Jump to content

!Heid!

Članovi
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Kako ste zadovoljni sa iCTP sistemom? Sta stampate sa plocama koje su izradjene na istom i kakav je kvalitet? Razmisljam se o nabavci istog ali sumnjam u njegov kvalitet za stampu kolora koju vecinom radimo.
 2. To se desava sa toplom plastifikaciom ako je nanos boje na papiru preko 40%, onda nemoj ni da pokusavas, odlepice se, sa hladnom plastifikaciom nema nikad problema.
 3. Znate li neku stampariju koja radi sa DI offset masinama? Po mogucnosti Heidelberg Quickmaster DI? Trebalo bi mi par informacija vezanih za tu masinu.
 4. Imate li informaciju gde mogu naci repro materijal za Heidelberg Quickmaster DI i Ryobi 3404 DI masine, znaci ploce, boje, gume? I koje su cene od prilike?
 5. Fino, fino, zadnji mi izgleda "najupotrebljivije"
 6. ehh, pricajte mi o tome :blink:
 7. !Heid!

  Xerox toneri

  Ima li neko informaciju gde bih mogao da nadjem prah za punjenje Xerox kolornih i crnog tonera ili ko to radi? Konkretno mi treba za Xerox Phaser 7760.
 8. Trebao bi mi kontakt nekog ko radi klisee za blindruk. Ima li neko predstavu koliko bi mogao da kosta klise A4 formata?
 9. Alphaset www.alphaset.co.yu Miška Jovanovića 16-18, Beograd tel.+ 381 11 3910 024, fax + 381 11 3910 042
 10. www.olymp.co.yu za Roland cuttere i www.alphaset.co.yu za materijal i prodaju neke cuttere, ne znam sada tacno koje.
 11. Ajde neka i meni neko baci taj DIN font na ksaranovic et cg.yu
 12. Sang Yong, na to te podseca
 13. !Heid!

  Xmass

  Ipak cu morati da ponovim stampu cesitki :(
 14. !Heid!

  Xmass

  Nalazi i jedno i drugo i ne pita me nista. Nego je li moguce da je jedno britanski eng a drugo americki?
 15. !Heid!

  Xmass

  Zna li neko kako se ovo tacno pise Ovako Marry Christmass and Happy New Year ili ovako: Marry Christmas and a Happy New Year uglavnom ide li christmass ili sa jednim s na kraju?
×
×
 • Create New...