Jump to content

loop

─îlanovi
 • Content Count

  591
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.zodumil.net

Profile Information

 • Interests
  prodajem smajlije :)

Previous Fields

 • Ime i prezime
  wizz art
 1. loop

  JW player plugin

  Treba mi plugin kao sto ima perfectgirls.net (WARNING: adult content) http://www.perfectgirls.net/10/swf/plugins/perfectgirls.swf koji bi se koristio uz licenciranu verziju jw playera, a sluzi da nadje flv url sa xvideos.com (WARNING: adult content) i koliko sam ja obavesten ne salje IP servera nego korisnika. koliko bi to kostalo?
 2. loop

  ffmpeg exec

  Izgleda da je zato sto je test.avi previse mali fajl. Sad sam probao da onim wildlife.wmv iz "sample videos" foldera i sa njim radi. -----edit---- Evo sad sam probao sa drugim avi fajlom 3.7Mb id dobijam ovo: Could not write header for output file #0 \(incorrect codec parameters ?) Isto to dobijem kad hocu .3gp da prebacim u .flv -----edit---- aha uspeo sam da namestim da radi echo exec\('ffmpeg -i test.avi -y -b 800 -r 25 -f flv -vcodec flv -ab 128 -ar 44100 -s 320x240 test.flv 2>&1'); prvo je bio problem taj premali avi fajl, a zatim i to da ne moze da se koristi skracena verzija exec nego mora ova duza.
 3. loop

  ffmpeg exec

  nema razmaka u imenu fajl se zove test.avi, ali jeste kratak, nekih 6 sec oko 500Kb echo exec\('ffmpeg -i test.avi test.flv 2>&1'); dobijem ovo: Unsupported codec \(id=0) for input stream #0.0
 4. loop

  ffmpeg exec

  nece, opet 0 bajtova :( sto bi navodnici bili problem?
 5. Prvo da skrenem paznu moderatorima da kad se koristi znak otvorena zagrada da nece da postavi novu temu, zato sam morao da pre svake otvorene zagrade stavim znak \ toga inace u originalnom kodu nema Imam instalirano ffmpeg na serveru verzija 0.5.1 to sam proverio preko phpinfo new ffmpeg_movie radi sve kako treba. Medjutim ne radi mi exec \("ffmpeg -i test.avi test.flv"); napravi test.flv ali ima 0 bajtova. probao sam i exec\("/usr/bin/ffmpeg -i test.avi test.flv"); isto napravi test.flv ali ima 0 bajtova. Ovaj kod: function commandExists\($command) { $command = escapeshellarg\($command); $exists = exec\("man ".$command,$out); return sizeof[$out]; } if \(commandExists\("ffmpeg")>0) { echo "FFMPeg Exists on server"; } else { echo "No FFMPeg"; } izbaci "No FFMPeg" probao sam i exec\("/usr/bin/ffmpeg -i test.avi -ab 56 -ar 44100 -b 200 -r 15 -s 320x240 -f flv test.flv"); exec\("ffmpeg -i test.avi -ab 56 -ar 44100 -b 200 -r 15 -s 320x240 -f flv test.flv"); isto 0 bajtova. Moze li neko da mi kaze sta nije uredu?
 6. Koje sve domene Ameri mogu da zaplene, mogu li .rs ? Mogu li neki .com koji nije kupljen kod neke Americke firme?
 7. meini sad treba taj memcache ali to uopste nije PHP nego PERL, koliko sam ja razumeo ili gresim?
 8. SELECT table1.title,table1.id FROM `table1`,`table2`,`table3`,`table4`,`table5` WHERE table1.title LIKE '%nesto%' OR table2.unique='nesto' OR table3.name LIKE '%nesto%' OR table4.name LIKE '%nesto%' OR table5.name LIKE '%nesto%' Problem je u tome sto imam samo jedan unos u table1 a kao rezultat ovog query mi ponovi taj jedan jedini unos 8 puta. Nikako mi nije jasno zasto, zna li neko da objasni?
 9. To je ustvari konverzija naslova videa sa tube sajtova, da bih dobio koliko toliko jedinstven sadrzaj, tako da nisu veliki stringovi, jedino sto ih ima negde i oko 40 naslova koje treba da obradi u jednom loopu, ali mislim da nece praviti probleme. Hvala puno :)
 10. To sam i ja skapirao ali tek kad sam video da sam na ovaj nacin ponovo na pocetku. Meni treba da menja majka u mama, ali isto tako da menja i mama u majka, samo ne u istom stringu. npr: $string1="Moja majka je super"; $string2="Tvoja mama nije dobra"; da krajni rezultat bude: $string1="Moja mama je super"; $string2="Tvoja majka niije dobra";
 11. Hteo bih da u stingu konvertujem reci , ali cu to najlakse objasniti primerom: $string="Moja mama i otac su sjajni" $from=array("majka","otac","sestra","brat","mama","tata","seka","bato"); $to=array("mama","tata","seka","bato","majka","otac","sestra","brat"); $final=str_repalce($from,$to,$string); na kraju dobija $final="Moja mama i otac su sjajni"; a zeljeni rezultat je: $final="Moja majka i tata su sjajni" Znaci treba bi konverzija u oba smera: mama u majka i otac u tata ali pomocu str_replace ne mogu to da dobijem, mogu da dobijem jedino jednosmernu konverziju pa da krajni rezultat bude: $from=array("mama","tata","seka","bato"); $to=array("majka","otac","sestra","brat"); $final=str_repalce($from,$to,$string); $final="Moja majka i otac su sjajni"; Sto znaci da cu zauvek izgubiti reci "mama","tata","seka","bato" tj. nikad ih nece biti. Da nema neko ideju ili iskustvo kako bi se ovo moglo resiti?
 12. Sta 4 meseca pogledaj malo bolje videces da je pitanje postavljeno pre 3 godine, a sto je najgore odgovor nema veze sa pitanjem. Ja vec duze vreme koristim CacheLite koji mi je neko sa ovog foruma preporucio.
 13. pa bio sam probao: $rightAd="$".row['to_iz_baze']."RightAd"; ali naravno to je izbacivalo text $vimeoRightAd a ne variablu koja je setovana pod $vimeoRightAd cela poenta je da nisam znao da treba da se koristi na nacina kako je to Br@nkoR napisao.
 14. Jeste da sad treba setovati $vimeoRightAd ali to se radi u admin panelu, tako sto izlista sve sources u jedan drop down, ima 5 radio buttons za 5 razlicitih ads tipova, i ti onda izaberes iz drop down koji ces source, izaberes jedan ads type i onda u textarea ubacis code, i tako se vrlo brzo sacava ad za taj source, a na play strani mi sad samo treba ovaj red: echo ${$source.'RightAd'}; uglavnom , bas ovo je ono sto mi trebalo a nisam znao kako da izvedem. Elem ako mi ne verujes dacu ti link do scripte pa ces videti. @Gosevski $rightAd=$row['to_iz_baze']."RightAd"; mi nece pomoci jer cu u tom slucaju dobiti vimeoRightAd a ne $vimeoRightAd
 15. Ovo sto je Br@nkoR napisao to mi je trebalo :) Hvala puno!
×
×
 • Create New...