Jump to content

Tra-la-la

Članovi
 • Posts

  1,111
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tra-la-la

 1. Svaki ateist koji "masturbira" na Ničea je kompletna budala. I to nam je to.
 2. Tra-la-la

  Funny videos

  Best wire removal. EVER!
 3. Lonesome Dove (1989), priti priti gud za TV, još ako se neko seća kad je 90-ih premijerno puštena na RTS - flešbek je fin. Inače, Duvall nosi cijeli šou tako da svakako nije promašaj za pogledati.
 4. Tra-la-la

  Funny videos

  ^Bwahahahahahahahahahahahahaha.. ha.
 5. To je nova scena? Je l se dešava samo sa istim modelom (paketom modela) ili random? Možda samo brljavi grafička u viewport-u a renda normalno? 'si koristio te modele pre u istoj verziji/instalaciji Max-a? Šta se dešava kad otvoriš model solo? Da nisu .FBX novija verzija, mada, onda valjda nebi uopće uvezao...
 6. Eeee ove značke... da su barem suptilne ako neće da se maknu.
 7. Tra-la-la

  Funny videos

  Madafaking genocid: https://i.imgur.com/rZYEDSa.mp4
 8. Dis sam brutal šit..!
 9. Ma samo umućkaj naturlich zeleno i šta te briga! Mislim, to su te Fruška gora nijanse, catfish?
 10. Ova sa pinjatom bi trebalo da aludira na S Tamarom u akciji, je'l da? Slažem se - ajde što je bezočna reklama za one plastične baljezgarije koje instaliraju 'de stignu, nego što ponekad sruše staru kuću koja je starog kova - oronula, al' cijenim da može da ozdravi uz adekvatan stimulans.. i tako paćenici sve razjebaše & pojedoše, a još i podvode narod na iste perverzije... Pride i sam rad na plastikanerima kompletan fušeraj 😆 Well, maybe it's for the best. Nego, što đed ne baca senku po okolišu - da nije duh?
×
×
 • Create New...