Jump to content

Tra-la-la

Članovi
 • Posts

  1,109
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tra-la-la

 1. Eeee ove značke... da su barem suptilne ako neće da se maknu.
 2. Tra-la-la

  Funny videos

  Madafaking genocid: https://i.imgur.com/rZYEDSa.mp4
 3. Dis sam brutal šit..!
 4. Ma samo umućkaj naturlich zeleno i šta te briga! Mislim, to su te Fruška gora nijanse, catfish?
 5. Ova sa pinjatom bi trebalo da aludira na S Tamarom u akciji, je'l da? Slažem se - ajde što je bezočna reklama za one plastične baljezgarije koje instaliraju 'de stignu, nego što ponekad sruše staru kuću koja je starog kova - oronula, al' cijenim da može da ozdravi uz adekvatan stimulans.. i tako paćenici sve razjebaše & pojedoše, a još i podvode narod na iste perverzije... Pride i sam rad na plastikanerima kompletan fušeraj 😆 Well, maybe it's for the best. Nego, što đed ne baca senku po okolišu - da nije duh?
 6. ^ Možda zbog poskoka i sl. zajebavancija ili tako barem gugleto kaže? Kod mojih nisam primetio, mada su prilično divlje... Takođe ostaje i problematika boje - možda persijske reaguju na banane? A sibirske?
 7. All pipes lead to MAYA™
 8. Tra-la-la

  Funny videos

  Realno naš pokidali za tri koplja, a rumuni pride iznenađujuće pristojno minimalistični. Sećam se da je beše neko ovde pominjao ko je radio animejšn, sjećate se..? + Evo i d hol šbeng EDIT: Čonkić!
 9. ^ Aj dono, sims kajnda gej tu mi... Enihau, stiglo kao proleće, nakalemio sam tek nekih 20 kajsija (one naše stare kjul sorte), ako neko 'oće neki kom. nek se javi na jesen (4free samo plati poštarinu)... I tako, evo da se počastimo malo; METAL SLUG official SNK promo, mecha, weapon and concept art...
 10. Konačno, total immersion!
 11. Skimovao sam nešto što kukali onomad po foto delu foruma, a eto je ta meca sad i na naš prag, pa kapiram šta misliš.. valjda? Ne znam kako kaplje na sketchfab-u (ako kaplje), mada, to je više za portfolio i čeljad, al' možda ispadne nešto u bližoj budućnosti, s' obzirom na atmosferske uvijete... Tako da ono, nije kasno da se kopa zemlja - celo domaćinstvo za 10-15k jevrića.
 12. ^ Pornjava, hardkor. Undertale cvetić na kraju je extra touch! Inače konačno sredili Blender da liči na nešto al' i dalje nikako ne mogu da ga svarim - gajim intimnu sumnju da Roosendaal ipak igra za strani tim. Eto, reko' sam.
 13. Meni uvek bio gušt, kad stignu nove knjige da prvo prošaltam čitanku - što zbog txt-a što zbog ilustracija a posle grafika i sl... Sad je samo iritirajuće. Doduše, možda sam samo zlobni starkelja - procenite sami: https://www.besplatnabiblioteka.com/knjige/udzbenik-razred-7-12.pdf
 14. ^Ovo prvo bruka, drugo mršavo... A sad, madafakin brilijant:
 15. ^ Brutal! Nego, odgledah i sezonu Mandolorian-a... Brate, svaka čast kako su se iscimali da održe debilnu estetiku prva tri dela Star Wars-a (a i prethodnih epizda for that matter).
 16. ^ A putevi puni kerova, mačaka, pacova i drnagulija... Šta fali da uzmeš uz se nešto od ponuđenog - čak i pacov može da se lepo pripitomi, pride mali potrošač (mind changer za penzionere) a zna da bude kul/zajeban ko omanji ker ili osrednja mačka 😜 Meni prolećni lokdaun bio bruka zabavan - niko mi nije dolazio - ni poštar, avioni nisu špartali nebo.. tako da bi replay bio taman uz zasneženje. Rat king
 17. ^ Priti gud, mada neke stvari debelo maši - čini mi se da je neki šugavi student with a hard on. *Baš sam pogledao skoro po ko zna koji put - da revidiram onaj gorepomenuti pencil test 🙂 Samo, nije AKIRA brutalan po kvalitetu konstantno - pun k studija radilo različite sekvence/scene, što se i vidi. Da su imali više keša/vremena možda bi lečio sidu, ovako samo razvija tenedenciju... Svakako ga pogledam svake godinu - dve. Evo nešto za hard kor navijače www.sakugabooru.com
 18. ^ Poenta je na 02:43, ostalo je show.. 🕚 A sad čekamo @bambijev štik 😛
×
×
 • Create New...