Jump to content

ljubomir

Članovi
 • Posts

  361
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Ljubomir Tupara
 1. Pre par dana sam bio povezao i napravio testnu fotografiju, ali da bi app na telefonu radila trazi i wifi i bluetooth (sem ako ja nisam nesto pogresno shvatio). Samoj aplikaciji je trebalo vremena da sve uveze. Imam osecaj da je to dosta jednostavnije sa malim kontrolerom da okidam. Nekad davno sam imao okidac za 30D i skroz je ok radilo. Naravno ako ne nadjem okidac koristicu telefon.
 2. Uzeo sam skoro Canon R pa bih da kupim WRC. Da li neko zna gde u Bg-u ima da se nabavi BR-E1? Da li biste mi mozda prreporucili neki drugi?
 3. Hvala puno na odgovorima. Pogledacu oba ranca.
 4. Nakon 10 godina doslo je vreme da zamenim moj slingshot 200aw ranac pa da pitam za savet. Sa slingshot-om sam generalno bio zadovoljan ali bih ovaj put ipak kupio ranac koji ima pravi opterecenje na oba ramena. Takodje bilo bi zgodno da ima posebnu pregradu u koju mogu da stavim rezervnu majicu. Sto se gabarita za opremu tice dovoljan je prostor kao na 200aw. Telo, dva objektiva (18-55 i 70-200) i blic. Hvala puno.
 5. Meni je svetli Bernard izbor u poslednje vreme.
 6. I Warcraft i Suicide squad sam krenuo da gledam ocekujuci tesko sranje a po zavrsetku sam imao mnogo pozitivniji utisak. Gledao sam mnogo gore filmove 2016-te godine koji su imali bolje ocene na IMDB-u.
 7. fotografija broj 1 - 5 poena fotografija broj 4 - 3 poena fotografija broj 5 - 1 poen
 8. fotografija broj 2 - 5 poena fotografija broj 3 - 3 poena fotografija broj 5 - 1 poen
 9. fotografija broj 1 - 5 poena fotografija broj 5 - 3 poena fotografija broj 4 - 1 poen
 10. fotografija broj 1 - 5 poena fotografija broj 5 - 3 poena fotografija broj 7 - 1 poen
 11. 1. Ne gledam je previse tako da me ne bi puno pogodilo. 2. Trebalo bi mi neko vreme da se naviknem ali ne bi bilo previse problematicno. 3. Pustam radio kao pozadinske zvuke, pa bi mi falila ta navika. 4. Bio bih manje informisan. 5. Ovo bi za mene bio egzistencijalni problem, posto bih morao menjati profesiju. 6. Ovo bi bio ozbiljan problem. 7. Jako cudno jer su deo svakodnevnog zivota. 8. Bih. 9. Cudno.
 12. fotografija broj 5 - 5 poena fotografija broj 8 - 3 poena fotografija broj 3 - 1 poen
×
×
 • Create New...