale u startu...Mada, ne mora ona da bude providna...Vidish, ni taj led ti nije losh :D Samo, treba napraviti jedan veliki frizider oko celog shtanda :lol: ...Hvala!Sada me zanimaju dzinovski frizideri! :lol:
 6. Problem je u tome shto cela moja ideja stoji stabilno, a pometnju mi je napravila looda profesorka, koja INSISTIRA da sajamski shtand za Next "zachinim" ogromnom next bocom na sredini:-)Da je zamisao moja, ja bih mogla da dam detaljnije objashnjenje..a, ovako me za pochetak muchi od chega bi to chudo moglo da se napravi..Misteriju lava lampica sam razreshila, ZAHVALJUJUCJI TEBI/VAMA..Naravno da cju se vratiti :) ...-I u potrazi za podrshkom, i kao podrshka(koliko to bude mogucje), a i kao prijatelj:-), zashto da ne...
 7. Hvala xia, proshvrljacju josh, mada sam dosta shvrljala... Tek sada sam zahvalna..Beskrajno zahvalna!Eto reshenja za jedan deo mog problema! :) Hvala!
 8. Zanima me sve u vezi sa tzv. lava lampama(kakva je masa kojom su ispunjene, pre svega)...I josh neshto..Da li neko mozda zna koji materijal, ili masa (plastichna, npr) moze da imitira staklo i da se oblikuje po zelji...a, da se pritom izvede forma vecjih dimenzija...Na koji nachin se to radi..Imam muke sa profesorima, koji to ne znaju, a moj projekat sajamskog shtanda..chuchi i cheka.:-(((Hvala u napred!
×
×
 • Create New...