Jump to content

<DESIGNER>

Članovi
 • Posts

  94
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Dizajn

Previous Fields

 • Ime i prezime
  mali dizajner

<DESIGNER>'s Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Jos jednom da Vam se zahvalim,na pomoci.Poslodavcu se svideo,zadovoljan je,tako da sam i ja zadovoljan.Postavio je na sajt keepitfit.Hvala Vam puno!
 2. Senku sam stavio,zato sto lepo izgleda na sajtu.Lepse se uklapa.Moze pomoc oko toga,sta da ispravim,sta nevalja?
 3. Konacno zavrsena nova verzija logo-a.Kako Vam se cini?Jos jednom,hvala Misshole!
 4. Hvala puno za font,ali poslodavac je malo zahtevan :-D hoce ovaj font oregano pa cu morati nekako da ukombinujem sa tim fontom.Napravicu mu dve varijante,pa neka bira ;-) Hvala puno za boje!!!
 5. Hvala puno na ideji!!!Pokusacu nesto da napravim od toga,nego muci me drugi problem.Taj logo moram da uklopim u sajt keepitfit ,da li bi mogla mala pomoc oko boja?Koje boje da uklopim,a da podsecaju na zdravu hranu? Misshole svidja mi se taj font,jer bu mogao da mi kazes kako se zove?
 6. Cao,svima! Radio sam logo za novi sajt o zdravoj ishrani, keep it fit ,pa hocu da vidim Vase kritike,pre nego sto pokazem poslodavcu.Hvala unapred!
 7. <DESIGNER>

  pomoc

  Hvala.Ne postoje odredjene knjige iz kojih se uce,ti su pitanja opsteg znanja iz dizajna,istorije umetnosti,pisma,fotografije...Treba procitati dosta knjiga,da bi se znalo,dosta toga sam vec procitao.Uvek se nadje po neko pitanje koje ne znam.
 8. namestio,mislio sam da se to namesta u podesavanjima browser-a :-)
 9. <DESIGNER>

  pomoc

  Trebala bi mi pomoc oko prpremanja za faks i visu skolu.U pitanju je Visa tehnicka skola-smer web dizajn i Fakultet tehnickih nauka-smer graficki inzinjering u Novom Sadu.(dvoumim se,pa se pripremam i za jedno i za drugo)Uzeo sam zbirke spremam pitanja,pa ako moze mala pomoc.Neke stvari ne mogu da nadjem na internetu,pa mozda vi znate.Odgovarajte za pitanje za koja ste 100%sigurni,napisite ako znate nesto vise o tome.Hvala unapred. 1.Ko je zacetnik perspektive u likovnoj umetnosti? 1.Mikelandjeo 2.Leonardo 3.Donatelo 4.Rafaelo (ja mislim da je Leonardo) 2.COCA-COLA je postala simbol umetnickog stila: 1.romantizam 2.pop-art 3.dadaizam (dvoumim se izmedju pop arta i dadaizma) 4.Nalepnica je 1.tehnicki element 2.graficki element 3.dodatni element ambalaze (dodatni element ambalaze) 5.Neophodno je da se dizajner upozna sa sadrzajem,atmosferom,fabulom i idejnom porukom da bi napravio uspesno likovno-grafickom resenje: 1.casopisa 2.knjige 3.kataloga 6.PR je skracenica za 1.odnose sa marketingom 2.odnose sa nevladinim organizacijama' 3.odnose sa javnoscu 7.Ko se prvi u svetu umetnosti istice dizajnom kao umetnickim delom: 1.Direr 2.Polok 3.Vorhol (mislim da je Direr) Zasad ta pitanja :-)
 10. Zasto se poruke u temi prikazuju dole,nevidljivo.Da bi video poruku moram svaki put da udjem u komentar.Pre je bilo mnogo bolje,odmah ispod vidim odgovore.Jel to moze nekako da se podesi ili?Nadam se da ste me razumeli.
 11. to sam se dvoumio da li da stavim moje ime ili GraphicDesigner,upravu ste stavljam svoje ime,al idemo redom.1.Znak?
 12. Pokusavam da napravim logo za sebe,promenuo sam vec nekoliko varijanti.nikako da se odlucim za jednu i da tu zavrsim do kraja.Ova mi se cini bolja,jos nije gotova.Znak treba da pokazuje slova M i V.(inicijali moga imena i prezimena).Da li da nastavim ovu varijantu ili da menjam?Ocekujem sto vise kritika :-) Najteze je raditi za sebe.Sto vise gledam,to mi se vise ne svidja :-(
 13. Hvala puno na komentarima,bacam se ponovo na posao,pa kad zavrsim,cu vam pokazati sta sam uraio :-)
×
×
 • Create New...