Jump to content

jossaric

Članovi
 • Posts

  247
 • Joined

 • Last visited

About jossaric

 • Birthday 05/14/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://jossaric.freehostia.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Mostar

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Josip Šarić

jossaric's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Sve je jasno iz samog naslova. Želim da radim jednu aplikaciju ali mora da bude uvijek upaljena. No ideja mi je sljedeća, kada netko ugasi moju app na androidu zapišem vrijeme gašenja i na pokretanje ga pročitam i simuliram događaje između. Jedini uvjet je za ovo da mogu da čitam vrijeme sa android uređaja.
 2. Ovdje opomenu definitivno i marko zaslužuje jer je na prvu planuo i odmah mu spominje mamu.
 3. Meni ne radi u chromeu, nikada mi ne registrira odmah mouse wheel dakle problem je imati imitaciju browser scrolera u flashu.
 4. i to je samo tako dok jednom ne kliknem bilo gdje na swf. Nije bitno da li je on u htmlu embedan, ni lokalno mi ne radi odmah. Pokušao sam inicijalno simulirati klik no ne ide.
 5. Drug krivo sam se izrazio. Moj problem je sljedeći. Recimo http://dariokresic.com/ ima skroler teksta ovaj i moram d ga kliknem prije skrolanja. Znate šta bi moglo da bude. Kao da traži aktivaciju. I onda kad ovaj skroler koristim kao skroler cijelog saddržaja na nekim sajtovima imam isti problem.
 6. Baš i ne jer onda mi trebaju dodatni programi koji moju AIR aplikaciju pokreću na sekundarnom ekranu. Zato koristim aplikaciju koja radi u browseru koji sam po sebi zna gdje je zadnji put pokrenut i onda se tamo pali u kiosk modu.
 7. Treba da ima Like dugme kao i onaj općepoznati tekst 10 people like this. Be the first of your friends. Dakle treba da ima neki api kojim mogu da lajkam kao i da dobijem podatak o tome koliko je ljudi već lajkalo. Ima api vidio sam ali nemam jednostavno sada vremena da izučavam a nisam našao konkretno na webu rješenje koje me zanima ovdje.
 8. Mislim da ste već imali ovakve probleme. Dakle zanima me kako da izvedem da se ne mora kliknuti da bi se swf aktivirao. dakle čim učitam da imam aktivan skroler na točkić miša a ne da prvo moram da kliknem negdje pa onda da skrolam.
 9. Ne, želja mi je da imam instal koji korisniku prebaci fajlove u određeni folder lokalni i onda mu dam jedan url koji kad idem na njega pokreće flash app na serveru koji jako brzo radi jer su svi resursi već na korisnikovom kompu. To je ideja. Swf online a ostalo na lokalu. Problematika je kompleksna, dosta klijenata gleda istu sliku pa sam mislio to tako da riješim.
 10. Da li netko ima slična iskustva. Naime želim da moj swf koji je na serveru, dakle online, kada se pokrene u browseru čita fajlove sa lokalne mašine korisnika koji gleda sajt. Dakle imam na C disku neki video recimo 01.f4v i želim da ga swf koji je na webu vrti u playeru kad se pokrene. Moguće?
 11. Aplikacija se vrti u kromu a radi na dual monitorima, dakle imamo viewer koji je u flashu i koji se pokrece u kiosk modu kroma. Dobro objašnjenje sindrom, svjestan sam svega toga ali mi je bila ideja da postoji neko rješenje da recimo napravimo fajl koji kad kliknemo odragi sve ono što mi moramo manuelno. Bilo bi jako poželjno da netko to napravi. Možda da se napravi bot u delphiju koji odrađuje klikove :)
 12. Hm, radi se o aplikaciji koja se vrti u Chromeu. Meni ne treba da flash radi online, neko samo lokalni. dakle ovaj browser će uvijek i iskuljučivo uvijek povlačiti samo jedan jedini lokalni SWF fajl.
 13. Da ali nisam to ni pitao. Pitao sam ima li neki način da se skine recimo flash player i njega postavi da uvijek odobrava istu lokaciju i onda da se on instalira i bude podešen. Ili ako zelite da kliknem na neku bat skriptu ili reg ili nesto bilo sta i da mi se flash player postavi automatski. Tesko da klijentima objasnim kada skinu aplikaciju da moraju i kako moraju da postave ove postavke.
 14. Idiotsko rješenje je da na svakoj lokaciji sam morao DISABLE CHROME UPDATE i instal staru verziju bez ovoga glupog plugina r31 Kakav kiks Adobea
 15. Da li postoji mogućnost u windoesu da se automatski postavi flash player da ima određene sigurnosne postavke, točnije da mu se automatski postavi koji lokalni swf je allowed da može komunicirati lokalno sa internet lokacijama. Nadam se da je pitanje razumljivo.
×
×
 • Create New...