Jump to content

babybottle

Članovi
 • Content Count

  854
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About babybottle

 • Birthday 03/23/1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.miljannovcic.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tarina Polica, negde u Zemunu
 • Interests
  3D Animacija, modeling i dizajn

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Miljan Novcic
 1. Pozdrav drustvo, Napravio sam malu igru koja je trenutno na Google Playu. Ovo je prva aplikacija koju objavljujem. Krenuo sam da je pravim čisto da bude igra kojom bih prošao proces inicijacije objavljivanja igara. Molim vas da pogledate. Svaki komentar je dobrodosao. https://play.google.com/store/apps/details?...eMath&hl=en
 2. Cao narode. Imam problem. Treba mi da uradim recovery ostecenog Corel Draw X5 fajla. Ako neko ima neki predlog, savet ili slicno, zamolio bih da mi napise. Takodje sam probao da nadjem temp fajl i slicno i to nije upalilo. Hvala!!!
 3. Stvarno hvala. Veoma mi je drago da si zadovoljan.
 4. Hvala na komplimentima. Šta reći osim veliko "Hvala" na preporukama. Zaista sam dobio izliv krvi u obraze. :blush:
 5. Ćao narode, tražim veoma jednostavnu aplikaciju koja može da mi meri vreme aktivnosti određenog programa. Konkretno, pošto radim u 3DS Maxu, želeo bih da mi aplikacija izračuna vreme koje sam proveo u aktivnom radu. Na netu sam našao gomilu softvera i svi mi nude špijuniranje, kompletan monitoring ... bla bla. Meni treba najobičnija štoperica koja meri kada radim i kada je program minimizovan. Probao sam to da radim manuelno, ali često zaboravim da uključim ili isključim tajmer. Nadam se da neko može da mi pomogne. Takođe bih pristao i na neki komplikovaniji špijuning softver ali da mi n
 6. @ Ji 4Tze: Dobio sam je šacometrijom. Nisam znao na kom sam spratu, pa sam stavio neki koj mi je u tom momentu pasovao. @umjetnik: Nije bitan kvantitet zareza nego kvalitet. Ali je bolje :)
 7. Tvoja slika nije imala dobru dinamiku, odnosno, imala je slab kontrast. To je sve što sam gledao da ispravim. Vinjeta koju sam stavio preko cele slike služi da posmatračevo oko vrati na sliku i centar zbivanja u njoj. Ponjava je izgubila detalje i oblik tako da sam je izdvojio i sredio, mada bi to trebalo da se izvuče iz rendera, jer ovako, senke ispod jastuka su prejake u odnosu na to gde se nalaze i gde je izvor svetla. ... i koristi zareze u rečenici. Olakšavaju komjunikejšn ;)
 8. BANG! Uploaded with ImageShack.us Crvena linija bi otprilike bila linija horizonta. Ponjavu sa kreveta sam izdvojio u poseban lejer da ga posebno editujem. Što se komentara za pozadinu tiče, sve stoji. Poz.
 9. Heh, kod mene je bilo više muškaraca, ali ja volim konkurenciju: sprečava čoveka da se ulenji i uvek ga tera da se usavršava. Sad mi pade na pamet: ovde na forumu nikada nije neko postavio pitanje tipa: "Dve ribe se lože na mene. Jedna je plavuša, visoka, bujna i sumnjivog morala a druga je crnka, zgodna, duge noge, tiha, povučena... Za koju da se odlučim?" Max il' Maya? Pih... se*em se na tu dilemu... --------- edit: Ajd da vratim priču na njen tok. Ja poznajem momka koji je takođe upisao taj faks. I meni se nije svideo odnos tehnikalije u odnosu na umetnos'. Ali na svakom fak
 10. Ja kad sam upisivao faks, moj prvi kriterijum je bio koliko riba ima na prvoj godini. Ostalo je sve došlo samo od sebe. Ženska anatomija se najbolje uči od koleginica, pipanjem. A posle trk do kompa da probaš da izmodeluješ dok je još sveže.
 11. Softver je samo alat. Treba razvijati svoje likovne sposobnosti, način razmišljanja... Programi su kao ribe: ako te nervira ti je promeniš... Osim ako se ne zatelebaš, kao ja, pa je voliš i pored svih mana :}. I dodao bih da su bolji nego ribe zato što ako imaš dobar komp, nijedan softver se neće buniti zbog multitaskinga :{).
 12. Bow to the king. Objasnio si. Svaka cast. Podigni malo kameru da mu se lice malo bolje vidi. Ima dobar izraz i karakternost tako da je steta da to se ne vidi.
 13. Sto volim da vidim da neko radi nabore poligonima a ne Sculptingom. Smeta sto pete na cipelama nisu dovoljno masivne pa izgleda k'o da ce da se preturi na ledja i staklo mi je malo "pack shoot" fazon (tri bouncera, nema neke druge reflexije i sve je glanc) pa odudara od ostatka koji je dobro resen. Poz.
×
×
 • Create New...