Jump to content

Tra-la-la

Članovi
 • Posts

  1,111
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tra-la-la

 1. Tra-la-la

  Funny videos

  Best wire removal. EVER!
 2. Lonesome Dove (1989), priti priti gud za TV, još ako se neko seća kad je 90-ih premijerno puštena na RTS - flešbek je fin. Inače, Duvall nosi cijeli šou tako da svakako nije promašaj za pogledati.
 3. Tra-la-la

  Funny videos

  ^Bwahahahahahahahahahahahahaha.. ha.
 4. To je nova scena? Je l se dešava samo sa istim modelom (paketom modela) ili random? Možda samo brljavi grafička u viewport-u a renda normalno? 'si koristio te modele pre u istoj verziji/instalaciji Max-a? Šta se dešava kad otvoriš model solo? Da nisu .FBX novija verzija, mada, onda valjda nebi uopće uvezao...
 5. Eeee ove značke... da su barem suptilne ako neće da se maknu.
 6. Tra-la-la

  Funny videos

  Madafaking genocid: https://i.imgur.com/rZYEDSa.mp4
 7. Dis sam brutal šit..!
 8. Ma samo umućkaj naturlich zeleno i šta te briga! Mislim, to su te Fruška gora nijanse, catfish?
 9. Ova sa pinjatom bi trebalo da aludira na S Tamarom u akciji, je'l da? Slažem se - ajde što je bezočna reklama za one plastične baljezgarije koje instaliraju 'de stignu, nego što ponekad sruše staru kuću koja je starog kova - oronula, al' cijenim da može da ozdravi uz adekvatan stimulans.. i tako paćenici sve razjebaše & pojedoše, a još i podvode narod na iste perverzije... Pride i sam rad na plastikanerima kompletan fušeraj 😆 Well, maybe it's for the best. Nego, što đed ne baca senku po okolišu - da nije duh?
 10. ^ Možda zbog poskoka i sl. zajebavancija ili tako barem gugleto kaže? Kod mojih nisam primetio, mada su prilično divlje... Takođe ostaje i problematika boje - možda persijske reaguju na banane? A sibirske?
 11. All pipes lead to MAYA™
 12. Tra-la-la

  Funny videos

  Realno naš pokidali za tri koplja, a rumuni pride iznenađujuće pristojno minimalistični. Sećam se da je beše neko ovde pominjao ko je radio animejšn, sjećate se..? + Evo i d hol šbeng EDIT: Čonkić!
 13. ^ Aj dono, sims kajnda gej tu mi... Enihau, stiglo kao proleće, nakalemio sam tek nekih 20 kajsija (one naše stare kjul sorte), ako neko 'oće neki kom. nek se javi na jesen (4free samo plati poštarinu)... I tako, evo da se počastimo malo; METAL SLUG official SNK promo, mecha, weapon and concept art...
×
×
 • Create New...