Jump to content

Tra-la-la

Članovi
 • Content Count

  1,101
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ц

Previous Fields

 • Ime i prezime
  DMilk

Recent Profile Visitors

8,079 profile views
 1. Opekotine 4. stepen rođaci 🙂
 2. Ma pogledaj film brate ako'ćeš, kao znamo svi već kako kao sve kao radi... Što, misliš stara publika nije bila s' konca i konopaca od većma budala, maloumnih degenerika i slepaca? Nisu starije generacije bile ništa lepše ni intelegentnije ni bilo koji već dobar pridev može da im se zalepi - samo bili žilaviji i manje razmaženi("nisu valjda kao imali izbora") a doduše po neko i kao znao sve note + majstori tukli šegrte, pa taman dok ne počnu da se razmnožavaju neki antrax im kao i uđe u vugla, kako mi se čini... Svako vreme svoje breme i kao te kerefeke. Nego da se kao ne drvimo, izarči ta 2h pa istipkaj kao ugođaj, neće da bude šećer u vodu, valjda? Ajde, budi kjul 🙂 A i kibiceri mogu da se kao izdrndaju, nije neka minutaža - ionkao smo svi uniformisani, ali glupim majcama. Pride, na kakav sam bruka spot naiš'o onomad - Daft Punk kompletni pozeri za ove žabare... Mislim, kusam La Bionda davno, al' ova suvremena sokoćala slabo 'rane ritam 🙃 +Pride, jutros nađem hrpu perija u okolišu - krelac kobac neki mi pojeo gugutku. Seronja, pored svih čvoraka, vrabaca i ostale divlje i pitome perodi ukužio nju - kao u ovom nekom glupom emo gej filmu koji niko da iskomentira. Dobro vozi šljiva Ranka, pozdravi iz Rovinja.
 3. A pa da, ne reko da je u pitanju horor - zbog toga sam najviše i gledao ponovo, a radio Kofman i eto ti majndčejndžer 😉
 4. @alekba Ma de me briga za glumu i ostale piliće - 'oću bre da vidim napucane kostime i kjul rešene scene&efekte. Nema šta tu posebno da se očekuje, knjiga je knjiga, Lynch je pokušao a Jodorowski propustio voz - mada, ko zna kako bi to ispalo i da nije... Kažem samo da nisam očekivao da izgleda ovako prosečno, al' ajd da vidimo kao... Nego, do sad ste verojatno već svi pogledali novo Kofmanovo sočinjenije? Nisam gledao uopće kritike i komentare kojekude, al' sam film pogledao nekoliko x u zadnji nedelju dana. I dalje nisam siguran da l' je samo emo krš il' se stvarno zatrudio s' obzirom na celu Netflix tendenciju. Mene onako valovito vozi - malo me nervira, malo me razgali, malo mi neprijatno al me definitivno naterao da pogledam opet. Sad, ostaje i činjenica da se ovih dana pekla rakija i da film nijesam gledao trezan ni jedared - al' veština filmovanja valjda ne poznaje granice, nikakve prirode? Pa istipkajte koju ako vas ne ziMr, baš me živo interesira kakvi su otisci međ' našim življem? https://www.imdb.com/title/tt7939766/reference
 5. Stillsuits su baš emo gej, a i lead mi djela sasma mršavo... Spaihts se i dalje baš uzbuđuje na lebdeće brodove u panorami, fotografija sterilna, Revrand Mother izgleda ko da malo pre završila smenu na štajgi, Holtzman shield dobar samo za izazivanje epilepsije na obe strane i tako to... Valjda će čika Zimmer bar malo da izvuče stvar..? Možda i Bautista doprinese.
 6. Tra-la-la

  Vicevi

  Sećate se kad smo svi svojevremeno išli na regrutaciju? E, pa onda dođe onaj deo kad treba i da spustiš ćega. A sad zamislite kakav je (bio) život tih ljudi s' druge strane gaća..?
 7. Tananaanaaa.. Super Mario Allstars European Advert 1993 😶
 8. Opaaa.. Replication crisis
 9. Daklem, svi znamo i uživamo Obojeni Program (ili smo barem uživali nekoć), ali, jeste li znali da se u ABCD avioni pojavljuje deo iz reklame za Super Mario Bros ALL STARS ("One, two, three and The Lost Levels...")? Slušno, to je to, problem je što reklamu ne mogu više da neđem (blagovremeno sam je odma' iskopirao, al' davno to beše - ko zna na kom je to dixu ili hardu...), a kao baš mi treba! Tako da ako neko zna o čemu pričam i ima, bilo bi just great... 'fala unapred.
 10. @Galja S' obzirom da ti je sveža instalacija verojatno su drajveri za grafičku - pogotovo ako je integrisana intelova kršina. Najlakše je da čekneš Photoshop da l' rade svi filteri sa uključenim 3D accel i da l' se ponaša smooth zoom & pan (ili kako se beše zove) kako treba - onda je definitivno to. Ako si na 10ci čak i ako nađeš starije verzije drajvera s kojom je sve radilo kako treba, ne znam da l' će te ovi potonji apdejtovi uopće pustiti da ostanu na tome. In a nut shell: teško da će sve da ti radi kao pre, al' izdrndaj se sa raznim kombinacijama starih drajvera - možda se nešto i zakači...
 11. ^Ovo za grobove je prilično bzv. Najviše zavisi od tipa i vlažnosti zemlje, tako da može prilično brzo i precizno da se iskopa, samo treba ašovom zahvatati po malo oko ivica da se ne rune - druga stvar je što trava nikad nije ugažena okolo. Mene najviše nervira kad iskopavaju nešto i kopaju precizno po celoj potrebnoj površini ujednačenu dubinu. I samo odjednom dođu do npr. poklopca sanduka (bez da ga prethodno na sledećoj dubini "osete" ašovom što je prilično upečatljiv trenutak) pa obično šapama razgrnu samo neki pesak i to je to - vadi se ko tobleron na reklami. Realno je žešće veće drndanje iskopati nešto nago zakopati, što je duže bilo zakopano veće cimanje; od vlage, izmešane zemlje pri zakopavanju i pritiska, zemlja se takoreći zacementira okolo i moraš da kopaš minimum za celu širinu ašova šire od ivica predmeta. Od ove greške isto pate i scene sa arheološkim iskopavanjima gde se uvek vidi da je zatrpano peskom pre pola sata... There will be blood i The good, the bad and the ugly imaju sjajno prikazanu "dinamiku" zemlje u sl. situacijama.
 12. U jbm. ti život šta sam se setio, Dano Rano. Kida, stvara crne rupe i resto... Šta ti je disanje - slatki treš 🙃
×
×
 • Create New...