Jump to content

hollow_life

Članovi
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral
 1. može li neki tutorial/savet u vezi šavova? :)
 2. nemam preporuku nikakvu, nikad mi nije palo na pamet da tražim nešto na tu foru. uhvati siluj google images i nabavi što više slika/referenci tog objekta koji želiš da napraviš :) u principu na istu foru ti dođe kao auto izvoli neke za automobile http://www.3dexport.com/blog/2010/03/60-ca...ling-tutorials/ ovaj je malo detaljniji http://www.youtube.com/watch?v=RuvgrfMxtb4 :)
 3. malo su ti ivice kao od plastelina, suzbij chamfer ili koristi smoothing groups za ivice :) izmena: nemam pojma kako radi chamfer i smoothing groups u maya, sorry mora da ima garantovano, ja kad otvorim maya samo buljim i nemm pojma o čemu se tu radi hehe :D
 4. vidi vidi auto, imam dobre felne :D http://www.youtube.com/watch?v=940YDV7rMCI hehe guma je bump map, moraću da napravim lepšu teksturu za "krampone" :)
 5. hello :) malo po netu pročačkaj mental ray, zahvalniji je dosta što se brzine renderovanja tiče na starijim mašinama :)
 6. kul model totalno, mogao bi da ubaciš ovakva svetla :) http://cgramp.blogspot.com/2010/03/3ds-max...-headlight.html
 7. nije me bilo jedno vreme, mnogo sam pikao cs pa me smorilo, ovo sam zbudžo pre neki dan :)
 8. hey thanx dosta sitnica fali, npr šrafovi na felnama al to niko ne vidi zbog rezolucije, mrzelo me da čekam render. evo wireframe, krenuo sam da pravim unutrašnjost. :)
 9. moj prvi post ovde, audi r8 :) 3ds max 2010, mental ray
×
×
 • Create New...