Jump to content

hiSamuraj

Članovi
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About hiSamuraj

 • Birthday 01/01/1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://https://basiatordecoronatus.newgrounds.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad
 • Interests
  3D & MUZIQ

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Ljubisa Stjepanovic
 1. Meni su zanimljiviji onije sa dozvole i pasoši. A danas mogao nabavit i nešto droge. B) A, ima li uopšte smisla sve ovo prijaviti zakonu/policiji.?
 2. Evo nekoliko mojih numera iz 2018-te. Retrophy Chillbase Norwegian Lullaby - Awaken Running Start
 3. Yo bratac, kakvi su ti utisci sa Huionom? Ja se opasno razmišljam da pazarim neki model. Ali nemam iskustva sa porudžbinama i dadžbinama, Porez Carina i slično, kako to ide preko tvog prijatelja? Ili je isplativije naručiti iz slovenije. www.huion-tablet.eu
 4. Evo nešto neodredjeno ;) >>> INEXPLICIT <<<
 5. A evo i jedan mali savet kako da nadješ fotke oslobođene prava na ponovno korišćenje. Koristi Google pretragu - Slike, zatim ukucaš ono što ti treba npr Albert Einstein i kada gugl izlista rezultate, pojavit će se odmah iznad prvog reda slika Set opcija : Sve - Slike - Vesti - Video - Knjige - Još --- Podešavanja - Alatke Klikni na Alatke > Prava korišćenja > Označeno za ponovno korišćenje i google će ponovo izlistati nove slike za koje ćeš biti sigurna da su "Free" za korišćenje.
 6. Možeš da koristiš šta god hoćeš, dokle god je to u nekomercijalne svrhe. Za komercijalne svrhe moraš obratiti pažnju dali su fotke odobrene za redistribuciju i pod kojim uslovima. Na wikipediji su slike "uglavnom" oslobođene prava na ponovno korišćenje, ali ipak obrati pažnju.
 7. :ph34r: s3 FT​-​u80 v4​.​0 Stable
 8. Ja se rekreativno bavim informatikom još od '98 i mogu slobodno da se pohvalim svojim poznavanjem softvera generalno. Tak'zvani Napredni Korisnik. Al' Ja ti dalje nemerem pomoć, zahteva se mnogo čačkanja, čitanja i nerviranja... :puke: Ovakvu problematiku rešavaju softverski i IT stručnjaci. Preporučujem ti da se obratiš direktno softverskim kućama ili na forumima specijalizovanim za softver.
 9. Compact AutoRunner MediaCD Tiny AutoRun Autorun Constructor ili Torent. ;)
 10. Ima nekih programa koji mogu da naprave tipa exe fajl, tj malu aplikaciju, nešto kao instaler i slično, sa menijima, dugmadima. Te na taj način možeš iskombinovati da iz autorun aplikacije klikom pokreneš html. Autoplay menu
 11. Ako koristiš Windows 10, izgleda da autoplay u destki neradi. Čitao sam nešto po forumima, ima neke veze sa Windows-ovim MediaPlayer-om, ljudi se žale direktno mikrosoftu. Nisam bio svestan ovoga dok Ti nisi postavio pitanje, pa sam i sam probao na svom kopu, neradi. Mene mrzi da se bakćem sa time ali ako ti baš treba autoplay, onda ćeš morat malo "Čitati". Proguglaj sledeći termin: Windows 10 AutoPlay not working.
×
×
 • Create New...