Jump to content

achro

Članovi
 • Content Count

  938
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About achro

 • Birthday 12/06/1907

Contact Methods

 • Website URL
  http://xaocphoto.com

Profile Information

 • Location
  pepeljara
 • Interests
  FOTOGRAFIJA

Recent Profile Visitors

4,321 profile views
 1. KLIK - > “Stabilnih” 400 milimetara Sigma 120-400 4.5-5.6 HSM OS <- KLIK
 2. Primarijus doktor fotografskih nauka Srđan ''Abdee'' Abdijević prvi u Srbiji prikazuje najnoviji DSLR NIKON D700 FX! POGLEDAJTE CEO TEST Uživajte.. ;)
 3. achro

  CANON 450D

  Kompletan test ovde uzivajte! ;)
 4. da, galerija ce biti otvorena za javnost kada se izaberu najbolje fotke. Bicete obavesteni ;)
 5. for photographers by photographers ;) kada su clanovi "zirija" fotografi (koji su jos i bili na lokaciji), onda sam siguran da ce se odabrati najbolje fotke! meni je zao sto se i ostali nisu javili... :(
 6. samo za ljude koji su poslali fotke je omoguceno glasanje.
 7. Dragi naši avanturisti, GLASANJE JE POČELO!! B) ^_^ AXELFOTO.COM - DURMITOR :ph34r:
 8. Zamolio bih sve koji su bili na Žabljaku da mi se jave na mail kecman[at]axelfoto.com Potrebno je da izglasamo najbolje fotografije sa foto ekskurzije koje će se naći na izložbi u galeriji 03one. Prvo treba da ih sakupimo sve, a onda i da glasamo i tako izaberemo najbolje fotke. Zato smo postavili online aplikaciju na AXELFOTO.COM za upload i glasanje za najbolje fotografije. Da bi ste dobili login, javite se :) Pozz achro
 9. achro

  Canon 1Ds Mark III

  Pise dole u copyrightu da su samo Canon logotipi "strana radinost" :)
 10. Canon EOS 1Ds Mark III je stigao! U Axelfoto.com specijalnom web prikazu otkrićemo Vam novine koje donosi najbolji DSLR na svetu. Kliknite ovde za početak.
 11. Axelfoto test aparata koji je povratio ugled kompanije Nikon Željko Naić predstavlja jedan od najboljih DSLR aparata kompanije NIKON D300 POGLEDAJTE CEO TEST B)
 12. achro

  CANON G9

  Za ljubitelje dobrog vina, ostriga i kubanskih cigara... Novosadski fotograf, Srđan Abdijević, predstavlja Vam prosumer visoke klase CANON G9! POGLEDAJTE CEO TEST (click click) ;)
 13. to rade apsolutno sve novine koje imaju neki agencijski servis.. to i tanjug radi sa slikama epa-e.. tj. arhivira ih i koristi kao arhivske.. u ugovoru (koji fotograf potpisuje sa agencijom) je to definisano (ne secam se tacno), tako sto si ti autor fotografije, a agencija ima pravo koriscenja tvoje slike xx godina..
 14. mislis kad ja drzim Djoleta :D zaludeo te taj 40d, a?! :P
×
×
 • Create New...