Jump to content

djolepiv

VIP
 • Posts

  683
 • Joined

 • Last visited

About djolepiv

 • Birthday 03/30/1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.aedorde.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  www.aedorde.com
 • Interests
  3d, grafika, video, web...

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Djordje Pivnicki

djolepiv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

 1. I još dodaš reč slide u tu pretragu... :lol:
 2. Postoje ekstenzije za te stvari, vidi npr. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/ad...session-manager
 3. https://ghostbin.com/paste/4yuny ## Direct Links http://private.sonniss.com/sonniss_gdc.zip <-- Last Year's Bundle This year's -> http://private.sonniss.com/SonnissGDC2016AudioBundlePart1of6.zip http://private.sonniss.com/SonnissGDC2016AudioBundlePart2of6.zip http://private.sonniss.com/SonnissGDC2016AudioBundlePart3of6.zip http://private.sonniss.com/SonnissGDC2016AudioBundlePart4of6.zip http://private.sonniss.com/SonnissGDC2016AudioBundlePart5of6.zip http://private.sonniss.com/SonnissGDC2016AudioBundlePart6of6.zip Some extras... (Monthly Giveaways) http://private.sonniss.com/sonniss_monthly_april2015.zip http://private.sonniss.com/sonniss_monthly_may2015.zip http://private.sonniss.com/sonniss_monthly_june2015.zip http://private.sonniss.com/sonniss_monthly_july2015.zip http://private.sonniss.com/sonniss_monthly_august2015.zip http://private.sonniss.com/sonniss_monthly_september2015.zip Torrents http://sonniss.com/GameAudioGDCPart1.torrent http://sonniss.com/GameAudioGDCPart2.torrent Mirrors http://ftpmirror.your.org/pub/misc/sonniss2016 http://ftpmirror.your.org/pub/misc/sonniss
 4. Hvala. Skidam. "If you missed the 10GB bundle from last year just drop me a message." Poslao sam mu poruku na fb, čekam odgovor. :)
 5. Ja sam alternativu pronašao u 2checkout koji sam povezao na payoneer. A na 2co može i paypalom da se plaća. Prodajem neke fajlove (jeftino, max $10), a kada treba neko da mi plati nešto, pošaljem mu link za 2co gde se prodaje fajl i kažem mu da samo poveća quantity koliko treba, on plati paypalom, a lova na kraju završi na payoneer-u. I stvarno se više ne opterećujem sa paypal-om, imam nalog ali ga i ne koristim, samo sam probao kako radi plaćanje. Kad se otvara 2co nalog, ima i nekih pitanja u vezi firme, ali ta pitanja se mogu preskočiti. Staff pregleda zahtev i postavlja par uslova koje treba ispuniti. Od mene su tražili da rešim dead linkove na sajtu na kojem ću prodavati fajlove i da objavim na sajtu ili da im pošaljem mailom šta prodajem i pošto, tj da opišem malo biznis. +tražili su da izmirim neki dug koji je neko drugi napravio, ali sam i ja kriv jer sam bio dodat kao admin, pa su me stavili na black listu sa imenom i prezimenom. Bez obzira što sam sa drugim mailom imao poseban nalog, nisu mi dali da prodajem ništa dok ne izmirim onaj dug. Bilo im je nemoguće objasniti da ja u stvari nisam dužan i da sam na onom nalogu bio dodat kao admin samo da bih vlasniku (noob-u) pomogao da se snađe sa prodajom... Jbg, ali dobro, platio sam i rešio taj problem.
 6. Sredi malo sliku i probaj sa https://www.myfonts.com/WhatTheFont/ Skloni senku, skloni kvačicu sa Š a verujem da je preporučljivo i da je crn font na beloj pozadini (tj što jači kontrast). Srećno. Edit: E'o ga http://www.urbanfonts.com/fonts/Asimov.htm
 7. Sad malo radi, malo ne radi. Radilo je, imao sam za probu nekoliko transakcija...
 8. Pitao sam ih oćel' biti nešto i evo šta kažu.
 9. Nije da sam protiv tema javnih (i tajnih) nabavki, ali budemo li pisali detaljnije, preći ćemo na politiku, a po pravilima foruma to nije dozvoljeno na dizajnzoni.
 10. Da li mogu fizička lica da koriste 2checkout ili samo firme? U drugom koraku "Business Information" treba uneti "Business Tax ID / VAT". Šta je to?
×
×
 • Create New...