Jump to content

Tra-la-la

Članovi
 • Content Count

  1,101
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ц

Previous Fields

 • Ime i prezime
  DMilk

Recent Profile Visitors

8,058 profile views
 1. Stillsuits su baš emo gej, a i lead mi djela sasma mršavo... Spaihts se i dalje baš uzbuđuje na lebdeće brodove u panorami, fotografija sterilna, Revrand Mother izgleda ko da malo pre završila smenu na štajgi, Holtzman shield dobar samo za izazivanje epilepsije na obe strane i tako to... Valjda će čika Zimmer bar malo da izvuče stvar..? Možda i Bautista doprinese.
 2. Tra-la-la

  Vicevi

  Sećate se kad smo svi svojevremeno išli na regrutaciju? E, pa onda dođe onaj deo kad treba i da spustiš ćega. A sad zamislite kakav je (bio) život tih ljudi s' druge strane gaća..?
 3. Tananaanaaa.. Super Mario Allstars European Advert 1993 😶
 4. Opaaa.. Replication crisis
 5. Daklem, svi znamo i uživamo Obojeni Program (ili smo barem uživali nekoć), ali, jeste li znali da se u ABCD avioni pojavljuje deo iz reklame za Super Mario Bros ALL STARS ("One, two, three and The Lost Levels...")? Slušno, to je to, problem je što reklamu ne mogu više da neđem (blagovremeno sam je odma' iskopirao, al' davno to beše - ko zna na kom je to dixu ili hardu...), a kao baš mi treba! Tako da ako neko zna o čemu pričam i ima, bilo bi just great... 'fala unapred.
 6. @Galja S' obzirom da ti je sveža instalacija verojatno su drajveri za grafičku - pogotovo ako je integrisana intelova kršina. Najlakše je da čekneš Photoshop da l' rade svi filteri sa uključenim 3D accel i da l' se ponaša smooth zoom & pan (ili kako se beše zove) kako treba - onda je definitivno to. Ako si na 10ci čak i ako nađeš starije verzije drajvera s kojom je sve radilo kako treba, ne znam da l' će te ovi potonji apdejtovi uopće pustiti da ostanu na tome. In a nut shell: teško da će sve da ti radi kao pre, al' izdrndaj se sa raznim kombinacijama starih drajvera - možda se nešto i zakači...
 7. ^Ovo za grobove je prilično bzv. Najviše zavisi od tipa i vlažnosti zemlje, tako da može prilično brzo i precizno da se iskopa, samo treba ašovom zahvatati po malo oko ivica da se ne rune - druga stvar je što trava nikad nije ugažena okolo. Mene najviše nervira kad iskopavaju nešto i kopaju precizno po celoj potrebnoj površini ujednačenu dubinu. I samo odjednom dođu do npr. poklopca sanduka (bez da ga prethodno na sledećoj dubini "osete" ašovom što je prilično upečatljiv trenutak) pa obično šapama razgrnu samo neki pesak i to je to - vadi se ko tobleron na reklami. Realno je žešće veće drndanje iskopati nešto nago zakopati, što je duže bilo zakopano veće cimanje; od vlage, izmešane zemlje pri zakopavanju i pritiska, zemlja se takoreći zacementira okolo i moraš da kopaš minimum za celu širinu ašova šire od ivica predmeta. Od ove greške isto pate i scene sa arheološkim iskopavanjima gde se uvek vidi da je zatrpano peskom pre pola sata... There will be blood i The good, the bad and the ugly imaju sjajno prikazanu "dinamiku" zemlje u sl. situacijama.
 8. U jbm. ti život šta sam se setio, Dano Rano. Kida, stvara crne rupe i resto... Šta ti je disanje - slatki treš 🙃
 9. Općenito još iko nije nadviso grinskrinove Petog Elementa u SF disiplini (keš/vreme/kikiriki)... Nego, da se podestimo zašto su animacija i montaža intergalektli intertvajnd a općenitije i dulje; La vieille dame et les pigeons in glorious HD. A zaslužuje i IMBD linak ako je za vajdu 😶
×
×
 • Create New...