Jump to content

hiSamuraj

Članovi
 • Posts

  156
 • Joined

 • Last visited

About hiSamuraj

 • Birthday 01/01/1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://https://basiatordecoronatus.newgrounds.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad
 • Interests
  3D & MUZIQ

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Ljubisa Stjepanovic

hiSamuraj's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Pozdrav svima, malo sam zaboravio na Dizajn. Zonu. Da nema e-mail obaveštenja ko zna kad bih opet posetio ovaj sajt. Evo da podelim moje iskustvo sa XP-Pen DECO-01. Kupio sam još prošle godine preko Ali Expres-a sa zvanične XP-Pen prodavnice i čekao sam na nju tačno mesec dana, doduše u BG je stigla za 7 dana plus naša carina :( Sve ukupno sa carinom izašla me nešto manje od 80e. Nesećam se tačno nemogu da nađem račun. Znam da neide porez već samo carina. Skoro svi današnji ekrani su promera 16:9 i prema tome logično je uzeti tablu istog promera. Veličina znači zbog transfera poteza, kao što Alekba reče. Ova tabla radi odlično, performanse su odlične. Ja imam poprilično solidan/jak komjuter i u fotošopu a i u ostalim programima (testirao sam u Corel Painter-u i Autodesk Sketchbook-u) i nemam nikakav Lag ili zaostatak, seckanje, neravne linije i slično. Detekcija poteza olovke je odlična, tj odaziv kursora, potez/pomeranje je skoro instantno, poput miša. Drajveri rade bez problema. Imaju Macro funkcije, možete podesiti prečice do mile volje. Prepoznaje različite programe pa možete imati postavku prečica po programu. Nisam baš zadovoljan teksturom površine za crtanje, tj malo se "ježim" od ove površine, ali to sam rešio tako što sam zalepio papir preko površine za crtanje, papir iz A4 sveske. Eto jeftin način da promenite teksturu površine. ;) A tako se čuvaju pinovi, manje se troše. Ja sam ondak hteo da uzmem neki Huion (malo su bolji) ali Huion nešalje za Srbiju, međutim postoji EU predstavništvo kod slovenaca huion-tablet.eu ali oni tad nisu imali tablu koju sam ja hteo pa sam se odlučio za ovu malo jeftiniju varijantu i nisam se pokajao. U svakom slučaju preporučujem XP-Pen pogotovo novu verziju Deco-01 V2, podržava Tilt i može da se poveže sa android uređajem, tj možete crtati na telefonu ili tabletu. Evo moje prvo delo na ovoj tabli :)
 2. Meni su zanimljiviji onije sa dozvole i pasoši. A danas mogao nabavit i nešto droge. B) A, ima li uopšte smisla sve ovo prijaviti zakonu/policiji.?
 3. Evo nekoliko mojih numera iz 2018-te. Retrophy Chillbase Norwegian Lullaby - Awaken Running Start
 4. Yo bratac, kakvi su ti utisci sa Huionom? Ja se opasno razmišljam da pazarim neki model. Ali nemam iskustva sa porudžbinama i dadžbinama, Porez Carina i slično, kako to ide preko tvog prijatelja? Ili je isplativije naručiti iz slovenije. www.huion-tablet.eu
 5. Evo nešto neodredjeno ;) >>> INEXPLICIT <<<
 6. A evo i jedan mali savet kako da nadješ fotke oslobođene prava na ponovno korišćenje. Koristi Google pretragu - Slike, zatim ukucaš ono što ti treba npr Albert Einstein i kada gugl izlista rezultate, pojavit će se odmah iznad prvog reda slika Set opcija : Sve - Slike - Vesti - Video - Knjige - Još --- Podešavanja - Alatke Klikni na Alatke > Prava korišćenja > Označeno za ponovno korišćenje i google će ponovo izlistati nove slike za koje ćeš biti sigurna da su "Free" za korišćenje.
 7. Možeš da koristiš šta god hoćeš, dokle god je to u nekomercijalne svrhe. Za komercijalne svrhe moraš obratiti pažnju dali su fotke odobrene za redistribuciju i pod kojim uslovima. Na wikipediji su slike "uglavnom" oslobođene prava na ponovno korišćenje, ali ipak obrati pažnju.
 8. :ph34r: s3 FT​-​u80 v4​.​0 Stable
 9. Ja se rekreativno bavim informatikom još od '98 i mogu slobodno da se pohvalim svojim poznavanjem softvera generalno. Tak'zvani Napredni Korisnik. Al' Ja ti dalje nemerem pomoć, zahteva se mnogo čačkanja, čitanja i nerviranja... :puke: Ovakvu problematiku rešavaju softverski i IT stručnjaci. Preporučujem ti da se obratiš direktno softverskim kućama ili na forumima specijalizovanim za softver.
 10. Compact AutoRunner MediaCD Tiny AutoRun Autorun Constructor ili Torent. ;)
 11. Ima nekih programa koji mogu da naprave tipa exe fajl, tj malu aplikaciju, nešto kao instaler i slično, sa menijima, dugmadima. Te na taj način možeš iskombinovati da iz autorun aplikacije klikom pokreneš html. Autoplay menu
×
×
 • Create New...