Jump to content

Dragan Babic

Članovi
 • Content Count

  505
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dragan Babic

 • Birthday 12/26/1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.dnevnikeklektika.com

Profile Information

 • Location
  Novi Sad - Detelinara
 • Interests
  overi blog:<br />http://www.dnevnikeklektika.com

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Dragan Babić
 1. Puno radno vreme ili određeni broj radnih sati nedeljno, iz naše kancelarije u Novom Sadu, ili od kuće. Više informacija i prijava: http://sprawsm.com/job/.
 2. Oglas za posao – koji u celosti prenosim ovde – možete pogledati na sajtu firme:
 3. Potrebna nam je pomoć dobro potkovanog actionScript programera na jednom in-house projektu. Radi se dakle samo o jednom projektu — nije stalno zaposlenje u pitanju — na kome postoji opcija nastavka saradnje kroz buduća unapređenja istog, ukoliko sve inicijalno krene (i završi se naravno) kako treba. Prednost imaju programeri koji imaju iskustva u pravljenju igara sa kartama. Za ostale detalje o projektu ukoliko ste zainteresovani molimo vas da se javite na email adresu hireme na sprawsm.com i bilo bi super kad bi tema vaše poruke bila "actionScript programer". Hvala unapred svim zainteresovanima!
 4. To se zove FXP, Forklift ga ima ali ja jos nisam naisao na dva servera koji ga podrzavaju.
 5. 'bem li ga, mozda zbog brightnessa, jer ga ja teram ispod pola cak cesto.
 6. @Gremlin: Nemam pojma kako traje toliko, imam 17'' - mozda je baterija veca na njemu?
 7. Ja svoju nisam formirao, radi k'o zmaj. Izvucem 3h opusteno, komp star oko godinu dana i koliko sada vidim - health baterije je na 92%, 250 ciklusa punjenja.
 8. Pfff, to je to, iskidao si ga. +1 za Archer! :)
 9. Drago mi je da sam pomogao. A šta je problem sa CS3? Isto fontovi?
 10. http://homepage.mac.com/mdouma46/fontfinagler/ Delimično rešava problem, kažem samo elimično jer ne ume da vrati stvari 100% u normalu, ali 99.9% radi posao.
 11. Treba mi jedno 100-150 komada, ne mogu nikako da nađem nikog ko to radi, pretražio sam net 100x uzduž i popreko (uglavnom ljudi ne odgovaraju na emailove). Dizajn bi dobili od mene, u dve boje ili pun kolor bih radio, vi radite pripremu. Šaljite ponude ili kontakte na private ili email dudes et sprawsm . com. Fala.
 12. Kao što sam rekao i prvoj šestorici koji su se javili posle osobe koja je tražila font u ovom threadu - on više nije freeware niti javno dobro, stoga sam ga obrisao i ne posedujem ga više. Molim vas da prestanete da šaljete emailove i tražite font, hvala.
 13. Ja uopšte ne mislim da je izabrano rešenje najlošije. Bilo je tačno ono što je klijent želeo da tačnije nije moglo biti.
 14. Evo da se i ja oglasim odje. ;) Inicijalna ideja je da Dule uradi ikonu sajta (neku ilustraciju koja ce ujedno biti i deo logoa), a Miloš da uradi logo i naravno uklopi tu ilustraciju u logo praveći celinu. Pritom je klijent insistirao na kršenju svih opšteprihvaćenih pravila logo dizajna zarad karaktera logoa. Uopšte nije bilo govora o smanjenjima, niti o različitim tretmanima logoa - ovo će da stoji na ovom sajtu i najverovatnije nigde drugde stoga nije bilo potrebe zamarati se s time. Interesantno je da je Dule ubacio izabrano - treće rešenje (koje je Miloš doradio na kraju) kao stvar koja uopšte nije ni trebala biti poslata klijentu - već ono kao - e brate, pogledaj ovo. Klijentu je prosleđeno i to rešenje, on video i odlepio. Inače i klijent je grafički dizajner, možda posle tog saopštenja izbor ima više smisla... Sve u svemu ja sam izuzetno zadovoljan svačijim inputom na ovom projektu (četvoro nas je radilo na njemu), sajt se trenutno puni sadržajem i nadam se da će do kraja septembra otići live.
 15. Dragan Babic

  Flickr Pro

  Ja sam pre par nedelja bez problema kupio jedan gift acc sa Raiff Virtuonkom.
×
×
 • Create New...